5CM - 80CM FFC USB A Tipo Tiesiai Moterų ir Vyrų Standartinę USB 90 laipsnių FPV Butas Slim Plonos Juostelės Kabelis

Nauja

€76.03

Yra sandėlyje

5CM - 80CM FFC USB A Tipo Tiesiai Moterų ir Vyrų Standartinę USB 90 laipsnių FPV Butas Slim Plonos Juostelės Kabelis

Kai jums padaryti tyrimą, Prašome susisiekti su mumis tiksliai specifikacijos, tokiu būdu, mes dirbs kaina už jus.

1. Prašome leiskite mums žinoti, kabelio ilgis

Populiarus ilgis yra nuo 0,05 M 0,1 M 0,2 M 0,3 M 0,4 M Ir 0,5 M 0,7 M, 0,6 M, 0,8 M 0,9 M 1,0 M, kitų ilgis, mes galime padaryti individualų kabelis.

2. Prašome leiskite mums žinoti, USB jungties tipas

1).Visos jungtys yra vyrai.

2).Mes teikiame tiesiai ir į dešinę kampas USB tipo.

3).Mes galime padaryti tai, Micro USB, C Tipo USB, A Tipo, USB ir kt.

3. Turime įvairių smeigtukai iš jūsų nuoroda.

Populiarus kaiščiai yra 2Pins, 4pins, ir mes galime gaminti 3pin, 5pin įvairioms taikymo.

4. Jis yra pritaikytas laido, NĖRA SANDĖLYJE, taigi, prašome pateikti mums tiksliai pin out jungties kabelį už jūsų prašymą.

Produkto Aprašymas Micro USB Plokščias Juostelės Kabelis, ultra thin, skirti šviesos svorio ir tik kosminių programų.Juostelės kabelis yra sutvirtintas dual layer papildomos apsaugos.Savo prašymą skirtis nuo telefono, KOMPIUTERIO, spausdintuvo ir kt.Specifikacijos: Spalva : Juoda Ilgis : 5CM / 10CM / 15CM / 20CM /30CM / 40CM /50CM / 60CM / 80CM Neprivaloma Tipas : USB Standartinio Tipo Tiesiai Moterų Tipas Standartinė Dešiniuoju kampu(žemyn), 90 laipsnių Juostelės USB Kabeliu Svoris : 10g (0.35 oz) per gabalas Pakuotės Turinys:

1PCS x Kabelis

Prašymas

1 .Ekranas / Notebook PC & Tablet PC / Plokščias ekranas

2. Išmanusis telefonas / mobilusis Telefonas

3.Audio/Video Kamera

4. Plokščias ekranas, TV / Profesionali TV

5. Spausdintuvas / Skeneris / FAKSAS / Kopijavimo aparatas

6. Garso Box / Akustika

7. MP3, MP4

8. CD/ DVD

9. Skaitmeninės kameros, pavyzdžiui, DJI

10. Robotas / Pramonės / Projector / Patogus terminalas / Pramogų

11. Automobilių elektronika

1 2. T oy vaikams

13. Garso ir vaizdo įranga / Medicinos įranga / Skaitmeniniai matavimo prietaisas

Produkto Nuotrauka:

Jei jūsų krovinys sveria iki 20 kg arba daugiau, arba jums reikia didesnio kiekio, prašome susisiekti su mumis arba rašykite mums, mes suteiksime jums naują pakavimo specifikacijas, tada stengiamės taupyti transporto išlaidas už jus, ir todėl, kad produkto kaina gali būti tam tikros naudos jums!

Mes esame didelių gamybos įmonių grupės Kinijoje, mes parduoti per www.sakarmakar.lt, yra tik tikslas ,tai geriau skatinti savo produktų, visi mūsų kompanijos produktai yra vežamos tiesiogiai iš gamyklos, prašome susisiekti su mumis , tikimės sukurti ilgalaikius draugiškus ir savitarpio bendradarbiavimo santykius tarp vienas kitam !

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Banko pavedimu, Western Union", ir telegrafo perdavimo.Jei reikia išsamesnės informacijos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Ačiū!

