100vnt Žaidimas Laidinio Infraraudonųjų SPINDULIŲ Signalo Spindulių Jutiklis Baras Imtuvas Wii Remote Žaidimų Konsolės

Nauja

€188.63

/ €198.55

Yra sandėlyje

Infraraudonųjų spindulių Induktyvumo Jutiklis Baras Nintend Wii Lengva ir patogu naudoti.Su stovu pagal induktyvumo prisidėti prie paramos induktyvumo.Intarpas su induktyvumo daviklyje baras Wii konsolę.Nuplėšti dvipusis laikiklis.Pritvirtinkite laikiklį TV set-top.Įdėti induktyvumo viduje laikiklį, tada jis gali būti naudojamas Medžiaga: ABS Dydis: 24*2.5*3.3 cm(su stovu)

100vnt x Infraraudonųjų spindulių Induktyvumo

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mes rekomenduojame jums naudoti Alipay . 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO ar FPO 2. Po to, kai jūsų mokėjimo , mes išsiųsti savo produktams nuo 1 iki 7 darbo dienų . 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: kroviklio jungiklis su šlapia danga, pereiti džiaugsmo con imti su šlapia danga, wii sensor bar "pasidaryk pats", nitendo wii sensor bar, baras wii, wii, bandymo wii sensor bar, gamecube varžtas, wiiu pro, jutiklis wii

Su USB NO
Nintendo Modelis wii
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris N33
Prekės Pavadinimas GUDELAKE

Parašyti atsiliepimą

100vnt Žaidimas Laidinio Infraraudonųjų SPINDULIŲ Signalo Spindulių Jutiklis Baras Imtuvas Wii Remote Žaidimų Konsolės

100vnt Žaidimas Laidinio Infraraudonųjų SPINDULIŲ Signalo Spindulių Jutiklis Baras Imtuvas Wii Remote Žaidimų Konsolės

Infraraudonųjų spindulių Induktyvumo Jutiklis Baras Nintend Wii Lengva ir patogu naudoti.Su stovu pagal induktyvumo prisidėti prie paramos induktyvumo.Intarpas su induktyvumo daviklyje baras Wii konsolę.Nuplėšti dvipusis laikiklis.Pritvirtinkite laikiklį TV set-top.Įdėti induktyvumo viduje laikiklį, tada jis gali būti naudojamas Medžiaga: ABS Dydis: 24*2.5*3.3 cm(su stovu) 100vnt

Panašūs produktai