220v vieno nuotolinio valdymo jungiklis didelės galios buitiniai variklio siurblys apšvietimo belaidžio nuotolinio valdymo galios valdymo

Nauja

€15.47

/ €16.45

Yra sandėlyje

Taikymo sritis: 220V buitinių elektros energiją, elektros prietaisams, kurių galia mažiau kaip 3000 w gali kontroliuoti savo elektros energijos tiekimo ir elektros energijos tiekimui, tokių kaip: vandens siurblys, purvo siurblys, variklis, lempos, ventiliatorius, ventiliatorius, insekticidas, purškimo mašina, automobilis, skalbimo mašina, Elektriniai varpai...ir t.t.

Savybės:

1. Tolimojo: Ji patvirtina, importuotų UHF trijų lygių signalo stiprinimo nuleidimo vamzdį, kuris yra toliau nuo 3000 metrų nuotolinio valdymo rinkoje. 4000 metrų yra teorinis atstumas.Bendrojo atviru dangumi nuotolinio valdymo atstumas tarp 1000m ir 3000m (aplinka Kitokia, atstumas taip pat skiriasi, faktinis naudojimas priklauso nuo dydžio, aplinkos trikdžiai), ir atstumas bus sutrumpintas atveju kliūčių.

2. Impulsinis maitinimo šaltinis žingsnis žemyn grandinė: naudojant impulsinis maitinimo šaltinis chip LNK304 pagamintas pagal Amerikiečių energetikos Bendrovės kontroliuoti elektros energijos tiekimo kokybę, stabilumą ir ilgaamžiškumą.

3. Daug įtampos: Tinka įtampa tarp AC85V-260V, užtikrinti ilgalaikį stabilų veikimą į grandines su skirtinga įtampa aplinkoje.

4. Didelės galios: 30A relė yra naudojami siekiant užtikrinti ilgalaikį stabilų kontroliuoti didelio galingumo elektros prietaisų.

Tai nereikia AC kontaktoriaus, ir tiesiogiai kontroliuoja vandens siurblys, variklis, lempa, automobilis, skalbimo mašina, etc.į 3000W.

5. Didelio jautrumo: signalo priėmimas priima nekilnojamojo super heterodino RXB8 modulis, jautrumas -114dBm, jautrumo ir anti-trukdžių gebėjimas yra daug didesnė negu prekybos centrų super-atsinaujinimo ir įprastą super heterodino modulis, nuotolinio valdymo atstumas yra vis labiau ir labiau stabili.

6. Mokymosi įveskite kodą: Jūs galite sužinoti kodekso to paties dažnio nuotolinio valdymo metu. (Nesijaudinkite, jei jūs prarasite nuotolinio valdymo pulto naudojimo metu.Tik įsigyti nuotolinio valdymo pultą ir išmokti.Tai GERAI, nereikia pakeisti, o tai labai taupo vartotojo išlaidas. ).

7. Operacija yra paprastesnė: nuotolinio valdymo pultas turi 2 mygtukus, vienas mygtukas yra, ir vienas mygtukas yra išjungtas, kuri yra patogi ir paprasta naudoti.

8. Nereikia trukdyti viena kitai: skaitmeninis kodavimas yra naudojami, ir nėra tarpusavio kontrolės reiškinys tarp to paties modelio produktų kaimynai. (pvz.: keli rinkiniai, tas pats modelis gali būti naudojamas toje pačioje aplinkoje be tarpusavio kontrolės.)

Ši kaina apima: 1piece imtuvas (būstą) + 1piece 2-mygtuką nuotolinio valdymo

Pagrindiniai parametrai

Produkto modelis: KG-A101-L

Vardinė įtampa: 85V-260VAC

Nominali galia: ≤3000w

Veikimo dažnis: 315MHz

Gauti jautrumas: >-114dBm

Kodavimo tipas: mokymosi tipas

Nuotolinio valdymo dydis: 58*39*kaip 14mm

Imtuvo dydis: 123*61*30.5 mm

Darbo režimas: susikabinti, savaiminio fiksavimo, stumtelėti (galima reguliuoti gamykliniai susikabinti, paspaudus mygtuką ant, B mygtukas yra off) *aukščiau matmenys yra rankinis matavimas, gali būti klaidų, žiūrint, yra realus dalykas!

