Nešiojamų Lauko Dušas Palapinė Pop-Up Pod Persirengimo Kambarys Privatumo Vandeniui Vėdinamoje Palapinės Tualetas Lietaus Pasislėpti Už Kempingo Paplūdimys

Nauja

€6.37

/ €8.96

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1、Platus: nešiojamų privatumo palapinė puikiai tinka naudoti kaip lauko tualetai, dušas palapinė keitimas/persirengimo kambarys, kempingas/žvejybos pastogę.Tai puikus prieglobstis atvirame lauke, paplūdimyje, miške, kelionės, žaidimai, rinkimas, šou veikla.Siūlomi stogo konstrukcija užtikrina, kad privatumo.

2、Momentinių Set-up": nuolatinis palapinė gali būti sukurta greitai ir lengvai, vos keli žingsniai ir išardyti lygiai taip pat greitai; ne problema, net pradedantiesiems - visi jūs turite padaryti, yra ištraukite saugos virvės, atsiskleisti palapinę lenkai ir pritvirtinti palapinę vinys galutinės baigties, nr. klasikinis telšių statybos darbus.

3、Įspūdingas Funkcionalus Dizainas: sidabras padengtas palapinė paviršius atspindi saulės blokuoti iki 95% kenksmingų UV spindulių, naudotojo apsaugos nuo netikėtų deginimas nuo saulės.Palapinės yra pagamintos iš 190T poliesteris su nuolat atsparus vandeniui ir vidinis prieglaudoje sauso.Skinai yra lengvas privatumo ūgio pop-up palapinės būti puikus kempingas ir paplūdimys.

4、Vėdinamoje Palapinė: Top windows ant šono ir atgal į palapinę gali veiksmingai paskatinti oro cirkuliacija viduje palapinę.Ne apačioje, konstrukcija ir atidarymas didelis užtrauktuku duris, taip pat padeda vidinė oro cirkuliacija.

5、Kelių priežasčių: skinai yra 2 dydžių neprivaloma, įskaitant 120x120x190cm/47x47x75inch ir 150x150x190cm/59x59x75inch, šis nešiojamas pop-up privatų kambarį, lauko padažu arba dušas naudoti kempinge ar prie baseino; Idealus asmens kambarys, vieta kempingas, tualetas.

Savybės:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta, su aukštos kokybės, vandeniui taftos 190T nailonas poliesterio ir lankstaus plieno, patvarumo, ši palapinė atlaiko elementus patikima ir daugkartinio naudojimo

2. Lengvai Įeiti Ir Išeiti: užtrauktukas durys yra lengva įvežimo arba išvežimo.Jei jums reikia atidaryti duris, galite išpakuokite užtrauktukų pirma ir tada roll duris ir susieti jį su dirželiais viršuje.

3. Praktiškas Dizainas: Top windows ant šono ir atgal į palapinę gali veiksmingai paskatinti oro cirkuliacija viduje palapinę.Ne apačioje, konstrukcija ir atidarymas didelis užtrauktuku duris, taip pat padeda vidinė oro cirkuliacija.

4. Visapusiškas pakavimo priedai apima: 4 metalo įrengimo poliai, 4 vėjo lynai, naudojamas nustatyti, kad palapinė nebūtų iš susprogdintas vėjo.Ir palapinę, laikymo krepšys, lengvai saugoti palapinė bet kuriuo metu.

5. Patogiai Telpa 1 Asmeniui - palapinė yra dviejų dydį galite pasirinkti: 120X120X190CM/47X47X75 Colių ir 150X150X190CM/59X59X75 Colių kai atidaryti, teikti erdvus interjeras pastogę, kad patogiai tilptų 1 dauguma žmonių.Tai gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį 57 *8*9cm,-ultra lengvų konstrukcijų ir ateiti su krepšys leidžia lengvai transportuoti.

Specifikacijas(apie):

Elemento tipas: Nešiojamas Tualetas Palapinė

Naudojimas: Lauko Kempingas

Gaminio spalva: Geltona/Armijos žalia/Juoda/Kamufliažas

Sandėliavimo dydis: ilgis ir plotis 60*12CM

Plėtimosi dydis: 120x120x190cm/47x47x75inch ir 150x150x190cm/59x59x75inch

Svoris: 1600g

Struktūra: vieno sluoksnio

Išorės vandeniui indeksas: 1500mm (imtinai)-2000mm (nepridedami)

Apačioje vandeniui indeksas: 2000mm (imtinai) -3000mm (imtinai)

Pareigos: Persirengimo kambarys, Dušo Kambarys, Tualetas

Savybės: Lengvas, Sulankstomas, Atsparus Vandeniui

Medžiaga: poliesteris

Spyruokle medžiaga: Stiklo pluoštas

Pakavimo Sąrašas:

1 * Palapinė

4 * Kuolo

4 * Tvora virvė

Žymos: tualetas ir dušas, matinis, telšių, dušas, tualetas palapinė, brusko vienas pod, pasislėpti nuo saulės, palapinė tualetas, stovykla lauko palapinė, palapinė dušo tipas, markizės paplūdimys, dušo palapinė

Pastato Tipas Greitas Automatinis Atidarymas
Sluoksniai Dvigubas
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Sezonas Trijų sezono Palapinė
Polių Medžiaga Kita
Drop laivyba Parama
Punktas Pop-up Palapinės

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Lauko Dušas Palapinė Pop-Up Pod Persirengimo Kambarys Privatumo Vandeniui Vėdinamoje Palapinės Tualetas Lietaus Pasislėpti Už Kempingo Paplūdimys

Nešiojamų Lauko Dušas Palapinė Pop-Up Pod Persirengimo Kambarys Privatumo Vandeniui Vėdinamoje Palapinės Tualetas Lietaus Pasislėpti Už Kempingo Paplūdimys

Kulka Taškų: 1、Platus: nešiojamų privatumo palapinė puikiai tinka naudoti kaip lauko tualetai, dušas palapinė keitimas/persirengimo kambarys, kempingas/žvejybos pastogę.Tai puikus prieglobstis atvirame lauke, paplūdimyje, miške, kelionės, žaidimai, rinkimas, šou veikla.Siūlomi stogo konstrukcija užtikrina, kad privatumo. 2、Momentinių Set-up : nuolatinis

Panašūs produktai