3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Medinis Žaislas Traukinio Mechaninė traukinio modelio rinkinio JS23

Nauja

€12.87

/ €18.13

Yra sandėlyje

3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Medinis Žaislas Traukinio Mechaninė traukinio modelio rinkinio JS23 Aprašymas:

Savybės:

1. Padaryti Savo Amatų, Naudotis hands-on " galimybes

2. Pažangios Gamybos Technologijos,, Pagaminti iš natūralaus medžio, su pažangios lazerinio pjaustymo technologija, lazeriu supjaustyti gabalai yra tiksli, lygaus paviršiaus, ir burrless yra lengvai nuimamas nuo lapo faneros

3.Medinės Dėlionės rinkinį, yra įdomus iššūkis, taip pat gali pratimai rankų judesių koordinavimą, loginį mąstymą, rankos-ant įgūdžius, ir pan.

4.Unikali dovana,Puiki Gimtadienio ir Kalėdų dovana vaikinams ir merginoms arba Suaugusieji, kurie mėgsta Galvosūkius.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Masto Modelis Transporto priemonės:Jis yra įkvėptas raidos kelių transporto priemonių atgal į 19 amžiuje.Charakteristika transporto priemonių erdvę yra perkelta į mini modeliai su išsamia struktūras.

2.Jokių Klijų Reikia:Unikalus Mechaninė 3D Puzzle,lazeriai-sumažinti sluoksnių medienos,nr. tonxic,nekenksmingas aplinkai,sklandžiai medinės lentos.Visi gabalai yra pre-cut,jokių klijų reikia.Į interlockings mechanizmai yra gana išradingai.

3.Išsami Instrukcija anglų:Todėl šis mechaninė modelis žaislas reikalauja ne tik dėmesingumas, bet ir kantrybės.Pajusti paradai surinkti visą šią IQ žaislų rinkinys-iki su savo labai savo rankas.

4.Skelbimai Dovana:Kas įspūdingi dalykas, norėdami pamatyti mechaninė stebuklas ateina į gyvenimą savo rankose.Geriausia Švenčių dovana jūsų draugų,draugei,vyrui,žmonai, kurie yra modelis statybininkas ar dėlionės meilužis.Ji atrodo so cool, ir sukuria gerą iššūkis suaugęs.

5.Puikus Dekoro:3D medinės dėlionės yra dekoratyvinis dizainas, kurie atrodo gražūs gatavo produkto.Tai yra iššūkis tiek akis ir rankas, ir taip pat puikus ekranas, stilingas kolekcijas!

Komplektą Sudaro:

1 x 3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelis

Žymos: komandos traukinio modelis, led traukinio modelis, h0 traukinys, kontrolės traukinys, geležinkelio, traukinio mediniai, ho masto traukinio modelis, žaislas traukinio, ho traukinys, ho scale traukinys

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Mediena

Parašyti atsiliepimą

3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį

3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį "PASIDARYK pats" Medinis Žaislas Traukinio Mechaninė traukinio modelio rinkinio JS23

3D Medinė Dėlionė Traukinio Modelį PASIDARYK pats Medinis Žaislas Traukinio Mechaninė traukinio modelio rinkinio JS23 Aprašymas: Savybės: 1. Padaryti Savo Amatų, Naudotis hands-on galimybes 2. Pažangios Gamybos Technologijos,, Pagaminti iš natūralaus medžio, su pažangios lazerinio pjaustymo technologija, lazeriu supjaustyti gabalai yra tiksli,

Panašūs produktai