SanDisk Dual OTG USB "Flash" Atmintinę didelės spartos 150M/S Pendrive OTG USB3.0 16gb 32gb 64G 128gb 256 gb Dual OTG Pen Drive, Memory Stick

Nauja

€5.79

/ €12.06

Yra sandėlyje

Atlaisvinti vietos savo OTG "Android" Telefonas

Atgal į viršų nuotraukų, vaizdo įrašų ir adresatų informaciją

Bagažo dizaino, su dual "microUSB" ir USB 3.0 Jungčių

Didelės spartos USB 3.0 rezultatų su skaitymo greitis iki 150MB/s, failų perdavimas iš disko į kompiuterį (USB 3.0 prievadas, reikalaujama.Remiantis vidaus tyrimai; veiklos rezultatų, gali būti mažesnė, priklausomai nuo pagrindinio prietaiso.)

SanDisk Atminties Zonos paraiška

SanDisk Ultra Dual Ratai m3.0

Su SanDisk Ultra Dual Ratai m3.0 leidžia lengvai perkelti turinį iš telefono į kompiuterį.Su micro-USB jungties į vieną pusę ir USB 3.0 jungtis, kita vertus, ratai leidžia lengvai perkelti turinį tarp savo įrenginio iš savo "Android" išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį su jūsų nešiojamas kompiuteris, PC ar " Mac " kompiuterį (1).USB 3.0 jungtis yra aukštos kokybės ir atgal suderinama su USB 2.0 prievadų.

Su SanDisk Atminties Juostą "programėlę, skirtą "Android" (galima rasti Google Play) (2) padeda jums valdyti savo prietaiso atmintyje ir savo turiniu.SanDisk produktai yra pagaminti pagal aukščiausius standartus ir testuojama.Galite būti tikri, kad išskirtinės kokybės, našumo ir patikimumo kas SanDisk produkto.

Kas yra dėžėje?

SanDisk Ultra Dual Drive 3.0

Suderinama su OTG-leido "Android" Įrenginiai

Suderinama su OTG-leido "Android" Prietaisų SanDisk Ultra Dual Ratai m3.0 yra suderinama su "Android" išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose featuring OTG (On-the-Go) USB (1).

Atlaisvinti Atminties Savo Išmanųjį telefoną ir Planšetinį kompiuterį

Atlaisvinti Atminties Savo Išmanųjį telefoną ir Planšetinį kompiuterį Greitai atlaisvinti vietos savo "Android" išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio, todėl jūs galite padaryti daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Automatinis Atsarginės Nuotraukas ir Vaizdo įrašus

Automatinis Atsarginės Nuotraukas ir Vaizdo įrašus, Automatiškai kurti atsargines nuotraukų, vaizdo įrašų ir adresatus iš savo "Android" įrenginį, kad vairuoti, kai prijungtas.

Dual micro-USB " ir USB 3.0

Dual micro-USB "ir USB 3.0 Jungčių Aptakus, bagažo dizainas siūlo tiek" micro-USB " ir USB 3.0 jungtys.USB 3.0 jungtis yra aukštos kokybės ir atgal suderinama su USB 2.0 prievadų.

Didelės spartos USB 3.0 Super-Fast File

Perdavimo iki 150MB/s Didelės spartos USB 3.0 leidžia jums perduoti pilnametražį filmą į diską greičiau nei su standartine USB 2.0 ratai (3), iki 150MB/s (4) iš kompiuterio į įrenginį.

SanDisk Atminties Zonos App Lengvai Failų

Valdymo atsisiųsti iš " Google Play store, SanDisk Atminties Zonos app leidžia jums peržiūrėti, atidaryti, o atgal visus failus iš telefono atminties į vieną vietą (2).Ji taip pat gali automatiškai perkelti failus iš savo prietaiso į savo diską, kad atlaisvintumėte vietos.

Teisinės Atsakomybės Apribojimas

(1) Reikalaujama, kad prietaisas su On-the-Go " (OTG) parama.Apsilankykite mūsų oficialios svetainės suderinamų įrenginių sąrašą. (2) Atsisiųsti ir įdiegti nereikia. (3) remiantis 1.2 GB MPEG-4 video perkelti su USB 3.0 pagrindinio prietaiso.Rezultatai gali skirtis, atsižvelgiant į pagrindinio prietaiso, failų atributų ir kitų veiksnių. (4) [32GB-256 GB] Skaityti greičiu iš disko į kompiuterį iki 150MB/s. [16GB] Skaityti greičiu iš disko į kompiuterį iki 130 MB/s.Rašymo greitis mažesnis ir skirtis pagal diskų talpa.USB 3.0 prievadas, reikalaujama.Remiantis vidaus tyrimai; veiklos rezultatų, gali būti mažesnė, priklausomai nuo pagrindinio prietaiso. 1 MB = 1,000,000 baitai.

Žymos: stipresnis su jumis, ios pendrive 256 gb, SanDisk, antspaudas usb flash drive, 1t usb, greitas usb 128, usb c memory stick, pen ratai 3.1 gen 2, lonati usb raktas, kuvo memory stick

Šifravimas Taip
Formatas Dual OTG, USB "Flash" Diską
Produkto Tipas Flash Diskas
Patvirtinimo Parama Europos Sąjungos Oficialusis Patikra
Funkcija Mini USB 3.0 Pen Ratai
Produkto Svoris 9.9 g
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB 3.0
Prekės Pavadinimas SanDisk
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris SDDD3
Garantija Laikas 5 Metai
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotės Dydis 16cm x 14cm x 2cm (6.30in x 5.51in x 0.79in)
Talpa 16GB/32GB/64GB/128GB
Patekimo į rinką laikas 2015 m.
Stilius robotas
Produktų Garantijos 5 Metai
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

SanDisk Dual OTG USB

SanDisk Dual OTG USB "Flash" Atmintinę didelės spartos 150M/S Pendrive OTG USB3.0 16gb 32gb 64G 128gb 256 gb Dual OTG Pen Drive, Memory Stick

Atlaisvinti vietos savo OTG Android Telefonas Atgal į viršų nuotraukų, vaizdo įrašų ir adresatų informaciją Bagažo dizaino, su dual microUSB ir USB 3.0 Jungčių Didelės spartos USB 3.0 rezultatų su skaitymo greitis iki 150MB/s, failų perdavimas iš disko į kompiuterį (USB 3.0 prievadas, reikalaujama.Remiantis vidaus tyrimai; veiklos rezultatų,

Panašūs produktai