Plakant po padu YOPOOD Pabėgti Kambarys Puzzle Realaus gyvenimo Tiesiog purtyti jutiklis per tam tikrą laiką atrakinti takagism žaidimas kolegija kambarys

Nauja

€76.15

Yra sandėlyje

38641 Karšto pardavimas Viskas įmanoma!Tiesiog aprašyti mums savo idėją ir mes apskaičiuosime elementus ir išlaidas, pateikti geriausi atitikimo pasiūlyti.Kaip žaisti Žaidėjai, rasti drebulys jutiklis patalpoje suprasti galvosūkius.Kai nuotykius paspaudę jutiklis ir nuolat plakant tam tikrą laiką, durys atsidaro.Prop Sąrašą, Tai atraminiai yra vienas drebulys jutiklis, vienas valdiklis, ir vienas 12V adapteriu.

Produkto Renginiai 1. Padėti vartotojams peržiūrėti paleidimo laikas. 2. Padėti vartotojams peržiūrėti audio iki TF kortelės, duomenų valdytojas.Apie Papročius 1 Žingsnis Kai žaidėjai įveskite pabėgti kambarį, jie turės išsiaiškinti, dėlionės rasti drebulys jutiklis.Step2, Kai nuotykius gauti drebulys jutiklis, nuolat dreba nuolat, durys atsidaro.Apie Reset Paspaudę jutiklis ir nuolat dreba nuolat, dar kartą, durys uždarytos.Tai, kaip iš naujo nustatyti.Kaip nustatyti sukelti metu? 1. Nupjaukite maitinimo, paspauskite konfigūravimo mygtuką ir palaikykite; 2. Po posėdžio garso patarimų, atleiskite ranka; 3. Išklausęs ilgą pyptelėjimą, pradėti drebėti ir sustoti kada norite.Paspauskite konfigūravimo mygtuką, kad išsaugotumėte.Jei norite, kad laikas 10s, tiesiog purtyti per 10s.

Kaip prijungti EM užraktas su valdikliu?

Raudonas laidas EM užraktas(12V Teigiamas) turėtų būti sujungta su raudona linija valdytojo.Ir juodas laidas duomenų valdytojas(12V Teigiamas) turėtų susisiekti su juoda linija EM užraktas.

Šiltas Patarimai: Į 12V EM užraktas yra išskirtinis mūsų rekvizitai.Jūs galite pirkti šį EM užraktas nuo mūsų nuorodą.

Šiltas Patarimai

1. Rekvizitai Dalys

Rekvizitai neapima EM užraktas, pateikite 12V EM užraktas patys.

2. Muitai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą.

3. Pristatymas Naudojimo Taisyklės

1) Mes visame pasaulyje laivyba (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2) Mes išsiųsti prekes per 48 valandas po gauto apmokėjimo; jei jums reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po apmokėjimo.

3) Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas yra skirtingas, ypač per atostogų laiką.Jei negavote jūsų siunta per 30 dienų, tiesiog susisiekite su manimi.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

4) vaizdai, rodomi vaizdo įrašai ir nuotraukos jūsų nuoroda.

Jūsų patenkinamas yra mūsų geriausias svarbus dalykas!

4. Atsiliepimai

Jei galite pateikti mums anksti patvirtinimą gavę rekvizitas, kad bus labai dėkingi.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų rekvizitai ( Penkias Pradeda ) .Tiesiog būti laisvai susisiekti su mumis, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes išspręsti problemą artimiausiu metu.Ačiū už jūsų supratimą.

5. Grįžti

Visos prekės yra geros kokybės ir griežtai tikrinamos prieš vežimą.Mes, kad būtų išvengta bet kokios kokybės problema.Jei esate ta patenkintas, jūs galite susisiekti su mumis per 24 valandas ir keistis prekę per 7 dienas.Jei atraminis yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes negalime išduoti grąžinti ar pakeisti.

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje būklės ir originalioje pakuotėje su visais įtrauktų komponentų.Jūs taip pat privalo pateikti mums konkrečios priežasties ir sekimo numerį, grąžinimo.

Po to, kai abi patvirtino, visi minėti dalykai ir atšaukti operaciją iš www.sakarmakar.lt, mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo suma.Arba galite pasirinkti turime pakeisti.

Bet klausimas, tiesiog reikia susisiekti su mumis.

Žymos: las dėlionės, vyrai laiko vandens, įeigos kontrolės sistemos, softwar, modbus rtu, judėjimo detektorius, medienos puzzel, chip šuo skaitytuvas, lora vartai, pirštų atspaudų užraktas

Funkcija Atidaryti maglock
Tinka Kambario evakuavimo
Saugumo Režimas Nesugeba Užtikrinti su Signalas
Modelio Numeris TA032
Kryptis NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Plakant po padu YOPOOD Pabėgti Kambarys Puzzle Realaus gyvenimo Tiesiog purtyti jutiklis per tam tikrą laiką atrakinti takagism žaidimas kolegija kambarys

Plakant po padu YOPOOD Pabėgti Kambarys Puzzle Realaus gyvenimo Tiesiog purtyti jutiklis per tam tikrą laiką atrakinti takagism žaidimas kolegija kambarys

38641 Karšto pardavimas Viskas įmanoma!Tiesiog aprašyti mums savo idėją ir mes apskaičiuosime elementus ir išlaidas, pateikti geriausi atitikimo pasiūlyti.Kaip žaisti Žaidėjai, rasti drebulys jutiklis patalpoje suprasti galvosūkius.Kai nuotykius paspaudę jutiklis ir nuolat plakant tam tikrą laiką, durys atsidaro.Prop Sąrašą, Tai atraminiai yra vienas drebulys jutiklis,

Panašūs produktai