UniLook 5MP PTZ POE IP Kamera Lauko 4X Zoom Parama, Dviejų krypčių Garso, VAIZDO Stebėjimas Naktinio Matymo 30m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti

Nauja

€55.98

/ €86.12

Yra sandėlyje

Perskaityti Prieš Perkant

Mokesčių ir Muito Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!

Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.sakarmakar.lt Premium Pristatymas).

Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Pranešimas: 2MP POE IP Camera Be Built in SD Kortelės lizdą,Jei jums reikia įdiegti SD Kortelė,5MP PTZ Kamera Recommand!!

Super HD 5 Megapikselių Aukštos Rezoliucijos

Ši IP kamera Su PoE jo 1/3" Progressive Scan CMOS, pateikia 5 Megapikselių (2592 x 1944), teikti būtinas detalumo lygis veido atpažinimo ir licencijos plokštelė identifikacijos.

Motorizuotas objektyvas 4X 2.8~12mm vari-focal objektyvas, kad lengvai reguliavimas Su Pan-Tilt-Priartinimo funkcija

2.7" Metalo " Pan-Tilt-Zoom IP Kamera.Peržiūrėti kampo Pan Diapazonas:Visos Ribos: 0°~355°, Visos Greitis: 120°/s, Pakreipimo Ribos: 0°~90°, Pokrypio Greitis: 45°/s.Presents: 128, Nuotolinio Pan/Tilt Funkcija su 5x Optinis Priartinimas, infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo 35 metrų.

PoE – Paprasta Sąranka, Plug & Play

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu kabeliu prijungus kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

Garso įrašymo Kamera

Naudoti garsas gali sustiprinti savo apsaugą, suteikdami jums daugiau įrodymų (tokių kaip balsai) ir gali plėsti savo draudimą už fotoaparato laukas(FOV)

Kamera Su Aukštos Kokybės Naktinio Matymo

Su 18PCs LED žibintai ir pagerėjo, infraraudonųjų spindulių 24 valandų budrumo, fotoaparatai užtikrinti aišku, naktinio matymo, iki 100 pėdų ilgio atstumas (priklausomai nuo aplinkos).

Pažangiausius H. 265 Vaizdo Suspaudimas

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis ne tik aiškiau ir sklandžiau vaizdo perduoda,bet taip pat išsaugo daugiau disko saugojimo vietos,todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

Platus Laukas

Įrengtas 2,8 mm objektyvą, saugumo kameros gali pasigirti įstrižainės stebėjimo kampas 130°.Palyginti su įprastinių kamerų, kurio objektyvas 4 mm ir padengti tik 98°įstrižainės stebėjimo kampas, mūsų kamera leidžia matyti daugiau savo namuose kampai su lengvumu.

Judesio Aptikimas Ir Signalai

Ši sistema bus aptikti, jei yra įsibrovėlis ir sukelti įspėjimai.Ji praneš jums apie tai, realiu laiku, siekiant užkirsti kelią grėsmę saugumui.

Atsparus vandeniui metalo atveju,plačiai naudojamas vidaus ir lauko Kamera Darbinė Temperatūra: -25°C ~ 50°C (nuo -13 ℉ ~ 122 ℉)

Parama P2P Peržiūrėti.Mobiliųjų Telefonų PC Cilent Peržiūrėti

Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.Jūs galėtumėte atsisiųsti programėlę( Camhi ) lengvai "Google" ar "Apple" programų parduotuvės.Galite nuotolinio žiūrėti per jūsų namuose full HD "vaizdo įrašus," wi-fi " belaidžio ryšio saugumo kameros fiksuoja ryškūs vaizdo įrašai ir jūs galite rankiniu būdu priartinti vaizdo, norėdami pamatyti detales.

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje.

7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.

Greitas pristatymas: Mes pastatė RU, DE, ES, AS, US Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.

Profesionalų Komanda-nuo 2006 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI : Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Nuotolinio pristatymo mokestis: Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia papildomai mokėti pašto išlaidų ar pls duoti mums kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.

Specila rusijos draugai: nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.sakarmakar.lt Premium Pristatymas).Kitaip www.sakarmakar.lt neleidžia mums naudoti šias laivybos metodas, tvarkydami pristatymas.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, camera ptz, tptek ptz kamera, kamera reolink, kamera onvif, ptz, kamera ip poe, reolink, gadinan ip kamera 5mp

Matmenys (L x W x D)(mm) 15*15*14CM
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Jutiklis Prekės Sony
Objektyvo (mm) 2.8-12mm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Sienos Laikiklis Lubų
Technologijos Visos Tilt Zoom
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Saugojimas 128G
IR Atstumas(m) iki 30m
Garso Išvesties 1CH RCA
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.05 Lux
TF Kortelė NĖRA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Nemokama Programa CAMHI
Sertifikavimo CE
Įrengimas Lubų
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Balta
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Maitinimo Šaltinis(V) DC12V
Prekės Pavadinimas UniLook
Jutiklis CMOS
Megapikselių 5MP
Stilius Dome Kameros
Tipas IP Kameros
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Maitinimo Šaltinis Su POE
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Modelio Numeris IPC-D7451EDS-4X

Parašyti atsiliepimą

UniLook 5MP PTZ POE IP Kamera Lauko 4X Zoom Parama, Dviejų krypčių Garso, VAIZDO Stebėjimas Naktinio Matymo 30m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti

UniLook 5MP PTZ POE IP Kamera Lauko 4X Zoom Parama, Dviejų krypčių Garso, VAIZDO Stebėjimas Naktinio Matymo 30m Onvif H. 265 P2P Peržiūrėti

Perskaityti Prieš Perkant Mokesčių ir Muito Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės. Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite,

Panašūs produktai