Nauja Spalva Metalo Stander už A4 Led Šviesos Trinkelėmis, Lauke Tablet Valdybos Diamond Tapybos Ypač Dizaino Multi-kampas

Nauja

€10.87

/ €22.18

Yra sandėlyje

Welcom, Kad MOONZREO GAMYKLOS Parduotuvė

Produkto aprašymas Spalva:Šviesiai Trinkelėmis Stander

Mūsų stander gali turėti savo šviesos padas aukštos pagal jūsų poreikį taip, kad jūs galite piešti, tapyti su deimantais ilgą laiką ir, kad jums jaustis patogiau.

Sulankstomas ir kompaktiškas struktūra, kad saugykla yra lengvas, todėl jį lengva nešiotis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Metalas

Spalva:Juoda/Mėlyna/Raudona/Žalia/Sidabrinė

Naudojimas: Led Šviesos Trinkelėmis, Lauke Tablet Valdybos narys/ nešiojamieji kompiuteriai/pad

Rėmo Dydis:19cm*24cm*1,5 cm

Komplektą Sudaro:

1 x Multi-kampas Stander

Diamond Dažymo Įrankiai: Mūsų stander yra dizainas "Pasidaryk pats" 5d diamond tapybos rinkinių suaugusiems, kurie gali palengvinti standus kaklo skausmą, kai jūs dirbate, diamond tapybos kryželiu kalnų krištolas siuvinėjimai.Multi-kampas: Jūs galite reguliuoti kampas, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Aukštos Kokybės: Stiprus metalas, lengvas ir aptakus dizainas, lengva nešiotis.Sulankstomas dizainas: Jis yra patogus jums imti jį bet kur.Pastaba: Tik stander bazės, kiti daiktai nėra įtraukiami.

Pastabos:______________________________________

1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas\ \ 's atsakomybė.

2.Prašome patikrinti, su savo šalių\ \ 's muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus beor į siūlymą ying.

3.Pagal mūsų patirtį, Užsakymą patikrinkite sklypų atsitiktinai, apie 0,5-1% sklypų bus patikrintas ir gali imti kai kurių tarifų.

4.Siekiant sumažinti pirkėjo\ \ 's importo mokesčių ar net atleisti pirkėjas nuo importo mokesčių, mes paskelbti elementą su daug mažiau naudos, nei faktinė kaina, kliento sumokėti už prekę.

5.Apatinis deklaruota vertė negali atspindėti visos kainos sumoka kliento ar rinkos kaina apie elementą, ir perhapsshall būti tinkamas ne tose šalyse, įvairių specialių tarifų standarto.

Pristatymas:____________________________________

1).Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) į PASTABĄ, kai jūs atlikti mokėjimą.

Apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15working dienas, gavus apmokėjimą.

2).Visus daiktus galite užsisakyti turi būti vežamos tik po jūsų apmokėjimo gavimo Trečiasis asmuo (Bankas ) Mes laivas elementą klientams per Chinapostair, EMS, UPS, DHL, " Fedex arba Oro Pašto, pagal realią situaciją .

3).Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas bus išvežti.Pristatymo laikas turi pagrįsti skirtingų šalių ir regionų visame pasaulyje.

4).Kaip ir dėl pristatymo vietas (jūsų adresas), kur tik DHL ar UPS yra galima, jei jis yra vadinamas nuotolinio srityje, DHL ar UPS, papildomą mokestį moka pirkėjas.

5).Mes negali būti atsakinga už bet kokią laivybos įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų dėl nuo laivybos vežėjų arba force majeure priežasčių.

6).Paketas praleisti kelyje į tikslą, mes stengiamės susisiekti su express įmonę ir atnaujinkite naujausią informaciją.Tačiau, gali būti šiek tiek uždelstas atsakymas dėl laiko skirtumo.Pakavimo Informacija

Įrenginio Tipas: gabalas Pakuotės Svoris: 0.49 kg (1.08 lb.) Pakuotės Dydis: 50cm x 40cm x 10cm (19.69 x sudarė 15,75 x 3.94 in)

Žymos: audinio šviesos dėžutės, diamond tapybos švyti gyvūnų, wacoon, egiptas gyvūnų diamond tapyba, iphone stander, led juostelę, hydra adata antspaudas, siuvinėjimo lentelė, švyti tamsoje pigmento miltelių, moonzero diamond tapybos asmeninį

Prekės Pavadinimas MOONZERO
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Stilius Modernus
Medžiaga Plastikiniai
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Naudoti Paveikslai
Forma Trimatis
Modelio Tipas Pledas
Įklijavimo Srityje Pilnas
Rėmas No
Spalvų skaičius 30-45
Rombo Formos Aikštė

Parašyti atsiliepimą

Nauja Spalva Metalo Stander už A4 Led Šviesos Trinkelėmis, Lauke Tablet Valdybos Diamond Tapybos Ypač Dizaino Multi-kampas

Nauja Spalva Metalo Stander už A4 Led Šviesos Trinkelėmis, Lauke Tablet Valdybos Diamond Tapybos Ypač Dizaino Multi-kampas

Welcom, Kad MOONZREO GAMYKLOS Parduotuvė Produkto aprašymas Spalva:Šviesiai Trinkelėmis Stander Mūsų stander gali turėti savo šviesos padas aukštos pagal jūsų poreikį taip, kad jūs galite piešti, tapyti su deimantais ilgą laiką ir, kad jums jaustis patogiau. Sulankstomas ir kompaktiškas struktūra, kad saugykla yra lengvas, todėl jį lengva nešiotis. Techniniai

Panašūs produktai