Prakaitavimas Šiltas Atsitiktinis Šėrimo Hoodies Kūdikių Slaugos Hoodie Medvilnės Rudens ir Žiemos Drabužių, Negabaritinių Puloveris Palaidinukė moteris 2020 m.

Nauja

€10.45

/ €16.07

Yra sandėlyje

Medvilnės Mišinio pagamintas iš minkšto audinio, leis jums visuomet jaustis šiltas, šaltas oras, puikus rudenį, žiemą ir pavasarį.

Šių hoodies yra pagamintas iš pralaidžios orui medžiagos suteikti tik teisę sumą šiluma vėsus oras.Jie yra lengvi ir pakankamai plona, pavasarį ir visais metų laikais.

Savybės:maitinimas Krūtimi ir susiuvimo marškinėliai moterims ilgomis rankovėmis tunika marškinėliai ,laisvalaikio ir glostantis!Nešioti su džinsais ,antblauzdžiai ir batai .Tai yra labai mados .

Proga:Priežastinis,sportas,apsipirkimas,kelionės , gatvės būdas,data ,lauko,Šalis, Mokykla, Judesio.Puiki Gimtadienio dovana Mama,Dukra, Seserys ir Draugai.

Skalbti mašinoje (Tai geriau plauti rankomis).

Aprašymas:

Medžiaga: Medvilnė

Versija: laisvas

Spalva: tamsiai pilka, šviesiai pilka, rose red

Dydis: S, M, L, XL, 2XL

S kodas: Krūtinė: 92CM, ilgis: 67 CM, rankovės ilgis: 70CM

M kodas: Krūtinė: 98CM, ilgis: 68CM, rankovės ilgis: 71CM

L kodas: Krūtinė: 106CM, ilgis: 70CM, rankovės ilgis: 72CM

XL kodas: Krūtinė: 112CM, ilgis: 71CM, rankovės ilgis: 74CM

2XL kodas: Krūtinė: 118CM, ilgis: 72CM, rankovės ilgis: 75CM

Pastabos:

1. Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.

2. Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų monitorių.

3. Ten gali būti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate prieš perkant.

4. Prašome palikti pranešimą prieš jums duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

5. Pagamintas Kinijoje, mūsų dydis yra Kinija dydis, ne MUMS dydžio.Prašome patikrinti dydžio matavimo toliau atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Pakavimo sąrašas:

1 * Hoodie

1 .Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas,JAV,Kanada,Australija, Rusija ir Jungtinės Karalystės reikia apie 2-4 savaites ,ir kitos šalys, gali tekti nuo 4 iki 5 savaičių,Italija, Brazilija, Graikija ir kiti smulkūs apskrityse,jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.

2 .Jei jums reikia greitai laivybos būdas,prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

3 .Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės,pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą.Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Rusijos draugai prašome atkreipti dėmesį:

Jei pasirinksite Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,nereikia ATIDARYTI Ginčo Per 60 Dienų ,ačiū(Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, kai jūs neturite pakankamai apsaugos laiku) Brazilijos draugai prašome atkreipti dėmesį. 1. Labiausiai paketą reikia 20 iki 50 dienų, tačiau tik nedaugelis paketą reikia nuo 70 iki 90days, tai normalu. 1 .Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI

2 .Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

3 .Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.sakarmakar.lt.ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti. 1 .Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų,Rašyti gerus atsiliepimus, prašome mums. 2 .Jei esate nepatenkinti mūsų objektus,pirmiausia, prašome susisiekti su mumis ,Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą, kol jūs esate patenkintas

Žymos: už prieinamą kainą makiažo pagrindai nagų šablonai, 1 3 metukų kūdikis išmoksta nuskaityti žaisti kilimėliai, miesto elegantiškas jumpsuits playsuits bodysuits, už prieinamą kainą makiažas essentials pėdų priežiūros priemonė, 1 3 metų amžiaus kūdikiui kelionės kuprinės vežėjai, top nuolaidos viršuje essentials " dviračių žibintai, šalis karalienė stilių, plaukų slinkimas produktų serija, už prieinamą kainą makiažo pagrindai veido garlaivis, seksualus ir puošnus stilius hoodies susagstomi megztiniai

Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Su gobtuvu Taip
Apykaklės Su gobtuvu
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Hoodies
Modelio Tipas Kratinys
Sezonas Pavasario/Rudens
Storis STANDARTAS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Puloveriai
Audinio Tipas Medvilnės
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų

Parašyti atsiliepimą

Prakaitavimas Šiltas Atsitiktinis Šėrimo Hoodies Kūdikių Slaugos Hoodie Medvilnės Rudens ir Žiemos Drabužių, Negabaritinių Puloveris Palaidinukė moteris 2020 m.

Prakaitavimas Šiltas Atsitiktinis Šėrimo Hoodies Kūdikių Slaugos Hoodie Medvilnės Rudens ir Žiemos Drabužių, Negabaritinių Puloveris Palaidinukė moteris 2020 m.

Medvilnės Mišinio pagamintas iš minkšto audinio, leis jums visuomet jaustis šiltas, šaltas oras, puikus rudenį, žiemą ir pavasarį. Šių hoodies yra pagamintas iš pralaidžios orui medžiagos suteikti tik teisę sumą šiluma vėsus oras.Jie yra lengvi ir pakankamai plona, pavasarį ir visais metų laikais. Savybės:maitinimas Krūtimi ir susiuvimo marškinėliai

Panašūs produktai