Cleanhome 3 1. Spray Mop & Sweeper Mikropluošto Trinkelėmis Grandiklis Daugkartiniai Vandens Bakas Kietmedžio Keraminių Plytelių Grindų Valymo

Nauja

€21.64

/ €43.29

Yra sandėlyje

Cleanhome 3 1. Spray Mop & Sweeper Mikropluošto Trinkelėmis Grandiklis Daugkartiniai Vandens Bakas Kietmedžio Keraminių Plytelių Grindų Valymo

Produkto Savybės

1,Derinti mop šluota ir sumaniai suderinti šią Sweeper&Spray Mop , valymas,purškimo ir mopping , lengvai išspręsti problemų, dulkių ir dėmių likučių, pagerinti valymo efektyvumą, ir užbaigti visą namą, žemę greitai.

2,Ištrauktas silent šluojamoji mašina,dulkių, gali būti valomas toli,lengvai žingsnis ir pašalinti vežimo, jūs galite paversti į platus, tiesiog palaikykite veleno ir judėti į priekį, ir built-in valymo šepetys pradės riedėti ir valyti, ar tai yra purus dulkių linija kairėje po mopping žemės, arba melionų sėklų ir sausainių trupinius, kurie atrodo kasdieniame gyvenime, kad gali būti išvalyta, be pakartoti dulkių surinkimas.

3,naudojame 380ml didelės talpos vandens bakas, kartu su specialiųjų 1,5 mm skersmens mažas nagų didelis purškimo, kad smulkiai atomize skystį į buteliuką, purškalą vyno tolygiai ir užtikrintas ant žemės, greitai ištirptų užsispyręs purvo, tik nekenkiant grindų, ir sumažinti dulkių neišeinant iš vandens .

4,viduje polių yra įrengta stiprintuvas vandens siurblys, kuris gali būti greitai dulkinių paspausdami touch, ir vanduo purškiamas į žemę tolygiai, kad ištirptų paviršiaus nešvarumus.Mopping grindų su šiek tiek drėgna ir bus sausas iš karto, atsisakius likučių, vandens dėmių

5 40cmX12cm pailgos skydelio dizainas labai padidina sąlyčio plotą tarp mop ir žemės, labai pagerina mopping našumo, sutaupo laiko ir pastangų, ir yra greitas ir efektyvus.

6 320ml didelės talpos dulkių dėžutė skirta surinkti dulkes.Po valymo, švelniai patraukite raudonos spalvos sagtis iš sweeper ir atidarykite dulkių dėžutė.Vienas pelės mygtuku spustelėkite dempingo šiukšlių,tai lengva senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams veikti.

7,Kiekviena mop ateis su multi-funkcija grandiklis.Dantytomis pusėje gali nusiskusti plaukus, horizontalus pusėje gali skustis; maža galva yra naudojamas pašalinti užsispyręs purvo; minkštos gumos galva gali išvalyti šiukšles.

Foto Parodyti

Patarimai

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay dėl www.sakarmakar.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Shippment

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: mop vileda mop, 13.8 v dc maitinimo šaltinis, dviračių co2, mop grindų plauti, vertus, šlavėjas, shikamaru, spray mop, pluošto mop, m kietmedžio grindys, elektric mop valymas

Mop Lazdele atraminėms >10kg
Atsparumo Korozijai Klasė Reitingas 9.0-9.9
Formos Stačiakampis
Absorbcija <10 sekundžių
Mop Galva Medžiaga Sintetinis Audinys
Tipas Šlavėjas Spray Mop
Galvos Formos Stačiakampis
Polių Medžiaga Aliuminio
Mophead Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Su 1 Mophead
Modelio Numeris FD-18
Mop Strypo Tipas Bendrieji Lazdele + Plastikinis Dėklas
Talpa <300ml
Gręžimo Būdas Stumdomosios,
Funkcija Eco-Friendly
Garų Reguliavimo Funkcija No
Rankenos Tipas Automatinis Purškimo
Sudėtinės Dalies Tipo Plastikiniai Krepšelį + Plastiko Pedalas
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Svoris <2kg
Prekės Pavadinimas cleanhome

Parašyti atsiliepimą

Cleanhome 3 1. Spray Mop & Sweeper Mikropluošto Trinkelėmis Grandiklis Daugkartiniai Vandens Bakas Kietmedžio Keraminių Plytelių Grindų Valymo

Cleanhome 3 1. Spray Mop & Sweeper Mikropluošto Trinkelėmis Grandiklis Daugkartiniai Vandens Bakas Kietmedžio Keraminių Plytelių Grindų Valymo

Cleanhome 3 1. Spray Mop & Sweeper Mikropluošto Trinkelėmis Grandiklis Daugkartiniai Vandens Bakas Kietmedžio Keraminių Plytelių Grindų Valymo Produkto Savybės 1,Derinti mop šluota ir sumaniai suderinti šią Sweeper&Spray Mop , valymas,purškimo ir mopping , lengvai išspręsti problemų, dulkių ir dėmių likučių, pagerinti valymo efektyvumą, ir užbaigti

Panašūs produktai