Tonton kamera, 1080P VAIZDO Saugumo Kameros IR Kulka Priežiūrą, lauko Kamera, Naktinio Matymo CMOS CCD kamera CCTV DVR Komplektas

Nauja

€10.75

Yra sandėlyje

Profesinio lauko oro sąlygoms

Kamera gali veiksmingai užkirsti kelią rūdžių,gali būti įdiegta beveik bet kuria lauko ar patalpos vieta.

HD 1080P Rezoliucija, Aukštos kokybės Naktinio Matymo, TURĖJO IR-CUT, Aišku, Daugiau/Daugiau Nekilnojamojo

HD tiek dieną, Tiek naktį Fotoaparatas

Kameros suteikia spalvų vaizdo dienos metu, juodos ir baltos naktį

1080P vaizdo Kameros Specifikacija

Vaizdo Jutiklis:1/2.7" 2.0 MP CMOS

Efektyvių Taškų: 1920x1080

Objektyvas: 3.6 mm

Naktinis Matymas:82ft(25m)

Paketas Apima:

1x 1080P vaizdo Kamera

1x Tvirtinimo Varžtas krepšys

1x Instrukcija

1x Priežiūros Prisijungti

Žr. Aišku Tamsoje

Kameros įrengtos 6pcs didelės galios matricos Led.

Kai aplinkos temperatūra yra tamsus, automatiškai įjungiama leidžia jums aiškiai matyti, tamsoje, ir niekada nepraleisite įtartinas metu.

IP66 atsparus Vandeniui

Sunkiųjų IP66 atsparus oro kameros yra tinkami tiek vidaus, tiek ir lauko taikymu.

Fotoaparato korpuso yra metalo, jie gali atlaikyti bet kokia motina gamta suskumba pas juos apsaugoti tai, kas jums svarbūs labiausiai.

Vaizdine patirtimi su 1080P Rezoliucija

1080P Apsaugos Sistema duoda visiems labai išsamiai ir palieka nieko vaizduotę, suteiks jums puikią vizualinę patirtį.

Platus Programas

Jūs galite įdiegti kameras, kad bet kurioje vietoje norite, užkirsti kelią įsilaužėlių, Apsaugoti Šeimas.Namų ir Verslo Priežiūros...

Laivas į Rusiją per IML Logistika:

Savo užsakymą bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis), kai tik mokėjimas bus pašalinta www.sakarmakar.lt, mes negali būti atsakingi už vėlavimą sukėlė jūsų vietos pašto paslaugų ar Tarptautinės Muitinės Patikrinimus.

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Akcizo, muito Mokesčius ir Mokesčius.

Jei jūsų adresas yra apibrėžiamas kaip nuotolinio valdymo srityje , jums reikia papildomai mokėti nuotolinio laivybos mokestis , arba prašome duoti mums kitą adresą, kuris nėra nuotolinio valdymo pultelio.

Pls patikrinkite, ar jūsų adresas ir telefono numeris yra teisė, visų pirma patikrinkite, ar jūsų pašto kodas ir miestas yra teisingas,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

Visi produktai buvo išbandyti, kol mes laivas, todėl jūs wonrsquot gauti brokuotą produktą.

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.

Sugedę daiktai TURI būti nepanaudota ir grąžinta per 30 dienų nuo pirkimo datos originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Laivybos išlaidos yra negrąžintinas.

Prieš bet grąžinti,Grąžinti Leidimą (RMA), turi būti gaunamas susisiekti su pardavėju.Visus produktus grąžinti pardavėjui, be RMA bus negaliojanti.Pirkėjas yra atsakingas už visų krovinių mokesčius.Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Mes palikti teigiamą atsiliepimą, kad kiekvienas klientas, ir taip pat tikiuosi, kad galite gauti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, nuo kiekvieno kliento, nes jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, klientų aptarnavimo ir techninės pagalbos padarysime viską, kad pasiūlyti jums tinkamą sprendimą.Neigiamas grįžtamasis ryšys ir ginčų canrsquot išspręsti problemą, bet susisiekti su mumis pirmą, bus gauti gerą sprendimą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.

Tonton yra pirmaujanti gamintojas ir teikėjas, kuris yra pilnas spektras produktų, atrinkti iš Vartotojų Saugumo, Užtikrintos City&Smart City aparatinės įrangos prietaisų ir programinės įrangos sprendimus.Tonton yra jūsų vieno-aukščiausio Saugumo sprendimų teikėjas!Mes išdidžiai skelbia, kad Tonton saugumo linija šiuo metu yra platinama tiesiogiai ar netiesiogiai tarptautinis gerai žinoma kanalai, per OEM arba Tonton prekės ženklą.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , cam brūkšnys, DVR, kamera secur, 6 vaizdo kamerų sistema, kamera testeris, anran nvr, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, "sony ccd, ios stebėjimo kamerą

Žiūrėjimo Kampas 75°
Jutiklis CMOS
Prekės Pavadinimas Tonton
Technologijos Centrinis
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Sertifikavimo FCC
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklio dydis 1/2.7"
Saugojimas NĖRA
Modelio Numeris TCT53Z2
Stilius Bullet Fotoaparatas
Kameros Savybės Metalo Atveju, Naktinio Matymo IP66 atsparus Vandeniui
Židinio Nuotolis 3,6 mm
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Kištuko Tipas AS Plug
Garso Išvesties NĖRA
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
DĖMESIO 3,6 mm
spalva Balta
Jutiklis Prekės Sony
Horizontali Rezoliucija 1200tvl
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows xp"
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Įrengimas Normalus

Parašyti atsiliepimą

Tonton kamera, 1080P VAIZDO Saugumo Kameros IR Kulka Priežiūrą, lauko Kamera, Naktinio Matymo CMOS CCD kamera CCTV DVR Komplektas

Tonton kamera, 1080P VAIZDO Saugumo Kameros IR Kulka Priežiūrą, lauko Kamera, Naktinio Matymo CMOS CCD kamera CCTV DVR Komplektas

Profesinio lauko oro sąlygoms Kamera gali veiksmingai užkirsti kelią rūdžių,gali būti įdiegta beveik bet kuria lauko ar patalpos vieta. HD 1080P Rezoliucija, Aukštos kokybės Naktinio Matymo, TURĖJO IR-CUT, Aišku, Daugiau/Daugiau Nekilnojamojo HD tiek dieną, Tiek naktį Fotoaparatas Kameros suteikia spalvų vaizdo dienos metu, juodos ir baltos

Panašūs produktai