BIVIGAOS Naujas Moterų Harajuku Stilingas Krovinių Kelnės korėjos darbo drabužių Tendencijos Mados Atsitiktinis Slim Haremo Kelnės MAGIJA JUOSTA Devintojo Kelnės

Nauja

€15.84

/ €20.85

Yra sandėlyje

Produkto Informacija:

Medžiaga: medvilnė Spalva: juoda, žalia Dydis: S, M, L, XL ( elastinga juosmens)

*Pastaba: Tai apkarpyti kelnės stilius, ne visą ilgį.Prašome nuorodą dydžio diagramos atidžiai!Ačiū! (Gali būti 1-3 cm klaida, ir gali būti šiek tiek ne į spalvą, jei jums tai, prašome atsargiai pirkti!Ačiū !) Dydžių lentelė ( CM ) Dydžio Juosmens Klubai Ilgis Kojų Atidarymo Tarpkojo Svoris-S 60-72cm 98cm 91cm 26cm 30/ne didesnis kaip 36 cm 40-50kg M 64-76cm 104cm 92cm 27cm 31/37cm 45-55kg L 68-80cm 110cm 93cm 28cm 32/38cm 55-nuo 63kg XL 72-84cm 116cm 94cm 29cm 33/39cm 63-70kg PRAŠOME LEISTI 1-3CM(ATITINKAMAI 0,4-0,9)MATAVIMO PAKLAIDA Pastaba: pirkėjas šou retušuotų spalva nuotrauką.Nekilnojamojo kelnės yra žalia.MODELIS RODO

Kai kurie elementai gali turėti mažų trūkumų, stilių ir spalvą, gali būti 100% rungtynių, pakeitimus, kad jūs matote čia, pvz., kompiuterio ekrane.Gali būti, kad artimiausių rungtynių nuotraukos.Jei turite kokių klausimų, prašome klausti!

Laivybos ir tvarkymo

Mes taip pat parduoda kitų produktų, jei jums reikia kitų elementų, jūs galite siųsti laišką į mus, pasakykite mums, produktai, informacija (kiekio, spalvų ir nuotraukų kokybė bus geresnė).Mes apskaičiuosime kainą ir siuntimo išlaidas, pabandykite duoti jums geriausią kainą.Ačiū!

Pristatymas:

Visi daiktai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas nuo jūsų mokėjimo gavimo

Mes laivas elementų, EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT ar oro paštu

Nemokamas Pristatymas:

?Visi daiktai bus nemokamas pristatymas Kinija Paštu ar HongKong Post.

?Tai užtruks 15-25 darbo dienas.Egiptas, Pietų Amerikos, ir rusijos, tai gal imtis 25-35 dienas, net ilgesnis kaip vietos Muitinės ir Po laiko.

?Už išsiuntimą sklandžiai ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitus kurjerių sprendimas mums yra galutinė.

?Sekimo Numerį bus išsiųsta jums e-paštu, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.

?Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių.Priežastis yra ta, kad tranzito laikas labai priklauso ir teikiamos Pašto Paslaugos.

Pirkėjo Informacija:

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai .Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Tarptautinės Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

a)Importo dutiesm mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b)patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Ačiū!

Grąžinimo politika:

Jei prekės nėra suderinama arba tinkami naudoti sugadintas,prašome grąžinti ją per 7 dienas.

Rašykite grįžti adresas ir informacija apie visa grąžinamoji išmoka.

Tačiau,jums reikės apmokėti grąžinimo išlaidas, išskyrus atvejus, kai prekės buvo ginčijama.Ačiū

Nieko blogo, kad prekę gavote, prašome leiskite mums žinoti, mes?ll stengiamės padaryti jūsų pirkinių patirties pas mus geras.palikti savo teigiamą atsiliepimą bus labai dėkingi, jei elementas, kurį gavo, yra patenkinti.Ačiū už jūsų pirkimo !

Mokėjimo

1.Mes paprastai priimti daug mokėjimo būdų

2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

3. Jūsų pinigai yra saugūs www.sakarmakar.lt sąskaitą,Prašome pateikti patvirtinimą apie www.sakarmakar.lt ir išleisti pinigus po prekių gavimo.

Žymos: harajuku stilius, mėtų krovinių kelnės, como kelnės moterims, goth centras, Gotikos, krovinių ziajać, korėjos marškinėliai, mados korėjos, palaidinukė, backbeat

Juosmens Tipas VIDURIO
Lytis MOTERIS
Priekiniai Stilius Butas
Tinka Tipas Reguliariai
Apdaila Kratinys
style4 pantalones mujer
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Gotikos
style3 poilsiu
Ziajać Stilius Haremo Kelnės
style1 moterų drabužiai 2019
spalva Juodos, Žalios
Ilgis Ankle-Length Pants
Dydis XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Stilius Safari Stiliaus
Medžiaga Viskozės
Prekės Pavadinimas BIVIGAOS
style5 pantalones de mujer
Audinio Tipas Drobė
style6 poilsiu moterims
style2 modis
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens

Parašyti atsiliepimą

BIVIGAOS Naujas Moterų Harajuku Stilingas Krovinių Kelnės korėjos darbo drabužių Tendencijos Mados Atsitiktinis Slim Haremo Kelnės MAGIJA JUOSTA Devintojo Kelnės

BIVIGAOS Naujas Moterų Harajuku Stilingas Krovinių Kelnės korėjos darbo drabužių Tendencijos Mados Atsitiktinis Slim Haremo Kelnės MAGIJA JUOSTA Devintojo Kelnės

Produkto Informacija: Medžiaga: medvilnė Spalva: juoda, žalia Dydis: S, M, L, XL ( elastinga juosmens) *Pastaba: Tai apkarpyti kelnės stilius, ne visą ilgį.Prašome nuorodą dydžio diagramos atidžiai!Ačiū! (Gali būti 1-3 cm klaida, ir gali būti šiek tiek ne į spalvą, jei jums tai, prašome atsargiai pirkti!Ačiū !) Dydžių lentelė ( CM ) Dydžio Juosmens

Panašūs produktai