Gamintojo speciali kaina krovinių srauto diktofonas 352025 3,7 V ličio polimero baterija, MP3, micro kamera

Nauja

€4.92

/ €9.10

Yra sandėlyje

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.

Mūsų įmonė siekia išgyventi kokybės ir plėtros reputaciją.Tai mūsų verslo filosofija visą laiką!

Verslo pobūdis: factory direct 3,7 V ir 7.4 V. 14.8 V ličio polimero baterija, gali būti pritaikyti ir lygiagrečiai ryšį.Mobiliųjų maitinimo grupę, įvairių specifikacijų, neįrašytos, sveiki atvykę į užklausą MP3 MP4 MP5 GPS navigatorius, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, mažas garsas, smulkūs žaislai, saugumo produktų, palmtop kompiuterių, e-knygų, įrašų, mobiliųjų galia, rankas, Elektriniai garso ir t. t., gali būti pagaminti iš akumuliatoriaus gnybtų galvos 1, 1.5 1.25 2, 2.54 dvi skyles, tris skyles ir kt.Talpa 20mah-10000mah yra prieinamas, patikimas, ir gali būti pritaikyti pagal kliento reikalavimus.Kaina Internete yra tik nuoroda.Kaina yra puiki.

Sveiki kas didelis verslo pirkti, mums prisijungti rankas ateityje, laimėti, laimėti bendradarbiavimą!

Vietoje tiekimo

Karšto wireTo palengvinti klientams iš visos šalies, bendrovė nusprendė įsigyti vieną pirkti iš daugiau nei 5000 juanių.Pirmiau, krovinių tenka mūsų kompaniją!!!

Modelis 352025 (apskritai)

Baterijos dydis: storis 3.5* plati 20* ilgai 25mm Vardinė įtampa: 3.7 V

Baterija nekilnojamojo įveikti:

Nominalus galingumas: 110mah, 1C impulsinė Krovimo srovė: standartinis mokestis: 0.5 C, greita įkrova: 1.0 C Standarto įkrovimo būdas: 0.5 C CC (nuolatinės srovės) mokesčio 4.25 V, tada CV (nuolatinė įtampa yra 4,2 V) mokestį tol, kol įkrovimo srovė yra mažiau kaip 0,05 C Maksimali įkrovimo srovė: 1C Didžiausia impulsinė srovė: 1C Išleidimo cut-off įtampa: 2.75 V Išleidimo temperatūra: -20 [C~+60] C Įkrovimo laikas: 2-4hrs (standartinis); 2 val (greitai) Apsaugos funkcija: daugiau nemokamai, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo, per srovės, trumpo jungimo apsauga, nei temperatūros apsauga.

Priminimas:

1. Aprašymas šaltinis prekes

Gamykloje gali tiekti gamintojo tiesiogiai, ir gali eiti į gamyklą patikrinti gamyklos.Gamykloje gali projektuoti elektros core technologija, pagal kliento reikalavimus ir organizuoti korektūros.Po to bandinys yra išbandyti, didžioji dalis gali būti gaminami dideliais kiekiais, atsižvelgiant į mėginio.Saugojimo baterijos, paprastai 1~3 dienų pristatymas, stambūs užsakymai paprastai 20~30 dienų užbaigti gamybą.

2. Dėl tinkamumo laikas

Baterijos veikimo laikas yra vieneri metai nuo išsiuntimo dienos.Jei įrodoma, kad defektas baterija susidaro gamybos proceso metu, o ne dėl piktnaudžiavimo ir netinkamo vartotojo, bendrovė yra atsakinga už keisdami bateriją.

3. Dėl klientų aptarnavimo,

Kai klientui reikia specialios baterijos, ir parametrai yra daugiau fuzzy, siūloma, kad, prašome susisiekti su techninės konsultacijos.Techninės pusės bus padaryti atitinkamą planą, pagal kliento informacija.Reguliariai bendrojo bateriją galima rasti tiesiogiai parduoti, tyrimo ir pasirūpina, pavyzdžius ar urmu užsakymus.

4. Atsargumo priemonės, skirtos naudoti ličio baterijos

Palyginti su kvadratinį narvelį su metaliniu korpusu, polimero baterijos yra lengviau auskarų Naujų dalių, tokių kaip adatos galiuko ir nikelio juostos.

Išvengti trumpojo jungimo, baterijos.Trumpas jungimas duos labai didelė srovė, todėl įkrovimas, šilumos ir elektrolito nutekėjimo.Baterijos polių adresų knyga yra lengvai trumpuoju paviršiaus laidus objektas, ir išorės trumpasis jungimas gali sukelti karščiavimas ir sugadinti akumuliatorių.Tinkamas apsaugos grandinė gali būti naudojami siekiant apsaugoti bateriją per atsitiktinio trumpojo jungimo.

Žymos: enwye e27 akiratyje, cigarečių komplektas 18650, padengti peties astra g, cheapes hoverboards, enwye šviesa, apima sofa f kėdė, kroviklis 2 powerbank, kapotos stick lydinio, kroviklis 20 w xiaomi

Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Prekės Pavadinimas yorwats
kilmės vieta Kinija
Apsauga pcb
Dydis Prismatic
Paslauga Parduotuvė garantija
Naudoti Kita
Pakuotė Taip
Įkrovimo Taip
Modelio Numeris Baterija
sąlyga 100% Naujas
Tipas Li-polimero
Kiekis 1PCS
Pakaitinis Akumuliatorius Taip

Parašyti atsiliepimą

Gamintojo speciali kaina krovinių srauto diktofonas 352025 3,7 V ličio polimero baterija, MP3, micro kamera

Gamintojo speciali kaina krovinių srauto diktofonas 352025 3,7 V ličio polimero baterija, MP3, micro kamera

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa

Panašūs produktai