KARŠTO PARDAVIMO FF7 Final fantasy FF7 Cloud Strife Claude sephiroth broadsword ginklas Metalo Kardas Cosplay modelis priedai vaikas žaislas

Nauja

€11.16

/ €15.72

Yra sandėlyje

Prašome perskaityti prieš perkant

APRAŠYMAS

Prekių medžiaga: Metalo

Būklė: 100% NAUJAS

Dydis: apie 8-12CM

Pakuotė: supakuotas į OPP KREPŠYS (havent retail box )

DĖMESIO!!!

Pastaba:

Dydis gegužės 1~3cm paklaida dėl rankos matavimas.Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl teh apšvietimo efektai ranka paintingstudio studija ir stebėti.

Grąžinamosios išmokos ir Išsiimti Paslaugos

Grąžinimo priimamas per 10 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę. (Išskyrus nenatūralu žalą ar misusage).

Visi produktai bus tikrinami 100% iki gimdymo,bet mes negalime garantuoti, ji durning tranzitu.Jei prekė yra grąžinama į Kiniją,mes atsiųsime naują pirkėjui per 15 dienų.Visos laivybos mokesčius už grąžinamas prekes turi būti apmoka pirkėjas.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą,ir prieš mes laivas sklypo pirkėjui mes patikrinti kokybės ir produktų skaičius,todėl mes negalime grąžinti Trūksta kai kurių prekių.

Produktai

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan, palikite pranešimą, kai jūs mokate mums.Dėl ilgalaikio transportavimo,pakavimo dėžės yra daugiau ar mažiau pažeista, kuris negali būti vengiama.

Mokėjimo Terminai

Mes priimame su sąlyginio Deponavimo/Western Union/TT tik.

Prašome įsitikinkite, kad turite galiojantį/patvirtinta sąskaitą iki mokėjimo.

Jeigu norite atšaukti pavedimą,prašome jį uždaryti jūsų pusėje;jei mokama, prašome susisiekti su mumis atšaukti per 24 valandas.

Vežimo Sąlygos

Sklypo bus Išsiųsti Per 7 dienas, kaip tik jūsų Mokėjimo Patikrinti.Kai kurie produktai data bus atidėtas dėl trūkumo.Tačiau mes informuosime jus per elektroninio Pašto 24 valandas.

Mes laivas su jūsų pateikta adresu.Prašome įsitikinkite, kad jeigu adresas yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.

Pristatymo Sąlygos

Visi oro paštu.Nuotolinio miestuose,tai užtruks apie savaitę pristatytas.Apgailestaujame, kad negalime pristatyti prekes į savo šalį, jei galite pateikti užsakymą logistikos metu.Ir kiekvienas sklypas turi savo sertifikatą, transporto, laivybos bendrovės.

Atsiliepimai

Gavus jūsų apmokėjimą, mes bus parengti prekių vienu metu,jūsų vertinimai yra labai svarbūs po to, kai gavote siuntinį,pvz., 5 balai.Jei pastebėsite kokių nors problemų, gavus prekes, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išspręsti problemą remiantis ne kenkia interesus.Ir prašome neatidaryti ginčus, nes mes teikiame didelę svarbą jūsų atsiliepimų!

Žymos: final fantasy sephiroth, atveju death note, vyrų fantazijos, ko karšto žaislai, Skaitmeninis Monstras, costum, samurajų kardas žaislas, minecraft ginklas, kūdikių debesis, Kirisame Marisa

Modelis Remastered Versija
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Kareivis Priedai Kareivis Dalys ir Komponentai
Mfg Serijos Numeris Susirinkimų/Surinkimas
Įspėjimas NĖRA
Matmenys apie 8-12cm
Masto 1/60
Prekės Pavadinimas Vineeki
Medžiaga Metalo
Lėlės Tipas Modelis
Lytis Unisex
sąlyga Akcinė Straipsniai
Elemento Tipas Modelis
Amžius 2-4 Metai
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Dydis about 8-12cm
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Modelio Numeris Du milijardai šešiolika milijonų aštuoniasdešimt du tūkstančiai devyni šimtai dvylika
Prekių Požymis Periferiniai įrenginiai
Temos Filmų ir TV

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO PARDAVIMO FF7 Final fantasy FF7 Cloud Strife Claude sephiroth broadsword ginklas Metalo Kardas Cosplay modelis priedai vaikas žaislas

KARŠTO PARDAVIMO FF7 Final fantasy FF7 Cloud Strife Claude sephiroth broadsword ginklas Metalo Kardas Cosplay modelis priedai vaikas žaislas

Prašome perskaityti prieš perkant APRAŠYMAS Prekių medžiaga: Metalo Būklė: 100% NAUJAS Dydis: apie 8-12CM Pakuotė: supakuotas į OPP KREPŠYS (havent retail box ) DĖMESIO!!! Pastaba: Dydis gegužės 1~3cm paklaida dėl rankos matavimas.Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl teh apšvietimo efektai ranka paintingstudio

Panašūs produktai