Priekiniai Ir Galiniai Valytuvai Opel Adam 2013 M. prekinis, galinis Stiklo Valytuvas Auto " Automobilių langų stiklų 26+16+14

Nauja

€4.83

/ €6.37

Yra sandėlyje

Tarptautinės valytuvų dydis:

Opel Adam 2012-2016

Vairuotojo Dydis:26 colių

Keleivių Dydis:16 colių

Galinis valytuvas dydis:14 colių

Produkto Informacija:

Produkto Phopo:

Dėmesio:

1,išvengti neteisingų valytuvai, Pirkėjai turėtų atkreipti dėmesį į automobilio metus ir nuotraukos aprašymas, prieš pateikiant užsakymą.Jei pirkėjai neįsivaizduoju, ar valytuvai tinka jūsų automobiliams, prašome susisiekti su mumis ir rodo mums savo automobilio modelį ir automobilio metus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2, nurodykite mums, kad jūsų automobilis yra dešiniąja kelio arba Kairėje Ratai, nes valytuvų sistema yra skirtinga tarp RHD ir LHD.

3, Jei pirkėjai vieta negerai, kad nesirūpinimas aprašymas, mes nebus grąžinti ar išsiųsti.

Rekomendacijos:

1, būtinai valyti priekinio stiklo pirma, jei tai yra užteršti alyva, vaškas, purvo ir spausdintuvai priežiūra, siekiant užtikrinti tarnavimo valytuvai.

2, Priekinio stiklo valytuvų mentės turėtų būti pakeistas, kai jie neatlieka taip, kaip tikėtasi, arba nepateikia asufficient saugos lygį.

3, Jei valytuvai nekelkite nuo priekinio stiklo, veikia valytuvų, kol jie pasiekia centras priekinio stiklo, išjunkite degimą, ir keisti valytuvus.

Vežimą:

1, prekės bus vežamos iš 3 dienas, kai visą išmoką įsikurti, išskyrus atostogų.

2, Pirkėjų, įsitikinkite, kad palikti tikslus Adresas, PAŠTO indeksas, Telefono Numeris (vardas, pavardė pirkėjų iš Rusijos)

3, Jei pirkėjai negali gauti straipsniai, pristatymo laiko arba turėti problemų su daiktų, pabandykite susisiekti su mumis pirmą, mes norėtume atsakyti jums į 24 valandų darbo dienų, sekti kad ir išspręsti problemas už jus.

4, Jei pirkėjai negali gauti straipsniai, po gimdymo per laiką, mes norėtume grąžinti ar išsiųsti.

Žymos: ašmenys prekinis, galinis stiklo valytuvas, astra j opel, sirena žaislas, automobilių poveikis, din opel omega, adomo, ašmenys valytuvas, auksas spausdinti, opel, opel combo

Specialios Funkcijos Valyti priekinio stiklo
Elemento Plotis 2cm
Modelio Pavadinimas TC212
Prekės Pavadinimas toocene
Kilmės Ningbo Kinija
Dydis 26+16
Prekės Svoris 0.3kg
Medžiagos Tipas Natūrali guma
Metų 2017Year
Elemento Aukštis 3cm
Krova PRIEKINIAI

Parašyti atsiliepimą

Priekiniai Ir Galiniai Valytuvai Opel Adam 2013 M. prekinis, galinis Stiklo Valytuvas Auto

Priekiniai Ir Galiniai Valytuvai Opel Adam 2013 M. prekinis, galinis Stiklo Valytuvas Auto " Automobilių langų stiklų 26+16+14

Tarptautinės valytuvų dydis: Opel Adam 2012-2016 Vairuotojo Dydis:26 colių Keleivių Dydis:16 colių Galinis valytuvas dydis:14 colių Produkto Informacija: Produkto Phopo: Dėmesio: 1,išvengti neteisingų valytuvai, Pirkėjai turėtų atkreipti dėmesį į automobilio metus ir nuotraukos aprašymas, prieš pateikiant

Panašūs produktai