Kalėdų Santa Claus Pliušinis Kojų Juokinga Įdaryti Kojos Vainikas Kalėdų Eglučių Papuošalai Xxmas Langas, Durys, Durų Apdaila 2021

Nauja

€4.59

/ €6.56

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1、Puiki Kalėdų Ornamentu: Tiesiog padėkite Kalėdų senelio kojų ir kur tik norite, su dirželiais ant kojų, kurie gali būti tvirtinamos ant bet Kalėdų eglutės, pakabinti ant durų arba dedamas į kiemo puošmena, galite kurti kojos vedlys į formą, jūs norite, pagal jūsų poreikius.

2、Aukštos kokybės Medžiagos: Kalėdų papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės medvilnės, užpildytas saugus ir netoksiškas PP medvilnės siūlių padaryti apdaila jausti minkštas ir patvarus, pakankamai praleisti atostogas.

3、Unikalus Dizainas: įdomų ir unikalų dizainą, prideda džiaugsmo ir kūrybingumo, kad jūsų namų dekoro šią Kalėdų šventę.

4、Taikymo Sritis: šokoladinių židiniai, Kalėdų eglutės, vitrinos ir kt.Kad jūsų namuose pilna šventinė atmosfera, puikus derinys Kalėdų, atostogų ar namų puošybai.

5、Pridėti Daugiau Šventinę Atmosferą: Ji tapo tradicija surengti šalys kasmet švęsti Kalėdų.Kojos papuošalai yra puikus Kalėdų šventės ir šalys, tiesiog padėkite kojas ant medžio, tarsi nykštukai pakimba, kurie bus įtraukti daugiau į jūsų Kalėdų atostogų malonumą.

Specifikacija:

Dydis:

Visas ilgis: apie 38cm/14.96 į

Visą plotis: apie 21cm/8.27 į

Visą storis: apie 16cm/6.30

Šlaunies skersmuo: apie 9cm/3.54 į

Blauzdos skersmuo: apie 6,5 cm/2.56 į

Kojų ilgis: apie 11cm/4.33 į

Medžiaga: audinys

Svoris: apie 220g

Pakuotė: OPP maišelį suspausta vakuuminė pakuotė

Pakavimo Sąrašas:

1PCS*Santa Claus Protezavimo Kojos Apdaila

Pastaba:

Kaip naudoti:

Įdėkite usb laikmeną, arba perforuotas virvės, siekiant ją išspręsti Kalėdų eglutė, arba tiesiogiai įterpti jį į Kalėdų eglutė.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: christma, mini tampon noel, naujųjų metų pakabukas, lempos kelio, gėlių vainikas, groot kalėdų eglutės papuošalus, kadjar durų puošyba, dekoro durų lipdukas, kalėdų medžio vainikas, vainikas

Tipas Didmeninės No
Lašas Apsipirkimo Parama
Prekės Pavadinimas waasoscon
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Produkto pavadinimas Santa Claus kojos
Modelio Numeris Kalėdų Kojos Papuošalas

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Santa Claus Pliušinis Kojų Juokinga Įdaryti Kojos Vainikas Kalėdų Eglučių Papuošalai Xxmas Langas, Durys, Durų Apdaila 2021

Kalėdų Santa Claus Pliušinis Kojų Juokinga Įdaryti Kojos Vainikas Kalėdų Eglučių Papuošalai Xxmas Langas, Durys, Durų Apdaila 2021

Kulka Taškų: 1、Puiki Kalėdų Ornamentu: Tiesiog padėkite Kalėdų senelio kojų ir kur tik norite, su dirželiais ant kojų, kurie gali būti tvirtinamos ant bet Kalėdų eglutės, pakabinti ant durų arba dedamas į kiemo puošmena, galite kurti kojos vedlys į formą, jūs norite, pagal jūsų poreikius. 2、Aukštos kokybės Medžiagos: Kalėdų papuošalai yra

Panašūs produktai