HDD Atveju, USB Laidas, Naujas Dėklas NVMe į USB Adapteris RTL9210 Chip M. 2 PCIe M Klavišą SSD į USB 3.1 Tipo Skaitytuvas

Nauja

€8.05

/ €16.42

Yra sandėlyje

NVMe į USB Adapteris RTL9210 Chip M. 2 M2 SSD į USB 3.1 Tipo Kortelės NGFF PCIe Pagrįstas Klavišą M Kietąjį Diską Keitiklį Skaitytuvas

Ypatybė:

Į RTL9210 chip meands mažas energijos suvartojimas.Palyginti su senuoju JMS583, pagrindinės valdymo temperatūra bus mažesnė, ir dabartinės degalų sąnaudos bus gerokai mažesnės.Tai yra pasakyti, aukštos temperatūros naudojimas NVMe SSD yra santykinai mažesnis, ir tuo pačiu prietaisu naudojant tą patį SSD su JMS583 /RTL9210 chip, RTL9210 yra apie 200MB/s greitesnis, nei JMS583.

Specifikacija:

Apima: A (NVMe į USB Adapteris + Atsuktuvu)

B (NVMe į USB Adapteris + Šilumos Mygtukai + Atsuktuvu)

C (NVMe į USB Adapteris + Šilumos Mygtukai + USB C su USB A Adapteris + Atsuktuvu) (Neprivaloma)

Palaikomos standusis diskas: 2 M. NVMe SSD (Palaiko tik PCIe x2 ir PCIe x4 NVMe M. 2 SSD, nepalaiko PCIe x2 ir PCIe x4 AHCI M. 2 SSD, nepalaiko B+M klavišą SATA M. 2 SSD)

Lustas: RTL9210

Išėjimo jungtis: USB 3.1 Tipas-A, atgaliniu būdu suderinami su USB 3.0, USB 2.0 (palaiko USB2.0 3.0 sąsaja, žinoma, jūs galite prisijungti 2,0-2,0 ir 3,0. 3,0)

Skaityti greitis: 1000MB/s (yra nuoroda tik, tikrasis skaitymo greitis yra daugiausia susijęs su VSD ir įranga.Tą pačią įrangą, bandymo rezultatus, įvairias Ssd yra skirtingi)

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Paketai:

1 X NVMe į USB Adapteris

1 X Šilumos Mygtukai (Pasirinktinai)

1 X USB C Tipo Male į USB 3.1 Tipo Adapterį (įsigyjamas atskirai)

1 X Atsuktuvas

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: hdd enclosur, nvme ssd, nvme usb, hdd atveju 3 usb diską, m.2 varžtų rinkinys, m2 nvme usb, sata ii ssd, m.2 varžtas, 1 tb ssd, m2 mvme ssd atveju

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Adapteris
Prekės Pavadinimas VKTECH
Išorinės Sąsajos USB
Pakuotė Taip
Vidinė Sąsaja nvme
Apima A (NVMe į USB Adapteris + Atsuktuvu)
Dydis 1.8"
NVMe į USB Adapteris Adapteris
Lustas RTL9210
Konverteris Skaitytuvas Kietasis Diskas
Bylos Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

HDD Atveju, USB Laidas, Naujas Dėklas NVMe į USB Adapteris RTL9210 Chip M. 2 PCIe M Klavišą SSD į USB 3.1 Tipo Skaitytuvas

HDD Atveju, USB Laidas, Naujas Dėklas NVMe į USB Adapteris RTL9210 Chip M. 2 PCIe M Klavišą SSD į USB 3.1 Tipo Skaitytuvas

NVMe į USB Adapteris RTL9210 Chip M. 2 M2 SSD į USB 3.1 Tipo Kortelės NGFF PCIe Pagrįstas Klavišą M Kietąjį Diską Keitiklį Skaitytuvas Ypatybė: Į RTL9210 chip meands mažas energijos suvartojimas.Palyginti su senuoju JMS583, pagrindinės valdymo temperatūra bus mažesnė, ir dabartinės degalų sąnaudos bus gerokai mažesnės.Tai yra pasakyti, aukštos temperatūros

Panašūs produktai