1.2 m, Didelė Vonia Suaugusiųjų Vaikų Lankstymo Vonia, Masažas Suaugusiųjų Vonios Barelį Garuose Dvejopo naudojimo Kūdikių Vonia Namų Spa Namuose Sauna

Nauja

€67.78

/ €107.59

Yra sandėlyje

Aprašymas:

1. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.Ši vonia komplektą įeina 12 laikiklis, 1 vandens įpurškimas pagalvėlės, 1 drenažo vožtuvas, 1 laikymo maišelis, 1 drenažo vamzdelių, 10 vonios maišelis, 1 atlošo ir 1 izoliacija padengti.

2. Ji nereikalauja pripučiami voniai ir yra lengviau įdiegti.Gavęs prekes, 6 skliaustuose buvo įdiegti, jums reikia tik įdiegti specialios formos laikikliais.

3. Lankstymo vonia yra patogiau laikyti.Vonia yra tik 4kg, kuris yra lengvai perkelti, ir gali būti naudojamas įvairių scenų, pavyzdžiui, lauko.

4. Į nebrangiai vonia tinka visiems sezonams, karšta vonia ir žiemą, ir vėsų vonia vasarą.Dydis dvigubai sulankstomas vonia yra didesnis, nei tradicinių apvalių vonia.Tai yra vonia, kad yra labiau tinkamas maudytis, ir jūs galite išsimaudyti su savo šeima.

5. Su vonia padengti, tai gali sustiprinti šilumos išsaugojimo, išsaugoti steam, ir gali pasiekti geriau, fumigacija poveikį.Ji labiau tinka grožio, spa vonia.

Savybės:

1. Kibiras yra pagaminti iš storo plastiko, minkštas, sulankstomas, patvarus ir izoliuoti.Vaikai turi būti kompensuojama suaugusiesiems, kai naudojant.

2. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.

3. Naujas, vonia, yra šiek tiek kvapas, kuris bus palaipsniui išnyksta po pateikimo oro laikotarpį.

4. Vidutiniškai kainos vonia tinka visiems sezonams, karšta vonia ir žiemą, ir vėsų vonia vasarą.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC, persikas oda composite

Dydis: apie 120*55*50 cm/47.24*21.65*19.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

Laikiklis*12

Vandens Įpurškimas Pagalvėlė*1

Išleidimo Vožtuvu*1

Saugojimo Krepšys*1

Drenažo Vamzdžio*1

Vonios Krepšys*10

Atlošas*1

Izoliacijos Gaubtas*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: ekologinio, garo pirtis, kambarys, sauna, karšto spa, suaugusiųjų baseinas vonia, statinėje vynas, pirtis, vonios kartus, pripučiami kūdikių vonios, vonia

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Lankstymo vonios rinkinys
PADENGTI Be Dangčio
Produktas Pripučiami Vonia
Medžiaga Kita
Funkcija Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

1.2 m, Didelė Vonia Suaugusiųjų Vaikų Lankstymo Vonia, Masažas Suaugusiųjų Vonios Barelį Garuose Dvejopo naudojimo Kūdikių Vonia Namų Spa Namuose Sauna

1.2 m, Didelė Vonia Suaugusiųjų Vaikų Lankstymo Vonia, Masažas Suaugusiųjų Vonios Barelį Garuose Dvejopo naudojimo Kūdikių Vonia Namų Spa Namuose Sauna

Aprašymas: 1. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.Ši vonia komplektą įeina 12 laikiklis, 1 vandens įpurškimas pagalvėlės, 1 drenažo vožtuvas, 1 laikymo maišelis, 1 drenažo vamzdelių, 10 vonios maišelis, 1 atlošo ir 1 izoliacija padengti. 2. Ji nereikalauja pripučiami voniai ir yra lengviau įdiegti.Gavęs prekes, 6 skliaustuose

Panašūs produktai