Už haval f7 Spoileris, Galinis Kamieno Lūpų spoileris vazos ABS automobilių Uodega sparno Lipdukai Automobilio Stiliaus Auto išoriniai Priedai. 2019 m. 2020 m.

Nauja

€17.94

/ €21.11

Yra sandėlyje

(Kaip žinome, automobilių versijos turės šiek tiek skiriasi skirtingose šalyse.Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio formos, kaip mūsų paveikslų paroda prieš perkant, ačiū)

Produkto parametrai

Produkto pavadinimas:HAVAL F7 galinis spoileris Taikytinos modeliai:2019-2020 haval Gaminio medžiaga: ABS Gamybos procesas: Dažai Įrengimas: Klijai pasta Plastiko medžiagos yra Lengvas ir lengvai atlikti ir pakeisti -Paprasta ir lengva įdiegti -Stilinga išvaizda suteikia jūsų automobilio gražesnė

Atsargumo priemonės:

(1) šalta zona (arba, kai išorės temperatūra yra žemesnė kaip 18 °C), adhesiveness su dvipuse juosta yra sumažintas.Naudoti šildymo įrenginį, pvz., plaukų džiovintuvas su šilumos transporto priemonės, klijų paviršiaus ir vidinės gumos. (2) Kai pritvirtinti dvipuse juosta, prašome paspausti iki galo.Kadangi adhesiveness yra mažinama po visą klijai yra įterptas ir lupasi, prašome patvirtinkite poziciją, ir tada įklijuokite jį montuojant. (3) adhesiveness su dvipuse lipnia pagerėjo po klijavimo.Prašome išvengti automobilio plovimo per 24 valandas po įdiegimo.Jei būtina plauti ir vaškas ant įrengimo dieną, jis turėtų būti saugomi ne trumpiau kaip 1 valandą, todėl, kaip ne pasinerti į vandens įklijuodami dalis.Jei darbo. (Prašome išvengti automatinio automobilių plovykla ir automobilių plovykla aukšto slėgio dieną įrengimas). (4), Prašome nuolat paviršius švarus ir sausas, ne smėlio ir dulkių arba įdėti šiek tiek sukibimą skatinanti (Be)į jį prieš pradėdami diegti. (5)negalima vairuoti ant plento per 3 dienas po to, montavimas

Galinio sparno šio haval F7 buvo sukurtas ir pagamintas profesionalų komandos kūrimą per griežtas duomenų analizė.Ji tik atneša jums "real" patobulinta versija originalus sparnas.

1. haval f7 galinis spoileris naudoja automobilio-specialias klijais klijuoti.Gyvuos yra tvirtas ir stabilus, be lašinamojo, ir tai leidžia montuoti lengviau ir paprasčiau.

2.haval f7 galinis spoileris naudoja anti-korozijai ir ilgaamžiai ABS medžiaga

3..haval f7 galinis spoileris naudoja originalias automobilių dažai su stipriais tekstūros ir neblunka

4.haval f7 galinis spoileris naudoja originalią automobilio duomenys atidaryti pelėsių, kuris nekenkia naudoti kamieno.

KAIP UŽSISAKYTI

APIE MUITINĖS

Daugeliu atvejų,pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų,mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių.bet kartais som šalių muitinės pareigūnas gali būti griežtas.mes nėra atsakingas už bet kokius muitinės mokestis,prašome patikrinti muitų politikos savo prašome,tokių kaip brazill,lenkija,italija.Jei jums reikia paskelbti nekilnojamojo vahe dėl parcle,prašome mums pasakyti, kad su užsakymo pranešimu,el. paštu arba trademanager.

APIE MOKĖJIMĄ

1)mes priimame alipay", vakarų sąjunga,tt,visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo. 2)mokėjimas turi būti atliktas whthin 3 dienų nuo užsakymo. 3)jei jūs negalite kasos immediataly po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą paymants turi būti baigtas per 3 dienas.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, Prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5star.Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties,prašome suteikti mums galimybę padaryti jį teisę, ir neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Galime dirbti kartu, siekdamos išspręsti ginčą

APIE SPALVŲ SKIRTUMAS

Visi elementai yra paimti natūra,bet kartais dėl to, kad žibintai arba fotografavimo kampas skiriasi,ir asmens suprasti spalva skiriasi rezultatas bus spalvų skirtumas problema,ši problema nepriklauso kokybės problemas.jei proto ne spalva,prašome būkite atsargūs pirkti.

Žymos: universalus apsauginis lūpų spoileris, "honda fit spoileris, šiaurės vaza, galinis aptakas, f7x, f7 haval, genesis logotipas, angelo sparnu, spoileris, f22 spoileris

Modelio Pavadinimas galinis aptakas
Modelis, Metai 2019 2020
Specialios Funkcijos Apdaila
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Prekės Svoris 2kg
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Tipas Spoileriai
Paskirties Transporto priemonės Galiniai
Kitos Dalies Numeris Galinis sparnas
Elemento Ilgio 113cm
Šalis/Regionas Gamyba Grandinės
Mainų Dalies Numeris NĖRA
Elemento Plotis 32cm
Gamintojas Dalies Numeris Uodega sparno
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 10cm

Parašyti atsiliepimą

Už haval f7 Spoileris, Galinis Kamieno Lūpų spoileris vazos ABS automobilių Uodega sparno Lipdukai Automobilio Stiliaus Auto išoriniai Priedai. 2019 m. 2020 m.

Už haval f7 Spoileris, Galinis Kamieno Lūpų spoileris vazos ABS automobilių Uodega sparno Lipdukai Automobilio Stiliaus Auto išoriniai Priedai. 2019 m. 2020 m.

(Kaip žinome, automobilių versijos turės šiek tiek skiriasi skirtingose šalyse.Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio formos, kaip mūsų paveikslų paroda prieš perkant, ačiū) Produkto parametrai Produkto pavadinimas:HAVAL F7 galinis spoileris Taikytinos modeliai:2019-2020 haval Gaminio medžiaga: ABS Gamybos procesas: Dažai Įrengimas: Klijai pasta Plastiko

Panašūs produktai