LED Atšvaitas Galinis Bamperis užpakalinis Žibintas Toyota Fortuner SW4. m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m. 2020 Vairuotojo Stabdymo Stabdžių Žibintas

Nauja

€28.37

/ €37.83

Yra sandėlyje

Įmontuoti:

Toyota Fortuner 2015+

Ypatybė:

100% Brand New

Įtampa: DC 12V

Šviesos Šaltinis: Aukštos kokybės Led

Objektyvas Spalva: Raudona

Automobilių Stovėjimo Šviesos Spalva: Šviesiai Raudona

Stabdymo Šviesos Spalva: Ryškiai Raudona

Medžiaga: ABS Plastikas

Ilgas tarnavimo laikas:15000 + valandų

2 Funkcija: Vairuotojo/Stabdymas

Saugai: LED Uodegos Šviesos suteikia jums lemiamą saugos šuolis kelių eismo ir padeda išvengti 58% nelaimingų atsitikimų.

Ilgaamžiškumas: Profesinės korpuso dizainas su šilumos kriaukle gale lempos užtikrina šviesos Diodai ne daugiau nei šildomas ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

Atsparus vandeniui: atvirkštinio poliškumo apsaugos ir atviros grandinės apsauga, 100% atsparus vandeniui ir smūgiams.

Įrengimas

Laidų Nuoroda: juodą laidą prie žemės, balta viela užpakalinis žibintas/license plate light +, raudoną laidą prie stabdžių žibintas +.

Įrenginio NĖRA ĮTRAUKTAS.Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.

Komplektą sudaro:

1 set LED Uodegos Šviesos

1. Priimamos visa, MasterCard, sąlyginio Deponavimo.

2. Prašome įsitikinkite, kad jums pasiūlyti tinkamą siuntimo informacija prieš mokama, VARDĄ, pavardę ir TELEFONO NUMERĮ, yra labai svarbus.

3. Mokėjimas bus saugiai parplukdė į sąlyginio Deponavimo ir išleido į jav tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

1. Užsakymai tvarkomi per 2 dienas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Laivybos mothed mes pasiūlėme yra Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei jums reikia produkto, skubiai, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau palikdami mums pranešimą mes galėtume dirbti sparčiau, pristatymo jums!

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

6. Jei jums nereikia gauti savo sklypo viršyti terminas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir prašome neatidaryti atveju, mes stengiamės sekti naujausius stebėjimo informaciją jums.

7. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums deklaruoti mažesnę reikšmę, jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

1. Jei prekės nėra tinkami jūsų automobilį ar pažeista tranzitu, Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Mes padėsime jums keistis, tai ar grąžinti pinigus.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti ORIGINALIOJE pakuotėje ir jūs turėtumėte pateikti mums sekimo numerį.

1. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai.

2. Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

Žymos: drl led, logotipas fortuner, fortun, hilux sw4, b7, led reflektorius, led drl fr, valtis rc, led toyota, logotipas "toyota" sw4

2 funkcija Mažesnis Energijos Suvartojimas, Išsaugoti Visą Energiją
Garantija 1 Metai
Prekės Pavadinimas Dreamseek
UPC Netaikoma
Modelio Pavadinimas DRL,TFL
2 Funkcija Vairavimo Ir Stabdymo
Prekės Svoris 0.75kg
Šviesos Spalva Raudonas LED
objektyvas spalva raudona
Medžiagos Tipas ABS Plastikas + Aukštos Kokybės LED
Įtampa 12V
Įmontuoti Toyota Fortuner SW4 2015 2016 2017 2018 2019 2020
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Specialios Funkcijos LED Dienos Važiavimo Šviesos
Gamintojas Dalies Numeris Netaikoma
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "TOYOTA"
Paskirties Transporto priemonės Galiniai
Elemento Tipas Dienos Šviesos
Funkcija 1 Atsparus vandeniui, Dulkėms, Smūgiams atsparus

Parašyti atsiliepimą

LED Atšvaitas Galinis Bamperis užpakalinis Žibintas Toyota Fortuner SW4. m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m. 2020 Vairuotojo Stabdymo Stabdžių Žibintas

LED Atšvaitas Galinis Bamperis užpakalinis Žibintas Toyota Fortuner SW4. m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m. 2020 Vairuotojo Stabdymo Stabdžių Žibintas

Įmontuoti: Toyota Fortuner 2015+ Ypatybė: 100% Brand New Įtampa: DC 12V Šviesos Šaltinis: Aukštos kokybės Led Objektyvas Spalva: Raudona Automobilių Stovėjimo Šviesos Spalva: Šviesiai Raudona Stabdymo Šviesos Spalva: Ryškiai Raudona Medžiaga: ABS Plastikas Ilgas tarnavimo laikas:15000 + valandų 2

Panašūs produktai