2019 super vandeniui Oksfordo Audinys Baldų Apmušalų Audinys Patvarus Ripstop Lauko Audinio Sidabras Padengtas DF06

Nauja

€4.88

/ €5.96

Yra sandėlyje

laukiami mūsų parduotuvėje

Mes galime pasiūlyti geriausią prekybos aplinką jums.Galite rasti

labiausiai mados drabužių ir vaškas audiniai čia

mažesnę kainą .

Mes paprastai pasiūlyti nuolaidą, kai celebreate šventes.

Taigi atėjo,ir gauti tai, ko jums reikia!Susisiekite su pardavėju prieš perkant!PRODUKTO SCENARIJUS, plotis:150cm Svoris:50G/M Taikymo:Ji naudojama, kad drabužiai, suknelės, šydas, princesė suknelė, vestuvės, ekranai, plaukų papuošalai, ir kt.Pastaba: Visi audiniai yra neapdailintais kraštais ranka.Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-2cm nuokrypis yra.prašau atleisk man, ačiū.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.Jei perkate daugiau, mes nuolat duoti jums.

Pirkėjas skaityti

1. Normalus prekes per DHL, "fedex" yra nemokama, galite gauti prekes po 3 7 darbo dienas, tikimės, kad visi klientai gauna prekes pirmą kartą. (išskyrus specialiuosius)

2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne įtraukti į projekto kainą, arba krovinių vežimo išlaidos tenka pirkėjui, pirkėjas yra atsakingas už šalies mokesčių naštą ir/ar pareigų, jei reikia.

3. 3 dienų grąžinimo politiką, jei yra bet kokia žala prekėms, prašome elektroniniu paštu mums nuotraukas, mes atsiųsime naujas prekes kuo greičiau, prekių netenkina, mes priimame grąžinti pinigus ar pakeisti, bet ne naudoti ar žalą prekėms

4 kai gaunate prekes, prašome patvirtinti, kad gavo prekes, jei jus patenkinti, tikimės, kad jūs mums gali suteikti penkių žvaigždučių gerų atsiliepimų, jūsų atsiliepimai yra mūsų ekonomikos augimas yra svarbus gaires.

5. Mes saugome visi produktai yra visi realus šaudymo, bet todėl, kad šviesos Kampas o kompiuterio ekrane skirtingų priežasčių, medžiagos faktinių spalvos, gali būti šiek tiek ne į spalvą, ir nuotraukų, prašome suprasti, kai klientų užsakymus, prašome patvirtinkite, spalva pažymėtas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti už jus, kol jūs esate patenkintas.

Labai ačiū už jūsų ateina

Tikiuosi, kad mes turime geras bendradarbiavimo

Patenkintas, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių aukštos pagirti

Žymos: audinio sofos apmušalai, medžiaga ripstop nailonas, cordura audinio, audinio apmušalai putų, pvc brezento, Medvilnės Audinio, baldų apmušalų, ripstop nailonas, audinys atsparus vandeniui, sidabro audinio palapinė

Megztas Modelis Ataudų
Plotis 150cm
Medžiaga 100% Nailonas
Neaustinių Technics Sutvirtinto Kilpiniu
Technics Audiniai
Produkto Tipas Spandex Medžiaga
Tipas brezentu
Suede Audinio Tipas šalis ,vestuvių ,drabužis, kostiumas
Stilius kryžius
Funkcija Anti-Pilling
modelis Padengtas

Parašyti atsiliepimą

2019 super vandeniui Oksfordo Audinys Baldų Apmušalų Audinys Patvarus Ripstop Lauko Audinio Sidabras Padengtas DF06

2019 super vandeniui Oksfordo Audinys Baldų Apmušalų Audinys Patvarus Ripstop Lauko Audinio Sidabras Padengtas DF06

laukiami mūsų parduotuvėje Mes galime pasiūlyti geriausią prekybos aplinką jums.Galite rasti labiausiai mados drabužių ir vaškas audiniai čia mažesnę kainą . Mes paprastai pasiūlyti nuolaidą, kai celebreate šventes. Taigi atėjo,ir gauti tai, ko jums reikia!Susisiekite su pardavėju prieš perkant!PRODUKTO SCENARIJUS, plotis:150cm

Panašūs produktai