20# 167cm Aukštos kokybės didelė krūtinė nekilnojamojo silikono sekso lėlė vyras realus makšties žodžiu katė asilas TPE ir metalo skeletas seksualus grožis

Nauja

€455.24

Yra sandėlyje

Gerbiami pirkėjas

Pažadame, kad mes suteiksime 100% pati lėlė, kaip paveikslėlyje.Mūsų Parduotuvė-Linkooer pateikti lėlės aukštis su qulity ir atsisako gaminti lėlės su žemos kokybės visi produktai mūsų parduotuvėje praėjo CE sertifikatas.Sekso žaislai, suteikti jums su funkcijomis ir paslaugomis sutuoktinio arba sutuoktinio ar partnerio ir pateikti visus džiaugsmus jus į savo miegamąjį.Jūsų sutuoktinis ar partneris, kartais negali patenkinti jus, kai jūs norite imtis veiksmų, miegamasis.Taigi,geriausias sprendimas yra naudoti silikono lėlės.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors užklausą, siekiant užtikrinti, kad jums bus gauti tinkamą ir svajonių lėlės.Ačiū!

Produkto Ypatumai

Patarimai: drabužiai foto nebus siunčiamos, kuris yra naudojamas tik asHeight: 5 ft 3. / 160 cm.Svoris: 73 kg. / 33 kg.Juosmens: 20. / 51 cm.Klubai: 33.9 į. / 86 cm.Viršutinės Krūtinė: 37. / 94 cm.Pagal Biustas: 22.4 į. / 57 cm.Pečių Plotis: 14.6 į. / 37 cm.Kojų Ilgis: 30.7 į. / 78 cm.Rankos Ilgis: 24. / 61 cm.Kaklo Apimtis: 11.4 į. / 29 cm.Šlaunies Apimtis: 16.5 į. / 42 cm.Blauzdos Perimetras: 11.8 į. / 30 cm.Rankos Ilgis: 6.3. / 16 cm.Kojų Ilgis: 8.3 į. / 21 cm.Makšties Gylis: 7.1. / 18 cm.Analinis Gylis: 6.3. / 16 cm.Žodžiu Gylis: 5.1. / 13 cm.Medžiaga: TPE, su Metalo Karkasas.sist su shotting poveikį.

Pastaba:

1. Dydis rankinis matavimas, gali būti kelių centimetrų paklaida, priklauso normalus reiškinys. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 3. Nuotraukos gali būti jautrus turinį.Jei jums reikia daugiau detalios nuotraukos, prašome susisiekti su mumis.Mes atsiųsime necenzūruota nuotraukos toyou.Mes pažadas: Jūs gausite 100% pats, kaip ir žemiau vaizdą lėlės.

Apie Logistiką:

1.Išsiuntė iš Europos sandėlyje: nėra mokesčių,apie 3-15 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: nėra mokesčių, apie 20-55 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į rusijos: nėra mokesčių, apie 20-55 dienų atvykti 3.Vežamos iš Kinijos į JAV,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,Čekija,Ispanija,Italija,belgija, Danija,Liuksemburgas,Olandija, Kroatija,Slovakija, Slovėnija,Suomija,Danija,Austrija, Švedija, Graikija,Airija,Portugalija,Estija,Latvija, Lietuva, Rumunija,Vengrija,jokių mokesčių,jokių muitinės formalumų mokesčiai,apie 3-15 dienų atvykti.

Paketas, Sąrašas

DUK

Q: ar kūdikio oda tampa purvinas?Atsakymas: Nors odos lėlės yra patvarus ir atsparus įtrūkimų, plyšių ir dėmes, jis yra nesunaikinamas.Jūs turite būti atsargūs, išlaikyti savo lėlės, toli nuo tamsūs audiniai ir prigludę drabužiai.Jei norite tamsius drabužius, jūs turite įsitikinti, kad plauti juos, prieš jų išleidimą į savo lėlės ir įsitikinkite, kad išsaugoti juos savo drabužius.Geriausia drabužius lėlėms yra šviesios spalvos birios medžiagos.Q: ar Yra garantija YANNOVA lėlės?Atsakymas: Dėl produkto pobūdžio, mes negalime priimti deklaracijas.Tačiau mes pasisakome už produkto ir darome viską, kad patenkinti klientų poreikius Q: Kas yra jūsų grąžinimo politika?Atsakymas: Nors wersquod tikisi visiškai patenkinti visi klientai, mūsų įmonė politika: visi sandoriai yra galutiniai.Tačiau, mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs naršyti įvairius variantus, keitimo YANNOVA lėlės.Jūs galite pakeisti savo drabužius, apsikeitimo jo ar jos perukas, taikomas tam tikrų rūšių makiažą, ir net keisti savo veidą.

