Reolink EITI PT baterijos vaizdo kamera 4G LTE 1080p saulės baterijomis varomas Pan Tilt PIR judesio aptikimo, 2-way audio, lauko apsaugos

Nauja

€189.02

/ €270.02

Yra sandėlyje

Kurią versiją pasirinkti?

Prašome dukart spustelėkite šią nuotrauką, norėdami pamatyti ją aiškiau

Darbui su 4G mobiliojo ryšio tinklas

Reolink Eiti PT yra 100% viela-nemokama lauko stebėjimo kamerą, kuri veikia 4G LTE, ir 3G tinklus.Jis gali būti naudojamas, kai nėra maršrutizatorių ar WiFi.

Pan & Tilt – Apsaugoti tai, Kas svarbu, iš Visų Kampų

Galėtų visos kairę ir į dešinę, pakreipti aukštyn ir žemyn, Reolink Eiti PT gali beveik pateikti pilnus, be akluosius taškus.Galite nuotoliniu būdu valdyti pan-tilt funkcija per Reolink App, ir visada atidžiai stebėti savo turtą, net esate kitos pusės pasaulio.

Non-stop dirbti Reolink Saulės Skydelis

Prijunkite bateriją, fotoaparatas Reolink Saulės Skydelis, be elektros energijos tiekimo.Jums niekada nereikės nuimkite kamerą įkrauti ar nerimauti, senas baterijas.

1080p Full HD ir Žvaigždės naktinio matymo

Su 1080p Full HD, šis 4G mobiliojo ryšio kameros gali užfiksuoti nuostabiu ir aštriu vaizdo įrašus dieną.Ir dėl savo pažangios žvaigždės CMOS vaizdo jutikliu, jūs galite pamatyti, aišku, naktinio matymo vaizdus su daugiau informacijos.

Pranešama Realiu Laiku Įspėjimai

Kamera naudoja pasyvus infraraudonųjų spindulių (PIR) judesio jutiklis, kad nustatyti veiklos.Kai įvykis yra užfiksuotas, jums bus pranešta nedelsiant.Taip pat galite tinkinti judėjimo tvarkaraštis, ar jautrumo per mūsų lengva naudoti Reolink App/Klientą, kad geriau atitiktų jūsų poreikius.

Gauti Nuotolinę Prieigą Bet Kur Bet Kuriuo Metu

Peržiūrėkite savo šeimą ir namus bet kur ir bet kuriuo metu per savo " iOS " ir "Android" išmaniųjų telefonų.Net tada, kai esate biure ar keliaujant, galite patikrinti, kas vyksta jūsų namuose/verslo kelyje!

Išsaugoti judesių SD kortelės arba Debesis

1. Į SD kortelę, bus įrašyti, kai judesio aptikimo suaktyvinamas.Fotoaparatas bus pabusti per 0,8 s po judesio aptikimo funkcija triggerd.Jei SD kortelė pilna, ji bus automaticly padengti senas video. 2. Reolink Debesis veikia tik su Reolink Eiti, Argus 2, Argus Pro", "Argus" Eco, Argus PT, EITI PT E1, E1 Pro ir E1 priartinti Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Naujoji Zelandija, Australija, Kataras, JAE, Malaizija, Tailandas, Vietnamas, Izraelis, Pietų Korėja, Indonezija.Daugiau vietų ir gaminiai bus palaikomi artimiausioje ateityje.

Girdi & Talk Atgal per Savo išmaniuosius telefonus

Lengvai nustatyti Reolink Eiti PT, stebėti savo antraisiais namais nuotoliniu būdu, apsaugoti savo RV, saugoti akis dėl savo darbo vietoje, ir mėgautis laukinės gamtos žiūrėti.Ar paimti jį į savo ūkį, valtis, aplink maisto priekabų, giliai miške, arba bet kokia vieta, WiFi tinklas gali pasiekti.

Veikia gerai, lauko

Orai atsparus kūno ir būstą, kad ji galėtų puikiai dirbti net ir blogas oras, kaip ir smarkių liūčių.

Žymos: havit kamera 1080p, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, kamera reolink, reolink, micro camara, dahua hfw5442, vaizdo kamera, 3g kamera, saulės lempa

Megapikselių 2MP
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas reolink
Jutiklis Prekės SmartSens
PIR judesio aptikimo Taip
Garantija 2 metų garantija
Tipas IP Kameros
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Baterija 6500mAh įkraunama baterija
Saugojimas NĖRA
Technologijos Centrinis
spalva Balta
IR Atstumas(m) 10M
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Neperpučiamas Taip
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Modelio Numeris Eikite PT
Veiklos temperture -10-50℃
Jutiklis CMOS
Maitinimo Adapteris 5V 2A power adapter
Sienos Laikiklis Pusės
Stilius Mini Kamera
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
TF Kortelė NĖRA
Įrengimas Pusės
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Maitinimo Šaltinis Normalus
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Dvikryptis Audio Taip
Saulės Skydelis Įtrauktas
Tinklo Sąsaja 4G
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Sertifikavimo FCC
Žiūrėjimo Kampas 100°

Parašyti atsiliepimą

Reolink EITI PT baterijos vaizdo kamera 4G LTE 1080p saulės baterijomis varomas Pan Tilt PIR judesio aptikimo, 2-way audio, lauko apsaugos

Reolink EITI PT baterijos vaizdo kamera 4G LTE 1080p saulės baterijomis varomas Pan Tilt PIR judesio aptikimo, 2-way audio, lauko apsaugos

Kurią versiją pasirinkti? Prašome dukart spustelėkite šią nuotrauką, norėdami pamatyti ją aiškiau Darbui su 4G mobiliojo ryšio tinklas Reolink Eiti PT yra 100% viela-nemokama lauko stebėjimo kamerą, kuri veikia 4G LTE, ir 3G tinklus.Jis gali būti naudojamas, kai nėra maršrutizatorių ar WiFi. Pan & Tilt – Apsaugoti tai, Kas svarbu, iš

Panašūs produktai