CT1010L ICP / IEPE Universalus Vibracijos Pagreičio 50g Asortimentą, Pagreičio Jutiklis 10-32UNF M5 Jungtis

Nauja

€138.20

Yra sandėlyje

Dydis Informacija

Produkto Aprašymas

Vibracijos pagreičio jutiklis

CT Serijos ICP / IEPE Pjezoelektriniai Pagreičio Jutiklis

integruoja mokestis stiprinimo grandinė į pjezoelektrinių jutiklių ir priima dviejų laidų sistema (shield sluoksnis dirigentas yra žemės, pagrindinė viela yra pastovios srovės maitinimo įėjimo ir išėjimo signalas dalis).Produktas turi gerą anti-trukdžių, patogus naudoti, didelis signalo ir triukšmo santykis ir gerą kainą našumą.Patikimumas gaminių serija buvo pagerinti stiprinant bandymo ir senėjimo gydymo.Šios serijos jutikliai yra suderintos su nuolatinės srovės adapteris.Montavimo ir naudojimo ICP / IEPE jutiklis yra toks pat kaip ir tradicinių mokestį tipo jutiklį.Atkreipkite dėmesį į asortimentą vertė per atrankos.

Įmonės Informacija

DUK

Klausimas: 1. Kas duomenų nėra jūsų akselerometro gauti?Amplitudė ar dažnumą?

A: Po pagreičio jutiklis yra prijungtas prie duomenų kaupimo kortelės, įtampos signalas yra gaunamas.Tai įtampos signalas isdirectly padalytas jautrumo koeficientas pagreičio jutiklio (ši jautrumo yra pateikta bandymo ataskaita kiekvieną pagreičio jutiklis, ir vienetą, paprastai mV / g), kurias galima tiesiogiai konvertuoti į pagreičio vertė.Į unitis g, 1 g = 9.8 m / s2, akselerometro gauna originalus vibracijos pagreičio vertė, kuri yra laiko domenų signalas.Jei amplitudė ir dažnis yra reikalingi, jie gali būti perdirbti į vėlesnį duomenų tvarkymą, nuorodų.

Q: 2. Kokie pagrindiniai privalumai pjezoelektriniai pagreičio jutikliai?

A: principas pjezoelektriniai pagreičio jutiklis yra, kad pjezoelektrinės keramikos kristalų skatina pagreitis, ir atitinkamą kiekį mokestis yra sukelta ant paviršiaus kristalų.Mokestis stiprintuvo schema (IEPE) yra integruota insidethe jutiklis tiesiogiai a išėjimo -5V- + 5V įtampos signalą.Pagrindiniai privalumai pjezoelektriniai pagreičio jutikliai yra highstability, nepriklausomas nuo išorinių elektromagnetinės aplinkos ir temperatūros, tinka pramonės matavimo, laboratorytesting, ir darbo įrankiais.

Q: 3. Kaip gauti greičio signalo ir vibracijos dažnis?

A: ir tolesnis duomenų tvarkymas dalis gali atlikti integracijos procesą gauti greičio signalo, ir atlikti FFT transformacijos gauti vibracijos dažnis informaciją.

Q: 4. Kaip aš galiu prisijungti akselerometro tiesiogiai į duomenų rinkimo prietaisą ir jį naudoti?

A: Jei jūs įsigijote mūsų USB-4431 ar 9234 užfiksuoti kortelės, galite tiesiogiai prijungti jutiklį prie mūsų surinkimo kortelę ir naudoti ją.Thesignal kondicionavimo grandinės viduje užfiksuoti kortelės ateina su juo.Jei esate perkant universalaus daugiafunkcinio įtampos dataacquisition kortelės, jums reikia papildomo signalo kondicionavimo įranga, tai yra, mūsų nuolatinės srovės adapterį, kuris suteikia aconstant išėjimo srovė 2 ~ 10mA.Galite rinktis pagal įvairias darbo sąlygas ir kanalus.CT5201 CT5204 CT5210.

Q: 5. Koks yra ryšys tarp pagreičio ir duomenų kaupimo įranga?

A: Jei įrengti signalas kondicionavimo įranga, M5 BNC kabelis iš mūsų jutiklis yra prijungtas prie IEPE uosto theconstant srovės adapteris, o tada išėjimo galas yra prijungtas prie mūsų duomenų atitikimo BNC rotary " pin nosies kabelis.Kortelėje.Jei itis įrengta USB-4431 ar 9234 užfiksuoti kortelės, galite tiesiogiai naudoti M5 BNC kabelis prisijungti prie mūsų duomenų fokusavimo kortelę.

Q: 6. Kaip nustatyti jutiklį?

A: 1 Būdas: Paprastai apačioje jutiklis turi M5 vidinis sriegis, kurioje yra įrengta su vienu iš mūsų varžtus, kaip standartas.Klientai gali atlikti vyras arba moteris temas savo įranga park mūsų jutikliai.2 būdas: galite pasirinkti mūsų vieną kartą magnetinio diegimo kameroje ištaisyti mūsų jutiklio paviršiaus objektas turi būti išmatuota.Method3: Galima tiesiogiai priklijuoti prie paviršiaus kliento matuojamas objektas su klijais.

