5VNT Nerūdijančio Plieno 316 82mm Swivel Sukelti Įrašus Varžtas Snap Kablys Šuns Grandinės Pėsčiųjų, Kempingas Snap Kablys

Nauja

€13.49

/ €20.76

Yra sandėlyje

Produkto Specifikacija

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas 316 Paviršius: Aukštos Poliravimas Dydis: 82mm Įpakavimas: 5vnt Funkcija: 1. Pagamintas iš JŪRŲ kokybės nerūdijančio plieno 316, tvirtas ir patvarus, anti-nuo rūdžių ir korozijos, atsparus smūgiams, tikrai gali būti naudojamas jūros vanduo aplinka. 2. Premium Performance: Bazė pasisuka 360 laipsnių kampu, kurių judamosios dalys ir funkcijos, standus akių užtikrinti stabilumą ir tvirtumą. 3. Platus Panaudojimas: Puikus greitas prisijungti/atsijungti.Puikus nardymas, vėliavos stulpo, keychains, fotoaparatai, pet pavadėlio, oda amatų produktų; kaklaraištis nesėkmės, kėlimo ir tvirtinimo kabeliai, laidai, taip pat lauko veikla ir jūrų pramonės šakose.

Gaminio Matmenys

Privalumas

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay,T/T, L/C, Western Union, PayPal, ir t.t... 2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti baigti su 3 dienas. 3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Laivybos kaina nėra įskaitant draudimo ir importo/eksporto mokesčiai.

Vežimas

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, mes atsiųsime sklypo www.sakarmakar.lt sandėlį, kuris trunka about3-4dienos, tada išvykimo iš sandėlio į savo šalį.ačiū už jūsų kantrybę. 2. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko adresas/telefonas(mobilusis telefonas)/ zip code(pašto kodas ) yra teisingi.Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai! 3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį ,konkrečios priežasties grąžinimo.

Atsiliepimai

Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduojame, yra mūsų motyvas judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Profesionalus Gamintojas

Mūsų įmonė yra profesionalus gamintojas, skirta visų rūšių Namų ir Sodo įrangos, tokios kaip: takelažui aparatūros, jūrų aparatūros, baldų aparatūra,...ir kt.Iki šiol, mes turime daugiau nei 16 metų patirtį apie manyfacturer ir Verslo eksporto.Nuo spalio 2019, mes bus pradėti naują išbandyti, ir pradėjo Verslo klientų eksporto.

Pardavimo Komanda

Mūsų bendrovė turi profesionalių pardavimo komanda, ir dalyvauti daugelyje parodų JAV, Olandija...ir t. t per metus.Mes visada stengiamės, kad gautumėte laišką ar pranešimą ir suteikti jums prompty atsakymas apie produktą, kad arba pristatymas.

Mūsų Pažymėjimą

Mūsų bendrovė turi profesinės inžinierius, komanda, kokybės kontrolės, ir SGS, TUV, CE cerfiticate daug produkto.

Sandėlio + Pakuotės

Mūsų sandėlyje visada laikyti USD $1,3 mln. produktą mūsų akcijų, ir užtikrinti, kad visi kliento nurodymas gali būti siunčiami per 3-7 darbo dienas.

Žymos: 316 plieno, varžtas snap, Juoda Kablys, priedų užuolaidų, padėti kablys jig, durų pakaba, įrašo kablys bandymas, suvilioti nerūdijančio plieno apkaba, nerūdijančio plieno kablys snap, krašto jutiklis

spalva Skiedra
Dydis 82mm
Sertifikavimo NĖRA
Laivų, Iš Kinija
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Žaliavos 304 nerūdijančio plieno
Modelio Numeris Snap Kablys-030
Kablys Medžiaga Nerūdijančio plieno 304
Apdaila Lenkų
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Ayunwei
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

5VNT Nerūdijančio Plieno 316 82mm Swivel Sukelti Įrašus Varžtas Snap Kablys Šuns Grandinės Pėsčiųjų, Kempingas Snap Kablys

5VNT Nerūdijančio Plieno 316 82mm Swivel Sukelti Įrašus Varžtas Snap Kablys Šuns Grandinės Pėsčiųjų, Kempingas Snap Kablys

Produkto Specifikacija Medžiaga: Nerūdijantis Plienas 316 Paviršius: Aukštos Poliravimas Dydis: 82mm Įpakavimas: 5vnt Funkcija: 1. Pagamintas iš JŪRŲ kokybės nerūdijančio plieno 316, tvirtas ir patvarus, anti-nuo rūdžių ir korozijos, atsparus smūgiams, tikrai gali būti naudojamas jūros vanduo aplinka. 2. Premium Performance: Bazė pasisuka 360 laipsnių kampu,

Panašūs produktai