Naujas Originalus ZH/TL-03 For CHIGO Oro Kondicionierius, Nuotolinio Valdymo

Nauja

€11.58

Yra sandėlyje

Naujas Originalus ZH/TL-03 For CHIGO Oro Kondicionierius, Nuotolinio Valdymo

Mes išbandyti jį prieš pristatymas į įsitikinkite, kad ji veikia puikiai!

Vežimą:

1.Mes Laivas Visus Elementus visame Pasaulyje Per 36 val. (Išskyrus Atostogas), Bus Bus Pasirinkti Vieną Iš Jų, Atsižvelgiant į Įvairių Šalių .Taigi, Jei Turite Konkrečių Laivybos Reikalavimas ,Prašome Pranešti Mums Prieš Pristatymas .

2.Mes Laivas www.sakarmakar.ltrsquos Adresu .Prašome Įsitikinkite, Kad Jūsų Adresas www.sakarmakar.lt Yra Teisingas Pristatymo Adresas !

Garantinis aptarnavimas:

1.Visi Stuff Per Griežtas Bandymas Prieš Pristatymas .Ir Mes Garantuojame, Itrsquos Geras ,Prašome Įsitikinti, Kad Pakuotė Yra Gera Situacija, Kai Parašo Tai .

2.Po to, kai Gavo prekes ,Jei Turite kokių nors Problemų Su Prekėmis , Prašome Susisiekti su Mumis bet Kuriuo metu Su Ne Nedvejodama, Vietoj Atidaryti Ginčų ,Mes pasistengsime Atsakyti Jums Per 12 Valandų ,Ir Mes Stengiamės Padėti jums Išspręsti Savo Klausimus ar Problemas .

3.Jei Jūs Negalite Gauti Prekes Per 50 Dienų , Praneškite Mums Ir Mes Grąžinsime Visus Jūsų Mokėjimą .

4.Mūsų Paslaugų Tikslas Yra Padaryti Kiekvienas Klientas Turi Gerą Prekybos Patirtį .

Atsiliepimai:

1.Jei Jus Tenkina Mūsų Prekės Ir Paslaugos, Prašome Pateikti Mums Teigiamų Atsiliepimų & A 5 Star " Peržiūrą,Kuri Duos Atneš Geresnio Sukurti Galimybę Mūsų Parduotuvę , Ir Mes Dėkojame Ir Labiau Pasistengti, Kad Paslaugą Jums Geriau .

2.Jei Esate Nepatenkinti Mūsų Paslaugos Ar Bet Kokių Kitų Problemų , Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Paliekant Atsiliepimus Ir Atviras Ginčas ,Mes Išspręsti Problemą Iš Karto !

3.Ji Bus Labai Dėkingi, Jei Turite Kokių Gerų Pasiūlymų .

Žymos: steam cleaner, elgin, geležies garo, garlaivis, oro kondicionierius, nuotolinio valdymo chigo, ac chigo, drabužis garlaivis, oro kondicionierius chigo, batų džiovintuvas, oro aušintuvas

Naudoti Oro Kondicionierius
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Dažnis 433 MHz
Paramos PROGRAMĄ No
Belaidis Ryšys IR
Kanalas 3
Pakuotė Taip
Modelio Numeris ZH/TL-03

Parašyti atsiliepimą

Naujas Originalus ZH/TL-03 For CHIGO Oro Kondicionierius, Nuotolinio Valdymo

Naujas Originalus ZH/TL-03 For CHIGO Oro Kondicionierius, Nuotolinio Valdymo

Naujas Originalus ZH/TL-03 For CHIGO Oro Kondicionierius, Nuotolinio Valdymo Mes išbandyti jį prieš pristatymas į įsitikinkite, kad ji veikia puikiai! Vežimą: 1.Mes Laivas Visus Elementus visame Pasaulyje Per 36 val. (Išskyrus Atostogas), Bus Bus Pasirinkti Vieną Iš Jų, Atsižvelgiant į Įvairių Šalių .Taigi, Jei Turite Konkrečių Laivybos Reikalavimas

Panašūs produktai