Dėl Land Cruiser 200 " Serijos 150 Serija Prado MK4 J150 2007-iki Automobilio Duris Sveiki Lazerinis Projektorius Logotipą, Durų Dvasia, Šešėlis, lemputės Šviesa

Nauja

€12.83

/ €20.69

Yra sandėlyje

Pakuotė: 2 vnt LED Mandagumo Durų Atsižvelgiant į Šį sąrašą yra pora nuostabi durų žingsnis mandagumo lazerinius projektorius, šviesos Šešėlis.Tiesiog taked iš senojo šviesos ir įdėkite šį produktą be pakeisti laidai arba perforaciją.

Gerbiamas kliente, Jei norite žinoti, logotipu, nuotrauka, palikite mums žinutę, mes išsiųsti logotipo vaizdą už jus.

Pastaba: pirkėjas prieš užsakant, prašome patvirtinkite savo originalias duris, ar su durų lempos apšvietimo, be durų lempos apšvietimo funkcija netaikoma.Ačiū!

Įtampa: 12V galingumas: 5w Medžiaga: ABS+Aliuminio lydinio, Canbus, Ne Klaida.Įdiegta Tiesiog, Geras Ieškote ir Naudingumas Mažas energijos suvartojimas.

Aprašymas:

Su besivystančių technologijų, lazerių šviesos buvo įdiegta į daugiau ir daugiau transporto priemonių.Lazerio automobilio LOGOTIPAS sveiki šviesa yra naujos dalys.Jis yra gaminamas lazeriniai ir optiniai aukštųjų technologijų.Ši funkcija yra labai blizgesį.Jei ji yra įdiegta į automobilį, sveiki šviesoje bus rodomas, ant žemės, po to, durys yra atidarytos, savininkas būtų suteikta daugiau pagarbos markės automobilį.šis lengvas kaip sveiki apsaugai, kai savininkas yra vietų automobilių ir uždaryti duris, LOGOTIPAS šviesos dingsta.

Snap-montavimo būdas Be dideliu varžtu, nr. suvirinimo, tiesiog po durų apšvietimas pakeistas ,Montavimas yra labai paprastas.

Priimti Aukštos kokybės CHIP Patvarus, energijos taupymo, ilgas gyvenimas

Lengva instaliacija : nereikia gręžti skylę, arba išardyti duris automobilio ,nr. laužymo automobilį.Nereikia gręžti skylę, yra plug and play.

Jei ji yra įdiegta į automobilį, sveiki šviesoje bus rodomas, ant žemės, po to, durys yra atidarytos, Tik kaip pasveikinimo šviesa, Uždaryti duris, LOGOTIPAS šviesos dingsta.

3D Lazerio šviesos apšviestas įvedimo sistema

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

Siekiant, kad produktai geriau dirbti, kad būtų išvengta nereikalingų ginčų, būkite tikri, kad pasakytų mums, kai užsakymą, jūs norite nusipirkti produkto informacija:

1. Lemputės tipas (arba pasakyti mums, modelius ir gamybos data automobilio)

2.Galia

3. Spalvos temperatūros ir šviesos spalva

Pirmiau pateikta informacija užpildykite nežinomas, mes atsitiktinai pristatymo, pasekmes apmoka pirkėjai

Tuo pačiu metu, jūs turite patikrinti ir patvirtinti jūsų informacijos gavimas visiškai teisingai,

1. Gavėjas privalo užpildyti visas pavadinimas.2. Gavimo adresas yra išsami ir teisinga 3. Teisingai kontakto būdu ir pan.

Nuotraukos yra tik informacijos, imtis praktiškumo, kaip standartas.Gamybos partijos gaminių, taip pat savo transporto priemonės modelį, pagaminimo data yra įvairių, gali būti mažas skirtumas

Prašome įsitikinkite, kad jei lemputė gali būti įrengtas jūsų šviesos namuose, prieš siūlymą.

Mes visi lemputė dydžių ir spalvų temperatūra sandėlyje.

Atkreipkite dėmesį:Po savo siūlymą, prašome pateikti neprivaloma lemputės dydis ir spalvos temperatūra,ir įsitikinkite, kad lemputė dydis

tinka jūsų automobilį.

Atkreipkite dėmesį: tipo ir dizaino korpusas bus gerokai poveikis išvestis spalvų ir intensyvumo,

ir nuotrauką aukščiau yra tik nusiskundimų rezultatų iš mūsų klientų transporto priemonių,

Prieš perkant, prašome atidžiai pasirinkti po visą bendravimo su mūsų klientų aptarnavimo.Spalva skirtumas problema bus

negali būti pripažįstamas jav, kai grąžinimo priežastį.

Žymos: 120 land cruiser, toyota land cruiser 150 prado dėžutę, prado, toyota land cruser 90 prado, uodega toyota prado 150, 150 land cruiser prado, pagrindiniai land cruiser 80, dab toyota land cruiser, "toyota" opa logotipas, dvasios marškinėliai

Elemento Tipas Automobilių Durų Apšvietimas
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "TOYOTA"
Prekės Pavadinimas BIHAISKY
Įtampa 12V
Galia 5W
Prekės Svoris 0.15

Parašyti atsiliepimą

Dėl Land Cruiser 200

Dėl Land Cruiser 200 " Serijos 150 Serija Prado MK4 J150 2007-iki Automobilio Duris Sveiki Lazerinis Projektorius Logotipą, Durų Dvasia, Šešėlis, lemputės Šviesa

Pakuotė: 2 vnt LED Mandagumo Durų Atsižvelgiant į Šį sąrašą yra pora nuostabi durų žingsnis mandagumo lazerinius projektorius, šviesos Šešėlis.Tiesiog taked iš senojo šviesos ir įdėkite šį produktą be pakeisti laidai arba perforaciją. Gerbiamas kliente, Jei norite žinoti, logotipu, nuotrauka, palikite mums žinutę, mes išsiųsti logotipo vaizdą už

Panašūs produktai