Nuotolinio valdymo atstumas: 200 metrų, šis atstumas yra teorinis atstumas, be trukdžių, ir faktinė gyvenamoji aplinka bus sumažintas, atsižvelgiant į skirtingus aplinkos trikdžių lygiai ir pertvarų (kliūtis).Bendrosios atviros erdvės, aplinka yra apie 10%-50% vardinės atstumas, ir nuotolinio valdymo atstumas kiekvienoje aplinkoje, yra skirtingas, priklausomai nuo dydžio, aplinkos trikdžių.

Teorinis kontrolės galios 6600w, atsižvelgiant į apkrovos paleidimo srovė yra per didelis, ir siekiant išplėsti paslaugų produkto gyvavimo laikas, mes rekomenduojame, kad kontrolės neviršija 3000w

Impulsinis maitinimo šaltinis chip žingsnis žemyn privalumai

1, daug įtampos, įvairių naudoti: įėjimo įtampa tarp 85V-260VAC gali dirbti paprastai, kai kuriuose regionuose šalyje, žemos ar aukštos įtampos (220VAC ± 10%), ir užsienyje 110VAC įtampa gali būti naudojamas.

2, stabilus, tvirtas, mažas elektros energijos sunaudojimas: elektros energijos suvartojimas veikiant budėjimo režimu, yra mažiau nei 0,5 W nei rinkos atsparumą daugiau kaip 1W.

Darbo režimas gali būti įjungtas laisvai*

Ji buvo įkurta prieš išvežant iš gamyklos, ir vartotojams nereikia nustatyti, kad jis be paklausa!

Darbo stilius įžanga

(1) Susikabinti: tuo atveju, kai du mygtukai ant nuotolinio valdymo pulto, vienas mygtukas įjungtas ir kitų mygtuką vadinamas susikabinti.Kai kelis nuotolinio valdikliai valdyti kelis imtuvus (pvz., vienos drag), paspauskite atitinkamą nuotolinio valdymo mygtuką, atitinkantį imtuvas yra įjungtas, kiti imtuvai yra atjungtas, ir keli imtuvai yra užfiksuota viena su kita, vadinama blokavimo.

(2) Savaiminio fiksavimo: Kontroliuoti naudojant vieną mygtuką, paspauskite vieną kartą, kad atidarytumėte, tada dar kartą paspauskite, jei norite išjungti, vadinama savaiminio fiksavimo.

(3) Stumtelėti: Naudokite vieną mygtuką, norėdami kontroliuoti, paspauskite ir laikykite paspaudę nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad neleis relay traukti, atleiskite, nuotolinio valdymo mygtuką, ir relė atsijungia, kuris yra vadinamas stumtelėti.

Žymos: išmaniųjų užrakto jungiklis, belaidžio motorinių kontroliuotas, 220 jungiklis, 220v stiprumą nuotolinio, variklis pedalas, remot jungiklis, belaidžio variklio valdiklis vidaus kontrolės, 315mhz rf, rohs smart switch, pedalą siuvimo mašina

Nuotolinio Valdymo Atstumas 4000 metrų
Modelis KAR-A101
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Jungikliai

Parašyti atsiliepimą

220v vieno nuotolinio valdymo jungiklis didelės galios buitiniai variklio siurblys apšvietimo belaidžio nuotolinio valdymo galios valdymo

220v vieno nuotolinio valdymo jungiklis didelės galios buitiniai variklio siurblys apšvietimo belaidžio nuotolinio valdymo galios valdymo

Taikymo sritis: 220V buitinių elektros energiją, elektros prietaisams, kurių galia mažiau kaip 3000 w gali kontroliuoti savo elektros energijos tiekimo ir elektros energijos tiekimui, tokių kaip: vandens siurblys, purvo siurblys, variklis, lempos, ventiliatorius, ventiliatorius, insekticidas, purškimo mašina, automobilis, skalbimo mašina, Elektriniai varpai...ir t.t. Savybės: 1.

Panašūs produktai