Įkrovimo Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius Darbalaukio Aušinimo Ventiliatorius Oro Aušintuvas Vasarą Namų JS23

Nauja

€16.73

/ €23.56

Yra sandėlyje

Įkrovimo Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius Darbalaukio Aušinimo Ventiliatorius Oro Aušintuvas Vasarą Namų JS23 Aprašymas:

Savybės:

1. Daugiafunkcis: Jis yra nešiojamas oro kondicionierius, kad atvėsina, humidifies ir valo.Tai asmeninė erdvė aušintuvas yra trys ventiliatoriaus greitis ir multi-directional oro angos.

2. Ilgas darbo laikas: Tiesiog pripildykite vandens, prijunkite jį prie bet kokios standartinės sienos ir mėgautis!Ji veikia iki 5-11 valandas per užpildyti!Tai garavimo oro aušintuvas, kuris leidžia jums sukurti savo asmeninį klimato!

3. Ramioje: lengvas tylus ventiliatorius plius ramios nakties šviesos, kad jis puikus naudoti vienos nakties patogiai miega, energiją taupančių.

4. Vandeniu aušinamas: Vandeniu aušinamas technologijų išsitraukia oro per garavimo oro filtras aušinimo ir paverčia jį atvėsti, gaivus oras akimirksniu.Tiesiog įpilkite vandens iki viršaus pripilkite vandens talpą ir paspauskite mygtuką.

5. Plataus Kampo ir Reguliuojamas Greitis: plataus kampo oro tiekimas yra patogus, langinės sūpynės aukštyn ir žemyn, ir visas namas yra kietas.Pažangios vėjo valdymas su reguliuojama trijų pavarų, daugiau net greičio, stiprus ir stabilus.

6. Didelė Talpa: Didelio kiekio ir didelės rūko tūris, 200ML didelės talpos vandens bakas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Desktop Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 122mm*108mm*142mm

Vandens bako talpa: 200ML

Maitinimo laido ilgis: 1.2 m

Įėjimas: 5V1A

Vartojamoji galia: 4W

Baterijos talpa: 2500mAh

Vardinė įtampa: 220-240V

Naudojimo laikas: 1-oji pavara:11H/2-oji pavara: 6H/3 pavara: 5H

Įeina: 1 x Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius, 1 x USB įkrovimo kabelis, 1 x naudotojo instrukcija Pakuotėje yra:

1 x Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius

1 x USB įkrovimo kabelis

1 x vartotojo vadovas

Žymos: nešiojamų oro condit, oro kietas ventiliatorius, oro desktop, oro kondicionierius desktop, oro kondicionierius namų, kondicionierius nešiojamų, oro kondicionierius lauko, oro aušintuvas mini, oro, stalinis ventiliatorius

Modelio Numeris Vandeniu aušinamas
Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Įkrovimo Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius Darbalaukio Aušinimo Ventiliatorius Oro Aušintuvas Vasarą Namų JS23

Įkrovimo Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius Darbalaukio Aušinimo Ventiliatorius Oro Aušintuvas Vasarą Namų JS23

Įkrovimo Vandeniu aušinamas Oro Kondicionierius Darbalaukio Aušinimo Ventiliatorius Oro Aušintuvas Vasarą Namų JS23 Aprašymas: Savybės: 1. Daugiafunkcis: Jis yra nešiojamas oro kondicionierius, kad atvėsina, humidifies ir valo.Tai asmeninė erdvė aušintuvas yra trys ventiliatoriaus greitis ir multi-directional oro angos. 2. Ilgas darbo laikas: Tiesiog

Panašūs produktai