Q: 7. Kaip pasirinkti jutiklio diapazonas?

A: Pagal skirtingas, mūsų klientų aptarnavimo rekomenduos skirtingų tipų jutikliai.Klientams reikia apibūdinti theproject reikalavimus kuo daugiau informacijos.

Q: 8. Jei klientai nori pasirinkti savo tipo, mes pateikti šias rekomendacijas:

A: 1. Bendrosios mechaninė vibracija, mes rekomenduojame 50g asortimentą, CT1010L ar CT1010LC.Jei vibracija yra maži, galite useCT1020LC (25 g apelsinų), jei vibracijos yra per didelis, galite naudoti CT1005L ar CT1005LC (1009 intervalas). 2. Poveikį ir sprogimo bandymus, daug įvairių pagreičio jutiklius reikia.Matavimo diapazonas yra CT1002L ar CT1002L C(2509 diapazonas), CT1001L (500g diapazonas), CT1000L (1000g paslaugų asortimentą) arba didesnis. 3. Civilinės inžinerijos, žemės drebėjimo stebėsenos ir struktūrinių bandymų, žemo dažnio ir nedidelės, gali būti laikoma.Forexample, 10g asortimentą cT1050LC, 5g orange CT1100LC, arba mažesnis, asortimentą.

Q: 9. Kodėl yra nedidelio nuotolio pagreičio jutiklis brangiau nei bendra?

A: vidaus struktūros pjezoelektriniai pagreičio jutiklis yra pjezoelektrinės keramikos kūno.Mažesnis intervalas, didesnis jautrumas.Kuo daugiau pjezoelektrinės keramikos vienetų viduje jutiklis, labiau pakanka, kad chargeaccumulation poveikį. .Mažesnių asortimentą, sudėtingesnio vidaus struktūros jutiklis, kuo didesnė apimtis,tuo didesnis svoris, tuo sunkiau procesas, todėl kaina bus brangiau.Be to, daug oforange pagreičio jutikliai poveikio tipas paprastai yra mažos apimties, dėl mažo jautrumo, bet dėl stabilumo ofthe vidines grandinių pagal didelės įtakos, ir gamybos procesas yra padidinta, kaina paprastai yra didesnė nei generaltype.Koks yra ryšys tarp pagreičio ir duomenų kaupimo įrenginys?Jei įrengti signalas kondicionavimo įranga, M5 BNC kabelis iš mūsų jutiklis yra prijungtas prie IEPE uosto constantcurrent adapterį, tada išėjimo galas yra prijungtas prie mūsų duomenų kaupimo kortelę su atitikimo BNC pin nosies kabelis.Jei ji yra įrengta su USB-4431 ar 9234 užfiksuoti kortelės, galite tiesiogiai naudoti M5 BNC kabelis prisijungti prie mūsų duomenų capturecard.

Žymos: moc3021, kompiuterio ph, greičio jutiklis toyota fortuner, gy 91, icp jutiklis, pokrypio jutiklis, ir linija, 315mhz siųstuvas, garmin maitinimo laidą, nissan altima greičio jutiklis

Atsako dažnis 0.5-5000Hz
Produkto pavadinimas Akselerometro
Paketas / talpyklos metallic
Diegimo režimas M5
Įtampa - elektros energijos tiekimas 15-28V
Principas Pjezoelektriniai
Jautrumas 100mV/g
Prekės Pavadinimas chengtec
Sertifikavimo CE
Darbinė Temperatūra -20-100℃
Technologijos Pjezoelektriniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tikslas Vibracijos Jutiklis
Dydis 17*25mm
Matavimo / pagreitis diapazonas -50g~+50g
Modelio Numeris CT1010L
Stiprintuvo Tipas Analoginis Išėjimas
Išėjimo Tipas Analoginis
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Išėjimo įtampa -5~+5V
Srovės galia 2-10mA

Parašyti atsiliepimą

CT1010L ICP / IEPE Universalus Vibracijos Pagreičio 50g Asortimentą, Pagreičio Jutiklis 10-32UNF M5 Jungtis

CT1010L ICP / IEPE Universalus Vibracijos Pagreičio 50g Asortimentą, Pagreičio Jutiklis 10-32UNF M5 Jungtis

Dydis Informacija Produkto Aprašymas Vibracijos pagreičio jutiklis CT Serijos ICP / IEPE Pjezoelektriniai Pagreičio Jutiklis integruoja mokestis stiprinimo grandinė į pjezoelektrinių jutiklių ir priima dviejų laidų sistema (shield sluoksnis dirigentas yra žemės, pagrindinė viela yra pastovios srovės maitinimo įėjimo ir išėjimo signalas

Panašūs produktai