Dviračio Sėdynė Kvėpuojantis Dviračio Balno Sėdynės Minkštos Sutirštės Kalnų Dviračio Sėdynės Pagalvėlę Pagalvėlė Padengti Atsparus Smūgiams Dviračio Balno

Nauja

€9.02

/ €17.70

Yra sandėlyje

Ypatybės: Patvarus

Dviračio sėdynė yra pagaminta iš tvirtos odos, dėvėti, atsparus ir tvirtas, turinti ilgai naudojant gyvenimo trukmę.

Patogus

Dviračio sėdynės su pavasario kontraktūra ir didelio tankio akytojo remti, gali pareikšti jums nuostabią naudojant patirtis, su gera anti-shock " funkcija.

Tuščiaviduriai dizainas

Tuščiaviduriai dizainas yra ne tik kietas išvaizdą, bet ir atvėsti vasaros lauko pareikšti ieškinį situacija, praktinių atsikratyti.

Lengva įdiegti

Dviračio sėdynės yra lengva įdiegti dvigubo geležinkeliu nuo balnelio iškyšos ir trauktis nuo balnelio iškyšos, universali ir stabili.

Taikymo sritis

Dviračio sėdynės yra puikus pakaitalas amžiaus arba skaldytų dviračio sėdynė, kuri yra praktiška ir ekonomiška, puikiai tinka PASIDARYK pats ir remontas namuose.

Specifikacija:

Tipas: dviračio sėdynės

Kiekis: 1pc

Medžiaga: oda + kempinė + plastikas + plieno + ketaus

Spalva: juoda

Dydis: 27*20*6cm/ 10.61*7.86*2.36 colių (L*W*H)

Svoris: 640g/ 22.58 oz

Pakuotė:

1* dviračio sėdynės

**Mūsų paslaugos**

Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba.

Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

**Dėmesio, Rusijos Draugais**

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

**Kodėl verta pirkti iš jav??**

Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!

gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!

Pristatymas :

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Apmokėjimas :

1. Mes priimame Alipay,Ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei jūs cant kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Garantija :

1. 12 mėnesių Gamintojų Garantija .Pirkti su pasitikėjimu!

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

3. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

4. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Politika :

1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

2. Visi el. laiškai bus atsakyti per Vieną darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: baidarių trinkelėmis sėdynės, bicycl sėdynės, vasaros pagalve, pagalve kajak, pagalve sezonas, kelių balno, anglies sėdynės, pagalve putų, saddl, 2 pagalve

Modelio Numeris dviračio sėdynės
Funkcija dviračio sėdynės
Savybės dviračio balno
Korpuso Medžiaga Oda
Vartotojas VYRAI
Kategorijos Priekinės Sėdynės Kilimėlis
Naudoti Kelių Dviračiai
Dydis 27*20*6cm
kitos funkcijos Dviračių Priedų
kita funkcija dviračių pagalvėlė
Atributas Dviračio Sėdynės Pakeitimo

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Sėdynė Kvėpuojantis Dviračio Balno Sėdynės Minkštos Sutirštės Kalnų Dviračio Sėdynės Pagalvėlę Pagalvėlė Padengti Atsparus Smūgiams Dviračio Balno

Dviračio Sėdynė Kvėpuojantis Dviračio Balno Sėdynės Minkštos Sutirštės Kalnų Dviračio Sėdynės Pagalvėlę Pagalvėlė Padengti Atsparus Smūgiams Dviračio Balno

Ypatybės: Patvarus Dviračio sėdynė yra pagaminta iš tvirtos odos, dėvėti, atsparus ir tvirtas, turinti ilgai naudojant gyvenimo trukmę. Patogus Dviračio sėdynės su pavasario kontraktūra ir didelio tankio akytojo remti, gali pareikšti jums nuostabią naudojant patirtis, su gera anti-shock funkcija. Tuščiaviduriai dizainas Tuščiaviduriai

Panašūs produktai