Gitara fingerboard vielos griovelio pjovimo ir padėties akrilo šabloną pelėsių padėties valdovas 21 Produkto 23 produkto manufact

Nauja

€6.29

/ €6.62

Yra sandėlyje

APIE MUS:

Apie Mus:

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Kaip lyderis Kinijos Gitara dalys saler, mes turime tūkstančius rūšių produktų, kurių beveik kilę iš Japonijos ir Pietų korėjos.Mūsų gaminiai yra konkurencingos kainos ir aukštos kokybės.Mes kovojant su klastotėmis ir menkavertis produktus.Mes tikimės, kad galime sukurti ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su Muzikos Instrumens Bendrovės ir salers pasaulyje.Jei jūs turite produktą, kuris konkurencinga kaina, jūs galite susisiekti su mumis.Galime parduoti jį į Kinijos rinką.

2. Jei jums reikia mūsų produktų didelį kiekį , galite susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums nuolaidos.

3. Mes ribotų išteklių , jei jums reikia, kad kiekis labai didelis , reikia informuoti mus.Mes jį užsisakyti iš anksto.

Prekių Pristatymas Ir Grąžinimas:

1. Mes pristatymas visame pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai toli srityse.Tarptautiniai kroviniai yra siunčiami www.sakarmakar.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu, Oro Paštu , e-EMS ar AVS .Pristatymo laikas gali skirtis, dėl tam tikrų priežasčių, tokių kaip skaičių oro linijų, savo šalies ir apdorojimo greitis muitinės ir pašto tarnyba.Laivybos laikas yra keičiamas taip:

EMS : 7-20 darbo dienas

e-EMS: 7-20 darbo dienas

Kinija Paštu Oro Paštas: 20-60 darbo dienas

www.sakarmakar.lt Standartinis Pristatymas: 16-35 darbo dienas

2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekių kainą, arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.Per e-paketinio, jūs galite sekti stebėjimo informaciją iš jūsų elemento saitą www.17tarck.com.Pls pasitarkite su savo vietos pašte, ar jie sutinka, ar ne.

3. Muitinės mokesčių, paprastai yra apskaitomos laivybos kompanija arba renkami, kai galima pasirinkti elementą.Šie mokesčiai yra ne papildomas siuntimo išlaidas.

Mokėjimo

1. Mes priimame PayPal, alipay ir banko pervedimas.Kaip dėl mokamų produktų ,mes pasirūpinsime shippment per dvi dienas.Jei norite, kad jis didelis kiekis, jūs galite susisiekti su mumis , mes suteiksime jums nuolaidos.Grąžina yra priimtinas, jūs galite grąžinti prekę per 14 dienų nuo gavimo dienos grąžinti pinigus arba pakeisti elementą.Prašome susisiekti su mumis referrence numerį, jei norite daikto grąžinimui.Prašome pastebėti, kad pirkėjai yra atsakingas už pašto grąžinimo, elementai grįžo turi būti savo pradinę būklę, kuri apima žymes ir pakuotės, ir mes jums siųsti tik pakeisti arba grąžinti po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Mes jums išbandyti visus elementus, įsitikinkite, kad jie geros būklės, prieš išsiuntimą, ir jie bus supakuoti kruopščiai, siekiant išvengti žalos tranzitu.Tačiau, mes bus visiškai atsakingas už DOA(Defektais, Dėl Atvykimo) straipsniai, prašome susisiekti su mumis, jei gavote nekokybiška prekė, mes atsiųsime jums dar vieną nemokamai arba klausimas visa grąžinamoji išmoka priklauso nuo jūsų pasirinkimo.

Kreipkitės Ir Atsiliepimus

1. Mes skatiname klientus susisiekti su mumis tiesiogiai, net jei mes negalime jums atsakyti nedelsiant, nes laiko skirtumas.Į visus klausimus bus atsakyta per 12 valandų darbo dienos ir mes pasistengsime geriausia atsakyti per 24 valandas, švenčių dienomis.

2. Palikit teigiamų atsiliepimų pirkėjams kuo mokėjimo kvitą, ir mes būtume dėkingi, jei jūs galite palikti mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą gavę jūsų daiktus.Gerus atsiliepimus ir reitingus, yra labai naudinga mūsų eBay karjerą.

3. Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti mūsų produktų ar paslaugų prieš išvykstant neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti.

Žymos: priedų akustine gitara, reverb valeton, dėl gitaros laidas, matic, kaklo gitara valdovas, fingerboard gitara, fander gitaros kaklo, cigarų dėžutės gitaros dalys, fingerboard gitara diagramos, acousitc gitara priedai

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris Gitara akrilo šabloną
Tipas Gitara Skydelio Atgal Plokštelės, Lanko

Parašyti atsiliepimą

Gitara fingerboard vielos griovelio pjovimo ir padėties akrilo šabloną pelėsių padėties valdovas 21 Produkto 23 produkto manufact

Gitara fingerboard vielos griovelio pjovimo ir padėties akrilo šabloną pelėsių padėties valdovas 21 Produkto 23 produkto manufact

APIE MUS: Apie Mus: 1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Kaip lyderis Kinijos Gitara dalys saler, mes turime tūkstančius rūšių produktų, kurių beveik kilę iš Japonijos ir Pietų korėjos.Mūsų gaminiai yra konkurencingos kainos ir aukštos kokybės.Mes kovojant su klastotėmis ir menkavertis produktus.Mes tikimės, kad galime sukurti ilgalaikius bendradarbiavimo

Panašūs produktai