Storas Kraftpopieris Patvari Rankinė Takeaway, Pakavimo Krepšys Užsakymą Kraft Popieriaus Dovanų Nešti Multi-purpose Krepšys

Nauja

€4.92

/ €7.04

Yra sandėlyje

Savybės:

1. Tvirtas ir patvarus: apačioje išlyginimo apačioje išlyginimo technologija, nėra lengva nukristi, turtinga pjovimo, įmonė klijavimas, geriau apkrovos gebos, nei įprasta, dovanų maišeliai, tvirtas ir patvarus.

2. Šie maišeliai yra pagaminti iš perdirbtų kraft popieriaus, kuris yra labiau aplinką tausojančių ir daugkartinio naudojimo.

3. Kūrybos dovanų maišeliai: Šie maišeliai yra ne modelius, todėl jūs galite dažyti kai kurie ryškūs modeliai krepšiai ir dizainas kai kurios specialios dekoracijos pabrėžti, maišeliai.

4. Multi-purpose popieriniai maišeliai: popieriniai dovanų maišeliai, popieriniai maišeliai, pirkinių maišeliai, totalizator krepšiai, tote maišeliai, pirkinių maišeliai, tote maišeliai, pirkinių maišeliai vakarėliams, gimtadieniams, vestuvėms, Kalėdoms.

5. Dvigubo sluoksnio klijavimas: Dvigubo sluoksnio pagrindo popierius naudojamas tarp virvę bei maišą kūno klijai, dvipusis klijai, kad ryšys stipresnis ir nėra lengva nukristi.

Aprašymas:

Šis produktas yra kraft popierius rankinės, pagaminti iš perdirbtų kraft popieriaus, kuris yra labiau aplinką tausojančių ir gali būti pakartotinai naudojamas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Kraftpopieris

Dydis:21cm x16cmx8cm,27cmx21cmx11cm

Spalva:ruda

Naudojimas: pakuotėje

Pakuotė:

50 vnt * kraft popieriaus(20 vnt:21cm x16cmx8cm,30 vnt:27cmx21cmx11cm)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: pritaikyti lino maišelis, lama, popierinis maišelis, parduotuvė popierinis maišelis, kraft forma, bvlgari popierinis maišelis, koralų, popierinis maišelis, lino diržo krepšys, metalo popierinis maišelis, kraft maišelis, žalia tvirtasis

Naudoti Pakuotė
Medžiaga Kraft Popierius
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas duolvqi

Parašyti atsiliepimą

Storas Kraftpopieris Patvari Rankinė Takeaway, Pakavimo Krepšys Užsakymą Kraft Popieriaus Dovanų Nešti Multi-purpose Krepšys

Storas Kraftpopieris Patvari Rankinė Takeaway, Pakavimo Krepšys Užsakymą Kraft Popieriaus Dovanų Nešti Multi-purpose Krepšys

Savybės: 1. Tvirtas ir patvarus: apačioje išlyginimo apačioje išlyginimo technologija, nėra lengva nukristi, turtinga pjovimo, įmonė klijavimas, geriau apkrovos gebos, nei įprasta, dovanų maišeliai, tvirtas ir patvarus. 2. Šie maišeliai yra pagaminti iš perdirbtų kraft popieriaus, kuris yra labiau aplinką tausojančių ir daugkartinio naudojimo. 3.

Panašūs produktai