Naujas Motociklo Galinės sėdynės padengti Pillion Gaubtas Įpurškimo Pelėsių ABS Purvasargiai už KAWASAKI Ninja ZX6R ZX-6R 636 2000-2002 m. 2001 m.

Nauja

€69.49

Yra sandėlyje

Dscription:

Mes tik parduoti ABS plastiko liejimo fairin

Turi Įdiegta Patyręs Dviratininkas

Vienetų:1 vnt Galinės sėdynės padengti gaubtas

Pefect tinka KAWASAKI Ninja ZX6R ZX-6R 636 2000-2002 M. 2001 M. ABS lauktuvės

Aukštos kokybės ABS Plastiko Sportbike Purvasargiai, iš Anksto Pragręžtas, Tikslumo Įmontuoti!Profesionaliai Nudažyti!Apima Šilumos-Shield Technologija!

Ir naudojant naujausią technologiją, kad geriausių medžiagų.

Nauja papildomųjų dalių (ne OEM)ir skylės yra iš anksto išgręžtas

Spalva : Antrinėje rinkoje lenktynių užsakymą nutapė

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Skirtumas tarp plastiko liejimo ir rankų punktą taip:

1 ranka-padarė sąsaja varžtas įrengimas yra įterptas rankomis, jis gali sukelti diegimo problemas, bet plastiko liejimo forma sąsaja ne vieną kartą, tai nesukels jokių diegimo problemas

aprašymas gamybos kodą.

2 ABS Plastiko: Mūsų gaminys yra pagamintas naudojant aukštos kokybės ABS plastiko

ABS (Akrilonitrilo butadieno stireno) plastikas yra dažnai naudojamas originalus įranga, sporto dviračiai ir tam tikrų antrinėje rinkoje lauktuvės gamintojai, nes jos stiprus, lankstus ir lengvas ypatybės.Privalumas ABS virš kitų plastikų yra tai, kad jis jungia stiprumą ir standumą akrilnitrilo ir stireno su kietumas polibutadienas gumos.Proporcijas kiekvienam turtui skiriasi priklausomai nuo tikslinės resuit.

Pakage Įtraukta:

Fasuotė: Galinės sėdynės padengti gaubtas purvasargiai

Pristatymas:

1. Mes Siųsti elementą, kurį EMS (Stebėjimo Informaciją Pridedama) visą procedūrą reikės 7-14 dienų apdorojimo laikas plius 6-9 dienomis EMS laivybos laikas.

2. Mes neteikiame paslaugų P. O. Box adresas,mes tik laivas elementus į savo paypal adresą.

3. Jūsų teisingas kontaktinį Telefono numerį ir adresą, yra labai svarbu, greitas pristatymas į jūsų durų,mes tik laivas į paypal patvirtino adresą,jei norite pakeisti pristatymo adresą,jūs turite įtraukti juos į savo paypal sąskaitą axxount prieš siųsti mokėjimą.

4. Klientams, kurie įsikūrę europos šalimis, prašome susisiekti su mumis prieš perkant, pavyzdžiui, laivybos mokestis yra šiek tiek daugiau expesisve kai kuriose šalyse.

Apmokėjimas:

Mes priimame mokėjimus per Paypal TIK.

Grąžinimo Politika

Jei prekė neturi jokių defektų ar kokybės problemos, grįžti produkto, yra priimtina, jeigu:

(1) prašymas grąžinti yra pateikti formą elektroniniu paštu mums per keturiolika (14) dienų nuo tos dienos, kai gavote prekę, ir

(2) prekės neturėjo jokios serijos numeris pašalinti arba pasitraukė,ir

(3) prekė TURI būti ORIGIONAL būklės, ir

(4) Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis tik.

Apie Atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: kawasaki keleivio sėdynė, lauktuvės z300, atveju g903, pax, ninja 250r sėdynės gaubtas, lauktuvės priekinis spoileris, kawasaki z1000sx plastiko, atveju, g502 logitech, taisome sportster, taisome spoileris

Prekės Pavadinimas XYMDTDR
Elemento Aukštis 3inch
Prekės Svoris 0.3kg
Prekės Skersmuo 15inch
Modelio Pavadinimas Už Kawasaki ZX 6R 2000-2002 m.
Elemento Plotis 30inch
Elemento Ilgio 30inch
Medžiagos Tipas ABS Plastiko

Parašyti atsiliepimą

Naujas Motociklo Galinės sėdynės padengti Pillion Gaubtas Įpurškimo Pelėsių ABS Purvasargiai už KAWASAKI Ninja ZX6R ZX-6R 636 2000-2002 m. 2001 m.

Naujas Motociklo Galinės sėdynės padengti Pillion Gaubtas Įpurškimo Pelėsių ABS Purvasargiai už KAWASAKI Ninja ZX6R ZX-6R 636 2000-2002 m. 2001 m.

Dscription: Mes tik parduoti ABS plastiko liejimo fairin Turi Įdiegta Patyręs Dviratininkas Vienetų:1 vnt Galinės sėdynės padengti gaubtas Pefect tinka KAWASAKI Ninja ZX6R ZX-6R 636 2000-2002 M. 2001 M. ABS lauktuvės Aukštos kokybės ABS Plastiko Sportbike Purvasargiai, iš Anksto Pragręžtas, Tikslumo Įmontuoti!Profesionaliai Nudažyti!Apima

Panašūs produktai