Sveikatos Mitybos Papildas Black Seed Oil Etiopijos Al-Hawaj El Havag Imuniteto stiprinimas, anti-uždegiminių 125 ml

Nauja

€6.17

/ €17.15

Yra sandėlyje

Etiopijos juodųjų kmynų aliejus "Ji pasiuntiniai" Al Хавадж / El Hawag Gaminti būdu šalto spaudimo būdu, leidžia gauti ir išsaugoti visas naudingas medžiagas, esančias sėklas pastovios formos.

Tyrimai parodė, kad Etiopijos sėklos turi didesnį mineralinių medžiagų, vitaminų, maistinių medžiagų, nei sėklos auga bet kurioje kitoje šalyje.

Juodųjų kmynų aliejus Al Hawaj -Tai yra universalus vaistas, kuris padeda nuo visų ligų.Jame yra trijų pagrindinių gamtinių phytonutrients: timohinon (TQ), timohydroquinone (THQ) ir timolis.Šių neįtikėtinai fitocheminės medžiagos gali išlaikyti organizmo ląstelių, sunaikinti vėžio ląsteles ir užkirsti kelią jų išvaizdą.

Aliejus turi didelės maisto produktų ir biologinės vertės, yra turtingas šaltinis organinių riebalų rūgščių, taip pat daugiau kaip 100 biologiškai aktyvių komponentų, taip pat vitaminų ir mineralų.

Parodymai naudoti:

> Prevencijos ir kvėpavimo takų ligų;

> Vėžys;

> Pašalinti alergijos;

> Dermatologinių ligų;

> Sustiprinti plaukus;

> Normalizuoti darbą CT;

> Dėl uždegiminės ginekologinės ir urological ligų;

> Su sąnarių skausmas;

> Dėl osteoporozės prevencija;

> Stiprinant imunitetą.

Juodųjų kmynų aliejus El Hawaj ' s "Messenger " kalbos" yra aukščiausios kokybės produktas, kuris užtikrina, išsaugant visas naudingas savybes unikalus sėklos.Ji turi turtingą specifinis kvapas, tortų, kartaus skonio ir aukštos gydomųjų savybių.

Naftos Etiopijos juoda kmynų al hawag taikymo :

Rekomenduojama imtis aliejaus 1 - 2 arbatinius šaukštelius prieš valgant 3 kartus per dieną.Sušvelninti kartaus skonio, galite ją sumaišykite su medumi.

Tūris : 125 ml.

Kilmės šalis Egiptas.

Interneto rinkos rytų prekes nilemart (nilmart) Yra viena didžiausių parduotuvių Rytų gamyba ir užtikrintai užima pirmaujančią poziciją daugiau nei 7 metai.

Žymos: chitosan, eterinis aliejus "rainbow " abby", kinijos naftos, juodasis muskusas, capsul, žolės aliejus, naftos dėmė, chitosan milteliai, metabol, driežas aliejus

Elemento Tipas Kremas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Naudoti Veidas
Tomas 125 ml
NET WT 0.240 гр
Lytis Unisex
Kilmės EG(Kilmės)
Komponentas juodųjų kmynų aliejus

Parašyti atsiliepimą

Sveikatos Mitybos Papildas Black Seed Oil Etiopijos Al-Hawaj El Havag Imuniteto stiprinimas, anti-uždegiminių 125 ml

Sveikatos Mitybos Papildas Black Seed Oil Etiopijos Al-Hawaj El Havag Imuniteto stiprinimas, anti-uždegiminių 125 ml

Etiopijos juodųjų kmynų aliejus Ji pasiuntiniai Al Хавадж / El Hawag Gaminti būdu šalto spaudimo būdu, leidžia gauti ir išsaugoti visas naudingas medžiagas, esančias sėklas pastovios formos. Tyrimai parodė, kad Etiopijos sėklos turi didesnį mineralinių medžiagų, vitaminų, maistinių medžiagų, nei sėklos auga bet kurioje kitoje šalyje. Juodųjų

Panašūs produktai