CIC Ausies Klausos Super Mini Klausos Vyresnio Skaitmeninių Klausos Stiprintuvas Audifonos Garso Kolonėlė Klausos Įrenginys

Nauja

€16.26

/ €21.69

Yra sandėlyje

Patarimai pirkėjams: priežastis kauksmas/triukšmas: siekiant, kad mini dydžio klausos, vidaus stiprintuvo ir mikrofonas, yra arti viena kitos.Garsas yra nuolat gavo ir plėtėsi, todėl ji turi tam tikrą galimybę gaminti kauksmas po power-on.Šiuo metu mažosios klausos ir didelio galingumo klausos rinkoje, vargu ar galima išvengti kauksmas, ir tik visiškai-skaitmeniniai klausos aparatai gali išvengti kauksmas.

Būdų, kaip išvengti kauksmas/triukšmas:

1. Kai galia yra didelė (papildyta, garsas didelis), kauksmas yra labiau tikėtinas.Todėl, palaipsniui didinant apimtis nuo žemo galima efektyviai išvengti kauksmas.

2. Kai ausies kanalas yra visiškai sandari, nėra kauksmas garso.Todėl, prašome naudoti klausos po valymo ausies kanalą, ir bandymo ausų kištukus nuo didelių iki mažų, ir rasti tinkamiausią ausų.

3. Po klausos patenka į ausies kanalą, rekomenduojama stumti klausos pirštais ir palaikykite 1-2 sekundes, tada atleiskite jį visiškai išplėsti ausų.

Be to, Jei jūs nežinote, kaip jį naudoti, arba jei yra problema su jūsų klausos, prašome neskubėkite palikti neigiamą peržiūros ir susisiekite su mumis.Ačiū.

Funkcija

1. Piko Pelnas(dB): 30dB,Tinka lengvas ar vidutinio sunkumo klausos praradimas (Nuoroda klausos praradimas žemėlapis)

2. Super Mini Dydis: Ausies pagalbos dydis iš ausies tik 0.659 * 0.0.4*0.23 cm, svoris Tik 1g,kuris gali būti gerai paslėpti savo ausis.

3. Biomimetic dizainas: skirta klausos negalią,labiau tiks ausies kanalą.Nejaučia skausmo net ir dėvint ilgą laiką.

4. Ilgas darbo laikas: Vienas A10 baterija gali trukti apie 60 valandų.Patogu ir praktiška.

5. Jei ausies kupolas yra ne visiškai užpildyti į ausies kanalą arba oro nutekėjimas prie ausies, kupolas, kuris bus sukelia erzina švilpukas.Mes suteikiame 3 skirtingų dydžių ausų kištukais sumažinti kauksmas ir triukšmo.

6. Dovanų paketai: Mes suteiksime klausos lauke atlikti.Kiekvienas rinkinys yra atitinkančių baterija, ausinių ir valymas šepečiu ir pan.Bus puiki dovana jūsų draugams ar šeimos nariams.

Produkto parametrai

Piko OSPL 90 ( dB SPL): 110dB

HAF OSPL 90 ( dB SPL): 105dB

Piko Pelnas(dB) : 30dB

HAF/RŪKO Pelnas (dB) : 26dB

Dažnių diapazonas(Hz) : 500-4500Hz

Iškraipymas :500Hz : 5%

800Hz : 3%

1600Hz: 3%

Specifikacija

Produkto Pavadinimas: CIC Klausos

Spalva: Mėlyna/Smėlio

Baterija: A10 baterija

Svoris: viso 82g

Pakuotė

1 x Klausos

1 × Saugojimo dėžutė

3 × Earmuffs(įvairių dydžių)

2 × Atitikimo baterija (A10)

1 x Klausos valymo šepetys

1 x garso reguliavimo laikiklis

1 x Instrukcija (Prašome įsitikinti, kad turi perskaityti instrukciją prieš naudojant) .

Instrukcijos

1. Valyti ausies kanalą prieš naudojimą.

2. Įdėkite bateriją.

3. Naudodami jį pirmą kartą, prašome kreiptis garsą iki minimumo ir lėtai ją padidinti.

4. Išbandyti ir pasirinkti tinkamas ausų kupolas.Įdiegti ausies kupolas ir įsitikinkite, kad jis tinka stora.

5. Įdėkite klausos pagalba į ausies kanalą,nustatyti jo poziciją ausies kanalą, kol minkštas eartip yra visiškai įdiegta, ir pripildykite ausies kanalą.

Pranešimas

1. Jei ausinių negali užpildyti ausies kanalą, tai gali sukelti atsakomąją reakciją arba whistler.Taip kartokite 5 sumažinti kauksmas ir triukšmo.

2. Išjunkite arba išimkite baterijas, jei jums nereikia naudoti jį.

3. Normalus klausymas asmuo negali patirti tikrą poveikį klausos.Jei jis yra ne pirko sau, prašome padėti vartotojui naudoti ir pritaikyti jį.

Žymos: galingas klausos stiprintuvas, cica klausos, kochlearinius, klausos pagalba "bluetooth", minnie klausos, fones sem fio, pagalba išgirsti, ausies klausos padėjėjas, klausos papildomas "bluetooth", phonak

Prekės Pavadinimas Scienlodic
produkto pavadinimas 4 įkrovimo klausos
Produkto Pavadinimas 1 audifonos
Kilmės Žemyninė Kinija
Produkto Pavadinimas 2 cic klausos
Produkto pavadinimas 9 skaitmeninio klausos
Produkto pavadinimas 7 klausos įrenginys
Produkto pavadinimas 8 Ausies Klausos Stiprintuvas
Modelio Numeris 16
Produkto Tipas Klausos Aparatai
Produkto Pavadinimas 3 garso stiprintuvas
Produkto pavadinimas 6 mini klausos
produkto pavadinimas 5 klausos skaitmeninis

Parašyti atsiliepimą

CIC Ausies Klausos Super Mini Klausos Vyresnio Skaitmeninių Klausos Stiprintuvas Audifonos Garso Kolonėlė Klausos Įrenginys

CIC Ausies Klausos Super Mini Klausos Vyresnio Skaitmeninių Klausos Stiprintuvas Audifonos Garso Kolonėlė Klausos Įrenginys

Patarimai pirkėjams: priežastis kauksmas/triukšmas: siekiant, kad mini dydžio klausos, vidaus stiprintuvo ir mikrofonas, yra arti viena kitos.Garsas yra nuolat gavo ir plėtėsi, todėl ji turi tam tikrą galimybę gaminti kauksmas po power-on.Šiuo metu mažosios klausos ir didelio galingumo klausos rinkoje, vargu ar galima išvengti kauksmas, ir tik visiškai-skaitmeniniai klausos

Panašūs produktai