Natūralūs Kailiai, Ėriukų Vilnos, Avikailio Automobilio Vairo Padengti Suaugusiems Automobilių Universalus Auto su Naujo Dizaino Vėliava Rusija Spalva

Nauja

€11.07

/ €13.66

Yra sandėlyje

Spustelėkite paveikslėlyje ir gauti daugiau informacijos apie produktus, Naujas Dizainas, Vėliavos Rusijos Natūralaus Kailio, vilnos, avikailio automobilio vairo dangtelis,Universalus Anti-Slip Komforto, Prabangos Vairo Dangtelis

Prekės Pavadinimas: Stiprintuvas Rato Gaubtas

Prekės Pavadinimas: OGLAND

Žaliavos: Australijos Merino Avikailių

Stilius: 3 arba 4 Stipinų Vairaratis

Naudojimas: Universalus Dydis Vairas (35CM-42CM)

Montavimo Būdas: Elastinės Juostos

Valymo Būdas: Sauso Plovimo

Savybės: Natūraliai Tvirtas, Sugeria Drėgmę, Nesukelia alergijos, Izoliuoja Nuo karščio ir šalčio, Apsvaiginimo Dizainas, Nuostabus Tekstūros, Paguodos ir Prabangus.

Pastaba: 1. Jis yra pagamintas iš natūralios avių, todėl nereikia naudoti vandens, plauti.Ji turi būti sausas, švarus.

2. Jei produktas buvo suspaustas, kai pristatymas, prašome naudoti prašome naudoti plaukų džiovintuvas smūgis.

Specialios Funkcijos OGLAND Avikailio gaminiams

1. Tik pasirinkite aukštos kokybės avikailio iš Australijos Merino avių.Merino avikailių yra geriausias avikailio pasaulio.Natūralaus avikailio išlaikyti mažai įstaigų, šiltas žiemą ir vėsus vasarą.Minkštos Tekstūros ramus ir ramina.

2. Naudoti tik švarų, avikailio, su ECO-iš anksto technologija.Jei raw, avikailio nėra valomi tinkamai, tik jie gali būti nudažyti labai padengti nešvarių dalykų.Pavyzdžiui, korėjiečių, rožinės ir Rūkas Pilka spalva turime yra šviesesnė nei kitų gamykloje.Daugiau ryškus ir geriau touch jausmas, daugiau populiarus rinkoje.

3. 35 metų gamyklos patirtis, Kokybės užtikrinimo.Eco-Raugintos,besiūlės,kokybė-meistriškai iš labiausiai prabangus,tankus ir šilkiniai Australijos avikailio .Natūralaus avikailio išlaikyti mažai įstaigų, žiemą šilta žiemą ir vėsu vasarą.Minkštos Tekstūros ramus ir ramina.

2017, Ne AUTOMECHANIKA MASKVOS EXHIBATION,Mūsų OGLAND, avikailio gaminiai, yra labai mylimas Maskvos.Žmonės, kaip fiziniai nekilnojamojo avikailio automobilių reikmenys, ir graži, ir turtinga išvaizda, kilnus ir patogiai važiuoti ir jojimo patirtį.Tikslas mes jau siekti.

Net Ne AUTOMECHANIKA ŠANCHAJUS, OGLAND avikailio automobilių reikmenys taip pat būti mylimi, klientai visame žodį.

5 BRUOŽAS OGLAND AVIKAILIO VAIRO RATO gaubtas

Sele cted Aukštos kokybės Australijos avikailio. 35 Metų gamykla, avikailio produkto.

* Pasirinktą Aukštos Kokybės Australijos Merino avikailių

* Novatoriškas Tarptautinė Įdegio Technologija ir Pažangi Įdegio Įranga

* Sveikos ir ekologiškos apdailos dažai

* Naujų Lyginimo apdailos

*Trisdešimt penkių metų istorijos sukuria kokybės užtikrinimo

SPALVA RODYTI

Spustelėkite paveikslėlyje ir gauti daugiau informacijos apie produktų DUK

Q1. Kas yra jūsų sąlygomis, pakuotės?

A: Paprastai, mes pak mūsų prekių opp maišeliai.Jei norite, kad kartoninė dėžutė, prašome susisiekti su mumis.

Q2. Yra pakuotėje nemokamai?

A: OPP krepšys yra nemokama, jei norite, kad kiti paketas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes taip pat malonu, kaip tai padaryti.

Q3. Ar jums išbandyti visus jūsų krovinius iki gimdymo?

