Laivybos Paplūdimio Varantys Sieninis Laikrodis Jūrų Laikrodis Namų Sienų Apdailai HFing

Nauja

€7.95

/ €10.60

Yra sandėlyje

Laivybos Paplūdimio Varantys Sieninis Laikrodis Jūrų Laikrodis Namų Sienų Apdailai HFing Aprašymas: Funkcija:

Aukščiausios Kokybės: saulėlydžių sieninis laikrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės medinis rėmelis su virve dekoro.Jis yra patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Praktiška puošmena jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, virtuvė ir pan.

Unikalus Dizainas: jūrmylių virvę ir laivų projektavimo eina puikiai su žvejybos tematikos patalpa, ar šalis.Tai tikrai puikus, be jokių saulėlydžių nustatymas.Pridėti prie ežero namuose ar salone.

Praktinę Funkciją: saulėlydžių sieninis laikrodis yra ramioje ir tikslūs, ne daugiau erzina, pažymint kuris numato, ramus ir patogus momentas.Tai ir praktiška, ir gražus sieninis laikrodis, kuris taip pat gali būti naudojamas kaip papuošalų už miegamojo, virtuvės, fojė, salė ir kt.

Plačiai Naudojamas: Ekrano šis laikrodis jūsų sūnaus kambarį laivybos tematikos miegamasis.Rodyti ant vonios tualeto bakelį arba lentynos, virtuvės ar bet kur, kur jūs turite perskaityti metu.

Geriausias jūsų Pasirinkimas: sienos laikrodis gali būti naudojamas kaip puiki jūrmylių sienos kabo dekoro akcentas jūsų namuose.Jis yra tikrai geras pasirinkimas tiems, kurie mėgsta buriavimo ir laivybos sienos menas.

Specifikacija:

Medžiagos: Medžio, Plastiko

Spalva: Kaip nuotraukose, kaip

Dydis:(apytiksliai)21.5 x 21.5 x 2,5 cm/8.46 x 8.46 x 0.98 colių

Varomas: 1 x AA Baterija (neįtraukta)

Qty: 1pc

Komplektą Sudaro: 1 x Sieninis Laikrodis

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, daug medienos sieninis laikrodis, laikrodis sienų dekoras, inkaro medienos, didelis sieninis laikrodis stotis, Pereiti Laikas, laikrodis namų, medienos sieniniai laikrodžiai švytuoklės, laikrodis mechan, sieninis laikrodis

Sieninis Laikrodis Tipas Kita
Motivity Tipas Mechaninė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Bambuko & Mediniai
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Derinys Atskiria
Baterija NĖRA Įtrauktos
modelis Kita
Stilius Modernus
Forma Vieno Veido
Ekrano Tipas Adata
Dydis 21.5x21.5x2.5cm/8.46x8.46x0.98In
spalva Atsitiktinai
Svoris 314g
Formos diskiniai
Modelio Numeris SIENOS
Funkcija Antikos Stilius
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Powered by 1 x AA tipo Baterija

Parašyti atsiliepimą

Laivybos Paplūdimio Varantys Sieninis Laikrodis Jūrų Laikrodis Namų Sienų Apdailai HFing

Laivybos Paplūdimio Varantys Sieninis Laikrodis Jūrų Laikrodis Namų Sienų Apdailai HFing

Laivybos Paplūdimio Varantys Sieninis Laikrodis Jūrų Laikrodis Namų Sienų Apdailai HFing Aprašymas: Funkcija: Aukščiausios Kokybės: saulėlydžių sieninis laikrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės medinis rėmelis su virve dekoro.Jis yra patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Praktiška puošmena jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, virtuvė ir pan. Unikalus

Panašūs produktai