Gana Armijos Žalia Skrybėlė, Suknelė Kojinių 3PCS Kostiumas Tinka 11" Reborn Baby Doll Vaikai "PASIDARYK pats" Klasėje Priedai, Naujo Dizaino Lėlės Drabužiai

Nauja

€7.09

/ €9.71

Yra sandėlyje

Pastaba: pagrindinis nuotraukos produktas yra armijos žalia, tikroji spalva yra daugiau, giliau, nei spalvos ant nuotraukos !prašome atkreipti dėmesį,ačiū!

Audinio Aprašymas:

1) Kostiumas Kiekis : Skrybėlę + Sijonas + kojinių

2) Spalva : Army Green&white,Žalia ir geltona, įvairių spalvų, daugiau gražus

3) Dydis : Kostiumas 11 colių reborn baby doll mūsų parduotuvėje

4) Medžiaga : medvilnės virvė & vilna

Laikykite savo kvėpavimą,

leiskite mums pamatyti visą Audinys rodyti:

Jums bus thrilledto pamatyti savo gražių lėlės patrauklesnė po pastatyti

stilingas kostiumai, jie taip pat yra jūsų geriausias pasirinkimas childrenbirthday dovana,

kalėdų dovana, surinkimo ir kt.Jie yra labai gražus, ar esate pasirengusi

paimkite juos namo?

1. Spalvų neatitikimas: Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau,jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

2. Pristatymas: Visos lėlės bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

3. Grįžti paslaugos: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

KEIUMI, nustatyta 2014 m., mes turime mūsų pačių gamykloje, sandėlyje, profesionali aptarnavimo komanda, mes taip pat atidarė užsienio sandėlių Brazilija ir Rusija.Nuo įmonės įkūrimo, mes buvo palankiai įvertino klientai, su savo aukštos kokybės, greito transportavimo, ir geras aptarnavimas po pardavimo.

KEIUMI yra įsipareigojusi sukurti aukštos klasės prekinių ženklų, kad kiekvienas vaikas kiekvienos šeimos gali realizuoti lėlės svajonė.

KEIUMI--IR JUMS, IR MAN .

Žymos: kūdikių kojinės naujagimiui minkštas, žalia suknelė juostelės, kūdikis gyvas kūdikis priedai, vaikai kariuomenės drabužius, kūdikių lentos, bžūp gaisro, bžūp lėlės, camouflag suknelė, blythe saulės skrybėlę, bžūp žalia

Lytis Merginos
Forma Baigta
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Mfg Serijos Numeris Mados
Tipas Priedai
Įspėjimas toli nuo gaisro
BJD/SD Požymis Kostiumas
Modelio Numeris KUM11Indollclothes6&10
Medžiaga Medvilnės Virvė & Vilna
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Matmenys Kostiumas 11 colių Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Gana Armijos Žalia Skrybėlė, Suknelė Kojinių 3PCS Kostiumas Tinka 11

Gana Armijos Žalia Skrybėlė, Suknelė Kojinių 3PCS Kostiumas Tinka 11" Reborn Baby Doll Vaikai "PASIDARYK pats" Klasėje Priedai, Naujo Dizaino Lėlės Drabužiai

Pastaba: pagrindinis nuotraukos produktas yra armijos žalia, tikroji spalva yra daugiau, giliau, nei spalvos ant nuotraukos !prašome atkreipti dėmesį,ačiū! Audinio Aprašymas: 1) Kostiumas Kiekis : Skrybėlę + Sijonas + kojinių 2) Spalva : Army Green&white,Žalia ir geltona, įvairių spalvų, daugiau gražus 3) Dydis : Kostiumas 11 colių reborn

Panašūs produktai