Karšto Pardavimo vienam Asmeniui Vandeniui Kempingas Palapinė, CZ-015B Vienas Asmuo, Lauko Palapinė

Nauja

€27.31

Yra sandėlyje

Produkto Aprašymas MODELIS

CZ -015B,Vienas Asmuo, Kempingas Palapinė Tipas Dvigubas Sluoksnis Aliuminio Polių Vienas Asmuo Vandeniui Kempingas Palapinė Medžiaga 210T Poliesteris Taftos Sezono Keturių sezono palapinės Sluoksnių Dvigubas Nustatyti Lengva bulid Struktūra, Vienas Miegamasis Polių Medžiaga 8.5 mm, didelio stiprio Aliuminio Kolonų Viduje Palapinės Audinys atsparus vandeniui 210T Poliesteris Taftos Už Palapinės Audinys atsparus vandeniui 210T Poliesteris Taftos Audinio Apačioje Vandeniui atsparus 210D Oksfordo audinys Ne Palapinė atspari Vandeniui Indeksas 3000mm, pasinaudojant Viešai neatskleista informacija, Palapinė atspari Vandeniui Indeksas 3000mm UPF Indeksas 50 Dydis 210*100*100 CM arba individualų Neto Svoris 1,6 kg/vnt spauda, šilkografija, Kodėl verta rinktis mus?

Advanges:

[1] optimalų kokybės,aukštos kokybės ir mažai priežiūros. [2] Mes turime prekybos grupė daugelyje šalių,mes galime pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugos [3] įvairių specifikacijų ir modelių pasirinkimą. [4], galime pristatyti prekes greitai(3-7days) iš mūsų europos saugojimo,ir mes galime suteikti geros apmokėjimo sąlygos. [5], galime dizaino produktus už ur prašymą.

1, siekdama užtikrinti veiklos palapinė, viduje palapinė yra padengtas saulės siekiant išvengti UV spindulių žalą žmogaus organizmui, taip, kad jums daugiau sveiką mėgautis saulės vonios paplūdimyje.

2,Mūsų palapinės yra padaryti iš drėgmei atsparios medžiagos, pavyzdžiui, 210T Vandeniui Ripstop PU3000 ,kuris jums niekada nerimauti lietingą dieną, kai kempingas.

3,Abu priekiniai ir galiniai durys yra pagaminti iš aukštos kokybės verpalų neto, kuris yra izoliuotas nuo uodų, o taip pat gali užtikrinti, kad oro viduje palapinė orui ir patogūs.Unikalus parduotuvėje cntent maišelis dizainas leidžia lengvai išlaikyti savo asmeninių daiktų.

Apie Kainą,skirtingas skaičius turi skirtingą kainą,jei jūs turite bet kokius poreikius,prašome tyrimą arba susisiekite su mumis.Kaina negotitated,mes suteiksime jums geriausias produktų ir paslaugų!

Per 500PCS mes gali spausdinti savo logotipą,padaryti OEM savo dizainą,įgyvendinti savo svajonę "PASIDARYK pats" palapinė!Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotė: 1. vienas gabalas vienu atlikti maišelis.

2. Tinkamas kiekis eksportui, kartoninėje dėžutėje.

3. Jokie kiti pakavimo reikmenys reguliariai.

4. Klientų reikalaujama, pakavimo yra.

Pristatymas: oro, jūrų, ar išreikšti.

Imties švinas laikas: 5~7 dienas.

Pristatymo laikas: apie 25~30 dienų po užsakymo ir gamybos patvirtino.

Mūsų Paslaugos

Mes specializuojamės lauko laisvalaikio palapinės ir renginio palapinių, įskaitant kempingas palapinė, paplūdimio palapinė, pripučiamos palapinės, reklamos sulankstomos palapinės, nelaimės atveju palapinę, ir vaikams žaisti palapinę.Galime pagaminti palapines daugiau nei 5 metus, ir visada laikyti dėl eksporto į pasaulinę.Bazę aukštos kokybės ir geriausia kaina, mes savo gražus reputaciją visame pasaulyje.Įmonės Informacija

Inovacijos: Esame pasiryžę kuriant mūsų įmonę į pramonės etalonas įmonių sąžiningumo & veiklą ir būti pasirinktas tiekėjas, inovatyvių Produktų, skirtų profesionaliam ir individualiam naudojimui.Mūsų kultūra, inovacijos, tvirtai įsipareigojusi į R&D ir platų klientų įžvalga užtikrinti, kad mūsų pirmaujančių prekinių ženklų ir aukštos kokybės produktai atitinka konkrečius poreikius, vartotojams ir specialistams, kad mes tarnauti.