A: Taip, mes turime 100% testas prieš pristatymas

Q4: Kokia žaliavų?Yra tikras avikailis?

A: Taip, Jis yra iš Australijos Merino Avikailių.Tai yra 100% avikailis.

Q5: Kaip valyti produktų?

A: Jis yra pagamintas iš nekilnojamojo avikailio.Nereikia naudoti vandens, plauti.Ji turėtų būti švari sausas wa sh.

GAMINT. INFORMACIJA

OGLAND yra profesionalus gamintoju vatos produktai, ir modernios įmonės vientisumo gamybos, perdirbimo, R&D ir rinkodaros kartu.Įkurta 1980, mes praėjo ISO9001: 2000 tarptautinę kokybės vadybos sistemos sertifikavimas 2006 m., per efforting šių metų,, mūsų prekybos tinklo pratęstas visame pasaulyje su daugiau nei 50 provincijų ir miestų.Yra 30 techninio personalo su tarpine pavadinimų ir 270 sumaniai pritaikyti mans.Mes turime seminaras rauginimo, lyginimas, dažymas, siuvimas, drožyba, kaip kerpami,surinkimas, kurių metinis gamybos pajėgumas 800000 vienetų avių odos.

Mūsų Pagrindinė produkcija yra daugiau nei 100 rūšių ir veislių, pvz., automobilio sėdynės, vairo dangteliai, saugos pečių pagalvėlės, rankiniai stabdžiai apima, lovos, antklodės serija, sofos pagalvėlės serija, oda ir pan.Mes visada laikomi strateginio idealų "Kokybės Tyrimų, Inovacijų ir Plėtros" ir "Vientisumą Pirmasis" kaip didžiausią plėtros kriterijus.Nuolat viršyti, nuolat atsinaujinti ir nuolat didinti įmonės konkurencingumą.

Paslaugos Aprašymas Yra keletas dovanų ar nuolaidų tiems klientams, kurie pirko prieš arba įtraukti į meno, dabar ir tada.

1. PRISTATYMO , Mes stengiamės, kad laivas visus kad per 48 valandas nuo mokėjimo eina tiesa.Mes esame gamykla, avikailio automobilių reikmenys, jei kai kurioms gaminio nėra parduotuvėje, mes pasirūpinsime gaminti iš karto.Prašome nesijaudinkite, pristatymo visada bus laiku.

2. RETURE , Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavote produktas, ką tik norite grąžinti ar pasikeisti elementus, mes padaryti viską, kad patenkinti jus.

Žymos: antklodė motociklo, cccp, kenworth vairas apima, šildytuvo šilumos, kailio bling vairo rato gaubtas, prabangus dizainas, šildytuvas varantys, vokietijos vėliavos, automobilį valdyti rato gaubtas, kia sportage skydelis

Elemento Ilgio 15inch
Prašymas Vairas
Žaliavos Australijos Avikailio, Vilnos ir
Prekės Skersmuo 15inch
spalva 24 spalvų availble
Elemento Plotis 15inch
Prekės Pavadinimas vairo rato gaubtas
Elemento Aukštis 4inch
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Medžiagos Tipas kailiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgalaikio režimas Elastinės juostos
Prekės Svoris 300g
Naudojimas Universalus automobilių
Dydis 35-42CM Steering wheel
Specialios Funkcijos Fizinis Komfortas, Sugeria Drėgmę, žiemą šilta žiemą ir vėsu
apdailos Rankdarbiai
Vilnos Aukštis 2 cm
Modelio Pavadinimas OG-SWC038

Parašyti atsiliepimą

Natūralūs Kailiai, Ėriukų Vilnos, Avikailio Automobilio Vairo Padengti Suaugusiems Automobilių Universalus Auto su Naujo Dizaino Vėliava Rusija Spalva

Natūralūs Kailiai, Ėriukų Vilnos, Avikailio Automobilio Vairo Padengti Suaugusiems Automobilių Universalus Auto su Naujo Dizaino Vėliava Rusija Spalva

Spustelėkite paveikslėlyje ir gauti daugiau informacijos apie produktus, Naujas Dizainas, Vėliavos Rusijos Natūralaus Kailio, vilnos, avikailio automobilio vairo dangtelis,Universalus Anti-Slip Komforto, Prabangos Vairo Dangtelis Prekės Pavadinimas: Stiprintuvas Rato Gaubtas Prekės Pavadinimas: OGLAND Žaliavos: Australijos Merino Avikailių Stilius:

Panašūs produktai