Knygų Rinkiniai Nuotraukas 5D "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos Animacinių filmų paukščių Kryželiu kvadratiniu Apvalus Deimantas Siuvinėjimo kambario Dekoro

Nauja

€3.22

/ €4.96

Yra sandėlyje

Sveiki atvykę į ARMYQZ Parduotuvėje Gerbiami pirkėjas, prašome būti tikri, mūsų išorinės pakuotės, prašome nesijaudinkite apie žalą dovana, mes jau dirbame, siekiant ją pagerinti, siekiant patenkinti visų klientų.Patinka šis produktas, linkiu jums laimingo gyvenimo.Ateina, mes yra jūsų patikimiausias pasirinkimas, geriausi linkėjimai jums!!!

Produkto aprašymas Mūsų Produktai: 1.Palyginti su tradiciniu kryžiaus siuvinėjimo, imame naudoti dirbtinių deimantų nustatymo įgūdžius. 2.Tai yra didinti našumą ir akių apsauga.Diamond tapyba yra lengviau, nei kryželiu, ir gražesnė. 3.Ji yra lengva, kad kas nors be žinios piešimo įvykdyti klasikinis kūrinys.galėsite mėgautis įdomus gamybos.Naudojant Veiksmus: 1.Rasti atitinkamą krištolas kalnų krištolas, remiantis simbolis sąrašą ir supilkite į plastikinį dėklą. 2.Įdėti molio dėl deimantų lipni pen. 3.Naudokite deimantų lipni rašiklis su molio pasta deimantų ir tada klijuoti jį į atitinkamą diamond spalvos numerį. 4.Naudoti knygą ar savo ranką paspausti deimantų, siekiant užtikrinti, kad ji stoutness. 5.Nuplėšti lipduką ir įklijuokite jį ten, kur norite.Dėmesio: 1.Prašome nedėkite diamonds vieta, kur vaikai gali lengvai pasiekti, kad nebūtų praryti juos. 2.Jie turi mažų kalnų krištolas.Vaikams iki 6 metų amžiaus, reikėtų naudoti pagal priežiūros suaugusiųjų. 3.Produktas nėra įtrauktos į kadrą.Kodėl Pasirinko Mus: 1.Profesionali dizainerių komanda,-Mes siekiame, kad geriau diamond paveikslai. 2.Geriau po pardavimo paslaugos-Jūsų pasitenkinimas yra 100% garantuotas!Kai jūsų spaudinių atvyksta, jei jūs esate nepatenkintas dėl bet kokių priežasčių, pasakykite mums, mes pagerės, ačiū, geros dienos。 Ateina, mes yra jūsų patikimiausias pasirinkimas, geriausi linkėjimai jums!!!

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Jei klijuoti deimantų, kad negerai plotas, dažymas, pašalinti diamond su pincetu.

6. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

.

1. Apie klientų aptarnavimo

Gerbiami pirkėjas, Jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

2. Apie spalvų skirtumus ir dydžio klaidas

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

3. Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,pirmoji siunta yra apie mus.mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager. \Mes visada išsiųsti prekes per 7 dienas po apmokėjimo. 1, Jei jūs lašas laivybos , prašome susisiekti su mumis , mes galime parengti daugiau inventoriaus , Laivas greitai jums (1-2 dienos) . 2, Jei norite gauti produktą, greičiau , palikite mums žinutę mums .ačiū .Kokių nors problemų , prašome susisiekti su mumis greitai .Mes galime bendradarbiauti vieni su draugais.Mes teikiame nemokamas pristatymas Kinija po oro pašto ir ePacket.Jei norite nustatyti laivybos metodą, prašome apmokėti siuntimo išlaidas.Žemiau yra apskaičiuota, pristatymo greitis už savo pasirinkimą.Po oro paštas: 10-60 dienų Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje ePacket: 7-25 dienomis Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje EMS express: nuo 5 iki 20 dienų Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje DHL express: 4-8 dienomis Sekimo svetainė: dhl.com " FedEx express: 4-8 dienomis Sekimo svetainė: fedex.com *Aukščiau pristatymo greitis tik nuoroda, darbymetis, blogas oras, gali sukelti vėlavimą. *Po oro paštu Rytų Europos šalių, Pietų Amerikos šalyse gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų. *Express paprastai turi muitinės mokesčių klausimą, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti muitų mokėti mokesčių.

Maloniai Pranešimas:Mažas drobės yra tik tinka pradedantiesiems ir vaikams!Kuo didesnis drobės, daugiau puikus detales !

Žymos: "pasidaryk pats" rinkinys rinkinys, elektronų rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys elektroniniai rinkiniai, skirti litavimui, "pasidaryk pats" electron rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys, 18650 vv mod, lauke mod, amatų rinkinys, siuvinėjimo rankinėje rinkinys, pradedantysis siuvinėjimo rinkinys

Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Pristatymo greitis
5D Visa Gręžimo, Dažymo
Deimantų Meno 64 Aikštėje Kryželiu rinkiniai
Medžiaga Derva
Rūšis
Modelio tipas
Rombo Formos
Modelio Tipas PORTRETAS
diamond siuvinėjimas Įrankiai , Pakankamai Deimantai, HD Drobė
Apima
sienų dažymas
diamond tapybos vaikai
Diamond Dažymo Rinkinys
Diamond Tapybos Kit0 Kryželiu Siuvinėti
Pavadinimas 7
Pavadinimas 6
diamond mozaika Kvadratiniu Diamond Siuvinėjimo foto
Tema
Diamond 9
diamond tapybos kvadratiniu gręžimo
Rinkiniai Siuvinėjimui Metodas
Informacija
Diamond
Rėmas No
deimantų dydis
Diamond Siuvinėjimo Pardavimui
diamond tapybos Rinkinys Tipas
Tapyba Privalumas
Tipas Didmeninės No
3 produkto
Naudoti Paveikslai
Gręžimo Plotas
Forma Trimatis
tapyba su deimantu
Audinio Tipas
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Naudojimas 2
Audinio Type09 Drobė
Prekės Pavadinimas ARMYQZ
Rinkinys Tipas Taip
Apie Deimantų
Deimantų Meno
Nuotraukos dydis
Naudojimas
Produkto 6
Kalnų Krištolas Informacijos
Įklijavimo Srityje Pilnas
Produkto Pavadinimas
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Diamond Tapybos Name03 5d Diamond Tapyba Knyga
Strazdų
Spalvų skaičius 20-45

Parašyti atsiliepimą

Knygų Rinkiniai Nuotraukas 5D

Knygų Rinkiniai Nuotraukas 5D "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos Animacinių filmų paukščių Kryželiu kvadratiniu Apvalus Deimantas Siuvinėjimo kambario Dekoro

Sveiki atvykę į ARMYQZ Parduotuvėje Gerbiami pirkėjas, prašome būti tikri, mūsų išorinės pakuotės, prašome nesijaudinkite apie žalą dovana, mes jau dirbame, siekiant ją pagerinti, siekiant patenkinti visų klientų.Patinka šis produktas, linkiu jums laimingo gyvenimo.Ateina, mes yra jūsų patikimiausias pasirinkimas, geriausi linkėjimai jums!!! Produkto aprašymas

Panašūs produktai