Kaip Taurę už taurė buvo pastatytas "Starbucks"

Nauja

€7.61

Yra sandėlyje

Knygos Aprašymas

Howard 'as Schulz tapo "Starbucks" generalinis DIREKTORIUS 1987 m. ir per metus pasikeitė "Starbucks" iš mažos įmonės, su šešių kavos parduotuvių tarptautinio verslo, darbo 50-yje pasaulio šalių.Tačiau istorija "Starbucks" yra ne tik sėkmės istorija.Tai istorija apie komanda aistringas kavos mėgėjams, kurie pastatytas didžiulis bendrovė, įsikūrusi ant tokios vertybės ir principai, kuriuos retai verslo pasaulyje, ir konservuoti individualus požiūris į kiekvieną darbuotoją, ir kiekvieno kliento.Skyrius iš knygos Daugiau apie knygą, Cituoti Ši knyga yra išsamus kronikoje, kaip sėkmingai bendrovė laimėjo pasaulio šlovės, atiduoti savo sielą į savo verslą.

Verslo Times", Apie tai, kas knygoje "kaip puodelis puodeliui buvo pastatytas Starbucks" Howard 'as Schulz tapo CEO "Starbucks", 1987 m. Ir per metus, jis pasuko ją iš mažos įmonės, su šešių kavos parduotuvės į tarptautinį verslą, dirbti 50 pasaulio šalių.Šioje knygoje-istorija "Starbucks", bet tai nėra paprastas sėkmės istorija, pilna nuolaidų ir kompromisų.Ši istorija yra įrodymas, kad bendrovė gali suteikti stabilią didelio pelno ir nereikia aukoti savo principų-gydyti darbuotojams ir klientams, su meile ir pagarba, nuosekliai, siūlanti jų produktų ir paslaugų aukščiausios kokybės.

Kodėl knygos "kaip puodelis puodeliui buvo pastatytas Starbucks" verta paskaityti Tai yra labai sąžiningas atsiminimai vienas iš labiausiai drąsus ir sėkmingų verslininkų laikų.Ji yra parašyta, taip įdomu, kad jis skaitomas kaip meno romanas.Tai bus įdomu ne tik gerbėjai "Starbucks".Kam ši knyga Ši knyga tai turi skaityti ne tik "Starbucks" gerbėjai (tai akivaizdu), bet taip pat visiems tiems, kurie nori mokytis paslaptis, kad bendrovės sėkmę ir pelną entuziazmas Howard Schultz, pajėgus, bet atrodo, kad rasti išeitį iš labiausiai beviltiška atvejais ir matote galimybes, kai kiti to padaryti negali atspėti ieškoti.

Autoriai Howard Schultz, Gimęs 1953 metais. Bruklino, Niujorko.Atėjo į "Starbucks" 1982 metais. Ir 1987 metais. Tapo jos generalinis DIREKTORIUS.Jis taip pat yra generalinis DIREKTORIUS ir prezidentas Linksmas Pramogas, Inc., įkūrėjas ir parner iš Maveron ir kt.Dori Jones Jeng - Žurnalistė, parašiusi keletą knygų .Gimė yangstone, Ohajo valstijoje.

Knygos Video Pristatymas

Nemokamas pristatymas Maskvoje ir regionuose-su užsakymo suma yra daugiau kaip 2000 rublių

2020-05-15 20:22

Žymos: starbacks korėja, starbacks street mini, daugkartinio naudojimo kavos puodelio "starbucks", star knygų taurė, atveju airpods "starbucks" puodelis, star cupcake taurė, starbacks lipdukas, galaxy 8 starbacks, japonija sakura "starbucks" puodelio laikiklis, sagtis puodelio laikiklis

sąlyga Naujas
Kalbos Rusų
Prekės Pavadinimas Альпина Паблишер
Privalomi Softcover/Apsiaustas

Parašyti atsiliepimą

Kaip Taurę už taurė buvo pastatytas

Kaip Taurę už taurė buvo pastatytas "Starbucks"

Knygos Aprašymas Howard 'as Schulz tapo Starbucks generalinis DIREKTORIUS 1987 m. ir per metus pasikeitė Starbucks iš mažos įmonės, su šešių kavos parduotuvių tarptautinio verslo, darbo 50-yje pasaulio šalių.Tačiau istorija Starbucks yra ne tik sėkmės istorija.Tai istorija apie komanda aistringas kavos mėgėjams, kurie pastatytas didžiulis bendrovė, įsikūrusi

Panašūs produktai