Kokybė: Ne ChengZuo Pramonės, mes manome, kad produkto kokybė, eina koja kojon su inovacijomis.Viskas visada gali būti patobulinta.Mes siekiame, kad šie patobulinimai kiekviename žingsnyje produktų plėtros, pradedant dizainu, įrankiai, gamybos, pakavimo ir galutinio pristatymo, kad mūsų klientai.Mūsų valstybės meno, kokybės kontrolės laboratorija yra viena iš geriausiai įrengtų labs Azijoje kai kurios naujausios mašinos prieinama.Mūsų QC inžinieriai sekti mūsų produktų dizaino, žaliavų pirkimas, gamyba ir galiausiai pristatymo.Mūsų kokybės sistema susideda iš daugelio patikrinimai ir likučius, kad mes nuosekliai pristatyti pat aukštos kokybės produktas, kiekvieną kartą.

Nuotraukų Mūsų Gamykla:

DUK

1. Kada galiu gauti citatos?

Mes paprastai pasiūlymą per 24 valandas po to mes gausime jūsų užklausą.Jei esate labai skubiai gauti kainą, pasakykite mums, kad mes dėl jūsų užklausą prioritetas.

2. Kaip aš galiu gauti pavyzdinį patikrinti jūsų kokybės?

Po kainų patvirtinimo, galite reikalauti mėginius, kad patikrintų mūsų kokybės.

Jei reikia pavyzdžių, mes norėčiau pateikti pavyzdį iš mūsų Kinijos gamykloje, ar u galite gauti mėginį tiesiai iš mūsų europos agentas saugojimo.

3.Kokius failus ar jūs sutinkate spausdinti?

PDF, Core Piešti, didelės skiriamosios gebos JPG .

4.Jūs galite padaryti dizaino už mus?

Taip.Turime profesionalų komanda, turinti ilgametę patirtį projektuojant ir gaminant.

5.Kaip ilgai aš galiu tikėtis gauti pavyzdį?

Žymos: 1 Asmeniui Palapinėje, palapinės pusių, atsparus vandeniui, atsparus vandeniui, palapinė atspari vandeniui, stovykla lauko palapinė, teepee palapinės atsparumas vandeniui, mina palapinės, 4 asmuo palapinė, palapinė turistų, stovykla palapinė kelionės, dvigubo sluoksnio palapinė

Struktūra Vienas Miegamasis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Audinys 210T Vandeniui PU3000
Apačioje Vandeniui Indeksas >3000 mm
Pastato Tipas Statybos remiantis Reikia
Plotas 2.1 kvadratinį metrą
Sluoksniai Dvigubas
Stilius lauko
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Polių Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris CZ-015B Vienas Asmuo, Lauko Palapinė
Už Palapinę Vandeniui Indeksas >3000 mm
Vartotojų skaičius vienas
Sezonas Ketverių sezono Palapinė

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo vienam Asmeniui Vandeniui Kempingas Palapinė, CZ-015B Vienas Asmuo, Lauko Palapinė

Karšto Pardavimo vienam Asmeniui Vandeniui Kempingas Palapinė, CZ-015B Vienas Asmuo, Lauko Palapinė

Produkto Aprašymas MODELIS CZ -015B,Vienas Asmuo, Kempingas Palapinė Tipas Dvigubas Sluoksnis Aliuminio Polių Vienas Asmuo Vandeniui Kempingas Palapinė Medžiaga 210T Poliesteris Taftos Sezono Keturių sezono palapinės Sluoksnių Dvigubas Nustatyti Lengva bulid Struktūra, Vienas Miegamasis Polių Medžiaga 8.5 mm, didelio stiprio Aliuminio Kolonų Viduje Palapinės Audinys

Panašūs produktai