Corss ženklelis 2.1"wide siuvinėjimo šalies patch/game patch/rajonas pleistras

Nauja

€9.10

Yra sandėlyje

Corss ženklelis siuvinėjimo pleistras

Kaip naudoti

{1} imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės), kad bus išlyginti, ant.Parengti geležies.

{2} Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

{3} Reguliuoti temperatūrą geležies iki 150 laipsnių.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15-25 sekundes.

{4} maždaug Po 10 minučių, kai pleistras virsta šalta, patikrinti, ar jis yra fiksuotas stipriai.jei ne, bandyti dar kartą, kaip virš pačiais būdais.

nemokamas pristatymas yra Kinija Paštu, Oro Paštu, ji paprastai trunka 25-35 dienų, kad dauguma šalių,tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

Žymos: accord 8 žibintai galiniai, airoh aviator pastovus, 2 adapteris usb usb 20, accord 8 kuro jutiklis, adidas golfo produktus, adidasy hoodie balta, adapteris 20 pin scart, adapteris 203 rotoriaus pm, adele nagai nuotraukas

kilmės vieta Kinija
Stilius Geležies-Dėl,Siūti-on
Produkto Tipas Lopai
Modelio Numeris 99922
Kiekis 10
Funkcija Eco-Friendly,Siuvinėtų
Technics Išsiuvinėti
Medžiaga Audinys
Dydis 2.1"wide*2.4"high

Parašyti atsiliepimą

Corss ženklelis 2.1

Corss ženklelis 2.1"wide siuvinėjimo šalies patch/game patch/rajonas pleistras

Corss ženklelis siuvinėjimo pleistras Kaip naudoti {1} imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės), kad bus išlyginti, ant.Parengti geležies. {2} Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes. {3}

Panašūs produktai