ZG5 Plokštė MBS0506001 DA0ZG5MB8G0 N270 1,6 Ghz CPU, Acer aspire one ZG5 A110 A150 Nešiojamas Plokštė išbandyti darbas

Nauja

€20.69

Yra sandėlyje

Mūsų produktai bus griežtai testuojamas inžinieriai užtikrinti, kad visos funkcijos būtų GERAI prieš atsiimdamas.Mes išbandyti juos vėl prieš pristatant stabilumui užtikrinti pagrindinės plokštės.

Produkto vaizdai:

Dalykai, kuriems reikia dėmesio

Siekiant užtikrinti pagrindinėse plokštėse pirkote dirba stabiliai, pls atkreipkite dėmesį, kad:

1 .pirma,pls atlikti visi įrangos, įdiegtos ir ar geros būklės, tokios kaip CPU,RAM stick,ekranas,LCD kabelis,HDD, ir t.t.

2 .Padalinti nešiojamojo kompiuterio ir įdiegti sąsiuvinis, kai galia turi būti atjungta, arba sukels plokštė, PROCESORIUS, atmintis, ekrano sudegino ir kt.

3 .Šiuo metu montavimas, pls įsitikinkite, kad kiekvienas jungtys yra įdiegtos ir ar stabilus.

4. Kaip jums įdiegti aušinimo sistemos,įdėti aušinimo pasta ar specialių Silicagel VGA-card,Northbridge ir CPU.

5 .Galiausiai, patikrinkite, ar visi įrangos, įdiegtos gerai, ar ne.

Apie žinių

Pls įsitikinkite, kad prekė yra suderinama savo modelio prieš užsakant.Turite užsakymą, tikslios dalies numeris plokštė keičiate; tai yra būtina siekiant išvengti grįžta, vėlavimą ir išteklių atkūrimui mokestis.Jūs negalite eiti pagal modelį ar serijos numeris vienas!Mes gauti kryžius nuorodos ir suderinamumas gamintojo informacija (taip pat kitų įvairių šaltinių); o mes tai darome geriausia mūsų galimybė, mes negali garantuoti jos tikslumą.Jei esate tikri, prašome patikrinti su savo nešiojamojo kompiuterio gamintojas.Prašome, kad, remiantis dalies numeris onl y.

nuolaida

Mes galime pasiūlyti u labiausiai konkurencinga kaina, daugiau jūsų užsakymą, mažesnę kainą jūs gausite.Mes išgelbėti, laivybos išlaidų už jus, jei jūsų užsakymas yra vienas didelis ir taip pat didelė nuolaida dideliems užsakymo

T ransport

Jei DHL ar UPS.kai esate gyventi atokioje vietovėje.DHL ar ups bus už papildomą mokestį, aš jums pranešti kaip galima greičiau.Jei jūs negalite atsakyti į mane per 3 dienas .Aš pakeisiu laivybos būdų, kaip AVS.

Dėmesio

Nes transportas yra siųsti aviacijos, todėl mes negalime pareikšti BIOS bateriją, plokštė gali naudoti senas motininės plokštės BIOS baterijos, jei jūs neturite BIOS bateriją ar tai yra blogai, prašome susisiekti su mumis ir siųsti informaciją.ačiū.

Plokštė bandymo darbai.

Dalis sandėlio

pakuotė

Žymos: paad06015sl, da0r09mb6h1, Everflow T129215SU, "acer" nešiojamojo kompiuterio plokštė, acer vn7 592g, klaviatūros acer ispanų, acer aspire vn7, nešiojamas kompiuteris aspire e14, hp probook wifi, klaviatūros ispanijos usb

Kietojo Disko Sąsaja SATA
Pakuotė Taip
Su CPU Taip
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Formos Koeficientas ATX
Modelio Numeris zg5
Prekės Pavadinimas zejunmy
Kilmės KN(Kilmės)
Lustų rinkinys Intel H61
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Maksimalus Ram Talpa 8 GB
Uostai VGA
Atminties kanalo Dvigubas
Lizdo Tipas PGA 989
Atminties Tipas DDR3
Kokybės Sertifikavimo NĖRA
Atminties Bankas 2 DDR3 DIMM
Garantija 90 Dienų
Chipset Gamintojas "INTEL"
PROCESORIAUS Tipas "INTEL"
Prekės Būklė panaudota

Parašyti atsiliepimą

ZG5 Plokštė MBS0506001 DA0ZG5MB8G0 N270 1,6 Ghz CPU, Acer aspire one ZG5 A110 A150 Nešiojamas Plokštė išbandyti darbas

ZG5 Plokštė MBS0506001 DA0ZG5MB8G0 N270 1,6 Ghz CPU, Acer aspire one ZG5 A110 A150 Nešiojamas Plokštė išbandyti darbas

Mūsų produktai bus griežtai testuojamas inžinieriai užtikrinti, kad visos funkcijos būtų GERAI prieš atsiimdamas.Mes išbandyti juos vėl prieš pristatant stabilumui užtikrinti pagrindinės plokštės. Produkto vaizdai: Dalykai, kuriems reikia dėmesio Siekiant užtikrinti pagrindinėse plokštėse pirkote dirba stabiliai, pls atkreipkite dėmesį, kad: 1

Panašūs produktai