Mes laivas EMS, DHL, UPS, TNT, "Fedex", " Hong Kong Paštu, ir Po Singapūras ir taip ne pirmą protingą terminą.

* EMS paprastai trunka apie 6-13 dienų, daugiau ar mažiau.Jei nuotolinio regione, ji bus šiek tiek ilgesnį laiką; Jei dėl pirkėjo muitinės priežasties, ji bus šiek tiek daugiau laiko.

* DHL, UPS, TNT, "FedEx" paprastai trunka apie 4-6 dienas, daugiau ar mažiau.Jei nuotolinio regione, Ji bus šiek tiek ilgesnį laiką; Jei dėl pirkėjo muitinės priežasties, ji bus šiek tiek daugiau laiko.

* Honkongas Paštu, Singapore Post paprastai trunka apie 11-25 dienomis, daugiau ar mažiau.Jei nuotolinio regione, ji bus šiek tiek ilgesnį laiką; Jei dėl pirkėjų?muitinės priežasties, ji bus šiek tiek daugiau laiko.

* Mes paprastai laivas pirkėjas prekę kaip DOVANĄ mažesnę vertę, siekiant išvengti pirkėjo mokesčių.Tačiau, mokestis nustatomas pagal pirkėjo muitinės ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tada pirkėjas turėtų tai suprasti.

* Atsižvelgiant į pirkėjo kokios priežasties, įskaitant -atsisako pasirašyti pakuotės - arba -atsisakyti mokėti mokesčių arba -pirkėjas šalies post priežastis ir t.t., tai pirkėjas turi suprasti visi prarasti.Esame atsakingi už atitinkamų prekių palikti Kinija sklandžiai.Kai prekės išvežamos iš Kinijos tada pirkėjas bus atsakingas už visą atsakomybę.

Mes teikiame 6-12 mėnesių garantija.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Straipsniai grįžo po 15 dienų nuo pristatymo, yra tinkamos finansuoti tik remonto.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Perkant, tai reiškia, kad pirkėjas davė tylų sutikimą politikos.Jeigu reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes su jumis dirbs pasiekti win-win.

Mes vertiname bendradarbiauti su jumis!Jūsų pasitenkinimas yra visada tikslas pastangų

Mes norime gauti gera apžvalga po to, kai gauti siuntinių, jei kokių klausimų turite, tiesiog, prašome leiskite mums žinoti, pirmą kartą prieš jums palikti bet blogas peržiūros ar vidutinio komentarą, mes padarysime viską, kad jums laiminga su verslo!

Žymos: ffc fpc, pritaikyti wifi, ethernet usb, micro usb poe, antena kambarinė tv, sim usb rankinis stabdis, dvbt usb, rca usb, laido micro usb 90, esp32 micro

Modelio Numeris USB Plokščias Juostelės Kabelis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas USB Tipo Tiesiai Moterų ir vyrų standartas dešiniuoju kampu(žemyn)
Sertifikavimo NĖRA
Produkto pavadinimas Ultra plonas mini USB Kabelis
Elemento Tipas Kabeliai
Dydis 5CM-80CM Optional
Prekės Pavadinimas FLA
Prašymas fotoaparatą,telefoną,KOMPIUTERĮ ir spausdintuvą ir pan

Parašyti atsiliepimą

5CM - 80CM FFC USB A Tipo Tiesiai Moterų ir Vyrų Standartinę USB 90 laipsnių FPV Butas Slim Plonos Juostelės Kabelis

5CM - 80CM FFC USB A Tipo Tiesiai Moterų ir Vyrų Standartinę USB 90 laipsnių FPV Butas Slim Plonos Juostelės Kabelis

5CM - 80CM FFC USB A Tipo Tiesiai Moterų ir Vyrų Standartinę USB 90 laipsnių FPV Butas Slim Plonos Juostelės Kabelis Kai jums padaryti tyrimą, Prašome susisiekti su mumis tiksliai specifikacijos, tokiu būdu, mes dirbs kaina už jus. 1. Prašome leiskite mums žinoti, kabelio ilgis Populiarus ilgis yra nuo 0,05 M 0,1 M 0,2 M 0,3 M 0,4 M Ir 0,5 M 0,7 M,

Panašūs produktai