200 VNT Vardo Žymą Lipdukas Paprasto Vardo Žymą Lipdukai Spalvinga Sienų į Teminius Šalies Mokyklos Office Home (3"x2" Kiekvienas)

Nauja

€6.10

/ €7.44

Yra sandėlyje

Naujas Dizainas

Lipdukai sukurta paprastumas stiliaus su spalvomis, tik užpildyti savo vardą ir spalvinga "outlook" verčia žmones jaustis plojo ir laimingas.

Aukščiausios Kokybės

Aukštos šviesos popieriaus ir aukštos kokybės klijai, išspausdintas su netoksiškas blizgesio dažai, bekvapis ir eco-friendly.

Produkto aprašymas

Lengva Mums

parašykite savo vardą žemyn.Nulupkite ir klijuoti visur, kur tik norite, galite padaryti!Žymos prilimpa prie drabužių ir lygaus paviršiaus, labai gerai ir lengvai pašalinti, nepaliekant likučių apie troškimą.

Žymos: lipdukas tegus, Logotipo Lipdukas, offic lentelė, x home lipdukai, ananasų lipdukas, krepšys schol, mano vardas yra lipdukas, g5 gamepad, ID tegus, asmeninės data lipdukai

Formos Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
2 straipsnis Pasirinktinis pavadinimas lipdukas
Dydis 3*2inch
Punktas Pavadinimas Lipdukai
4 straipsnis Individualų pavadinimas lipdukas
Prekės Pavadinimas wootile
3 straipsnis vinilo lipdukas užsakymą
Medžiaga Popierius
Modelio Numeris Stačiakampis
Pakavimas opp pakavimo Burbulas krepšys
1 straipsnis Vinilo Įklijos
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS

Parašyti atsiliepimą

200 VNT Vardo Žymą Lipdukas Paprasto Vardo Žymą Lipdukai Spalvinga Sienų į Teminius Šalies Mokyklos Office Home (3

200 VNT Vardo Žymą Lipdukas Paprasto Vardo Žymą Lipdukai Spalvinga Sienų į Teminius Šalies Mokyklos Office Home (3"x2" Kiekvienas)

Naujas Dizainas Lipdukai sukurta paprastumas stiliaus su spalvomis, tik užpildyti savo vardą ir spalvinga outlook verčia žmones jaustis plojo ir laimingas. Aukščiausios Kokybės Aukštos šviesos popieriaus ir aukštos kokybės klijai, išspausdintas su netoksiškas blizgesio dažai, bekvapis ir eco-friendly. Produkto aprašymas Lengva

Panašūs produktai