LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesa Įjungta PIR 8 Spalvų Kintamojo Keitimas unitazo Vaikams Mėnulio Lempa Namų Miegamajame Miegoti

Nauja

€10.05

/ €12.41

Yra sandėlyje

Judesio Aktyvuota PIR Jutiklis 8 spalvų Keitimas LED unitazo Naktį Šviesos

Specifikacija:

Spalvinga Judesio Jutiklis unitazo LED Šviesos Naktį

Įtampa

4.5 V

Galia

0.18 W+0.2 W

medžiaga

ABS

šviesos spalva

8 Spalvos

Maitinimo Šaltinis

Baterijos, AAA 3pcs

Indukcijos Atstumas

Max 2m

Dydis

Dia 80MM x aukštis 25MM

Tinkamumo laikas

2 metai

Mados ir Funkcijos

pritaikyti išvaizdą jūsų vonios kambarys ir padaryti nakties keliones į tualetą lengviau, gražiau patirties su naujoviškų unitazo Šviesos.

Šis paprastas mini sujungia mados ir funkcija mokėti išmokas už kiekvieną namuose.

Nesvarbu, ar esate rūpinimasis senyvo amžiaus tėvų, pamišęs mokymas, arba tiesiog keltis eiti dažnai vidury nakties, tai vonios kambarys šviesos yra atsakymas!

Lengvas Montavimas

Šis tualetas šviesos yra universalaus dizaino, kad atitinka ratlankio bet tualetas ir ji ateina su nedideliu atsuktuvu, todėl jūs galite įdiegti ją per kelias sekundes.

Tiesiog pridėkite 3 AAA baterijos (neįtraukta), saugoma ją į vietą su jutiklis su kuriomis susiduria durys, ir išjungti šviesas ir žiūrėti į dubenį šviesa.

Žemas Akumuliatoriaus Energijos Suvartojimas

Įmontuotas judesio aktyvuota šviesos jutiklis padeda tausoti baterijos energiją ir stabilizuoti ekranas.Ši naktinė lempa bus tik įjungti tamsoje, todėl spalva yra ne veltui per dieną, arba, kai oro vonios kambarys šviesa įjungta.

8 Spalvų Pasirinkimo, Vis tiek ar Pasukti, Unstimulated Subtilus Šviesos

8 LED spalvų šviesą viduje unitazo be per-skatinti jūsų akys tamsoje.Pasirinkti dar spalvą arba jį pasukti, ir žiūrėti vaivorykštės spalvų perėjimas prieš jūsų akis.

Kai jūs vaikščioti į tualetą viduryje naktį arba tamsoje, judesio jutiklis įjungia LED šviesos viduje, sukurti subtilios spalvos švytėjimo efektą.

Nebrangiai, Puikaus Dizaino, Graži Patirtis

Built-in IP45 hidroizoliacija apsaugo prietaisą, su kasdieninio vartojimo ir rekomenduojama pakeisti prietaiso kas pusmetį geriausių rezultatų.

Mažos kainos ir puikaus dizaino, Delamu [Sosto Švyti] yra garantuojama, kad įjungti nakties vonios kambarys keliones į šviesos patirtis!

Pakavimo apima:

1*Tualeto Naktį šviesos

Atkreipkite dėmesį: 3pcs AAA baterijos neįeina .

Žymos: leviating mėnulio lempos, namų, 3d holograma, judesio jutiklis lampi, ip 8 baterijos, led judesio jutiklis, lamparas techo, judesio jutiklis šviesos, judesio jutiklis šviesos lauko nešiojamų, tualeto sėdynė

Korpuso Medžiaga ABS
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris LB505
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas
Įtampa 4.5V
Yra Baterijų Reikia Taip
Tipas Atmosfera
Baterijos Tipas AAA
Prekės Pavadinimas Melery
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Sertifikavimo VDE
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Galia 0-5W
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Baterijomis Taip
Formos ROUND
Naudojimas Atostogų

Parašyti atsiliepimą

LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesa Įjungta PIR 8 Spalvų Kintamojo Keitimas unitazo Vaikams Mėnulio Lempa Namų Miegamajame Miegoti

LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesa Įjungta PIR 8 Spalvų Kintamojo Keitimas unitazo Vaikams Mėnulio Lempa Namų Miegamajame Miegoti

Judesio Aktyvuota PIR Jutiklis 8 spalvų Keitimas LED unitazo Naktį Šviesos Specifikacija: Spalvinga Judesio Jutiklis unitazo LED Šviesos Naktį Įtampa 4.5 V Galia 0.18 W+0.2 W medžiaga ABS šviesos spalva 8 Spalvos Maitinimo Šaltinis Baterijos, AAA 3pcs Indukcijos Atstumas Max

Panašūs produktai