Kiaulių Gyvūnų Staltiesė 3D Atspausdinta Lentelė Padengti Stačiakampio formos Staltiesė Vestuvių, Gimtadienio Virtuvės Namų Dekoro

Nauja

€7.44

/ €8.27

Yra sandėlyje

Produkto Specifikacija :

1. Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, minkštas, patogus, odos draugiškas, patvarus ir dėvėti, atsparus smūgiams, saugių ir aplinkai.

2. Atsparus vandeniui, miltligė-įrodymas, ir dėmėms atsparus, apsaugoti savo stalo, ir darbo paviršių nuo atsitiktinio maisto ir gėrimų išsiliejimo, geras pagalbininkas gyvenime.

3. Aukštos spalvos atsparumas, gražus ir stilingas 3D skaitmeninis spausdinimas modelis, švarus ir šviesus, ne nyksta ir lengva valyti.

4. Tinka vakarienei stalas, žurnalinis staliukas, stalas knyga, saugojimo, stalas, ir tt, patalpų, ar iškylą lauke.

5. Modelis gali būti laisvai pritaikyti pagal jūsų poreikius.Jei norite tinkinti modelio, galite tiesiogiai siųsti nuotrauką į klientų aptarnavimą.

6.Leisti matavimo 3-5 cm (1.18-1.97 colių) paklaida yra leistina.

7. Prekės spalva rodomos nuotraukos gal rodo šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

8.Skalbimo instrukcijos: skalbti, skalbti mašinoje arba rankomis skalbti, nėra karšto vandens.

Nereikia mirkti arba nuplaukite karšto vandens, reikiamą temperatūrą pagal 35 celsijaus.

9. Dėl tolimojo susisiekimo, staltiesė gali būti šiek tiek raukšlėtas, kurie yra normalu.

10.Jei jūs turite nuotrauką, arba kitų dydžių, prašome susisiekti su mumis.

Staltiesė Dydžio Apskaičiavimas:

1.Staltiesė Ilgis=Stalo Ilgis+Kabančios LengthX2

2.Staltiesė Plotis=Lentelėje Plotis+Kabančios LengthX2

Pastaba:Kabančios Ilgis:20-30cm(7.8-11.8 colių)

Pls perskaityti gaminio aprašymą atsargiai, prieš pateikiant užsakymą.

Žymos: pirkti vaikų dviračio šalmas, baterija žaislai, vaikas važiuoja, pirkti satino kaspinu urmu, bulgarijos teptuku padengti, karbiuratorių ax 1 250cc, pirkti vaikams krasovki, bordo suknelė madingas, šviestuvo didelis voras, kramtyti guma "nike" agituoti

Formos Stačiakampis
Prekės Pavadinimas UPWANG
Technics Audiniai
Medžiaga 100% Poliesteris
Funkcija Oilproof
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Paprastas
Naudoti Pobūvių
modelis SPAUSDINTI

Parašyti atsiliepimą

Kiaulių Gyvūnų Staltiesė 3D Atspausdinta Lentelė Padengti Stačiakampio formos Staltiesė Vestuvių, Gimtadienio Virtuvės Namų Dekoro

Kiaulių Gyvūnų Staltiesė 3D Atspausdinta Lentelė Padengti Stačiakampio formos Staltiesė Vestuvių, Gimtadienio Virtuvės Namų Dekoro

Produkto Specifikacija : 1. Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, minkštas, patogus, odos draugiškas, patvarus ir dėvėti, atsparus smūgiams, saugių ir aplinkai. 2. Atsparus vandeniui, miltligė-įrodymas, ir dėmėms atsparus, apsaugoti savo stalo, ir darbo paviršių nuo atsitiktinio maisto ir gėrimų išsiliejimo, geras pagalbininkas gyvenime. 3.

Panašūs produktai