Vežimas

1. Mes nepriimame PB BOX adresas , ir tik laivo patvirtino, kad adresą, savo užsakymą adresą užsakyta prekė ir pristatymo adresą, negali būti pakeistas po prekės, vežamos. 2. Lėlės reikia 2 - 3 dienas apdorojimo laikas + 4 - 13 dienomis laivybos = 2 savaičių, iš viso pristatymo laikas (apytikslis). 3. Mes pasiliekame teisę nustatyti optimaliausią pristatymo būdą ir vežėjas galima.

Privatumo Apsaugoti

1.Jūsų privatumas yra pagrindinis mūsų tikslas.Visi paketai pristatomi į diskretiška pakuotė (visiškai paprasto kartono); be to, klientų duomenys yra uždaromos pagal mūsų privatumo politiką. 2. Ten yra ne konkreti nuoroda ar ženklinimo ant dėžutės, kad atskleidžia turinį viduje.

Užsakymo Atšaukimas & Grąžinamosios Išmokos

1. Po pateikdami užsakymą, jūs gausite užsakymo patvirtinimo laišką.Tai reiškia, kad mes gavome jūsų užsakymą, sistema ir pre-leidžiama savo kredito kortelės pirkti. 2. Gavę jūsų užsakymą, mes bus pradėti gaminti savo lėlės.Visi yannavo lėlės yra individualus, gamybos laikas yra nuo 3 iki 7 dienų (išvežti iš gamintojo), ir paprastai reikia 2 savaites laivybos laikas.Jūs galite tikėtis, kad visos gamybos ir pristatymo laikas savo svajonių lėlė yra apie 3 savaites (faktinis pokalbių laikas gali skirtis, priklausomai nuo pristatymo vietos). 3. Dėl švenčių, festivalių ar neišvengiamoms aplinkybėms, gali būti vėluojama produkto gamybos ar transportavimo.Kadangi tai yra pritaikyti produktą, pritaikytą jums, jūsų nurodymas negali būti atšauktas dėl bet kokios priežasties, tai yra, "galutinis išpardavimas".Jei norite pakeisti, taisyti ar atnaujinti savo užsakymą, jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pirkimo datos prašyti pakeisti ir pamatyti, jei ji yra įmanoma.Papildomi mokesčiai gali būti imamas mokestis, priklausomai nuo programos.

Žymos: lėlės nekilnojamojo, nykštukas silikono lėlės lytis, mano sekso žaislai, maišelis "chanel", sekso žaislas, katė žaislas, didelis vagine, sekso lėlė, žaidimas nešiojamas kompiuteris, atgimti

Svoris 35KG
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga TPE ir metalo skeletas
Savybės Burnos, makšties, išangės
Krūtinės-juosmens-klubų 86 * 57 * 86 cm
Aukštis 157cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YANNOVA
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Modelio Numeris 14# 160cm
Seksualinio Pobūdžio No

Parašyti atsiliepimą

20# 167cm Aukštos kokybės didelė krūtinė nekilnojamojo silikono sekso lėlė vyras realus makšties žodžiu katė asilas TPE ir metalo skeletas seksualus grožis

20# 167cm Aukštos kokybės didelė krūtinė nekilnojamojo silikono sekso lėlė vyras realus makšties žodžiu katė asilas TPE ir metalo skeletas seksualus grožis

Gerbiami pirkėjas Pažadame, kad mes suteiksime 100% pati lėlė, kaip paveikslėlyje.Mūsų Parduotuvė-Linkooer pateikti lėlės aukštis su qulity ir atsisako gaminti lėlės su žemos kokybės visi produktai mūsų parduotuvėje praėjo CE sertifikatas.Sekso žaislai, suteikti jums su funkcijomis ir paslaugomis sutuoktinio arba sutuoktinio ar partnerio ir pateikti visus

Panašūs produktai