3 1 360 Laipsnių Cirkonio Automobilinis Telefono Laikiklis, Automobilio prietaisų Skydelio Auto Langai ir Oro Angos su "PASIDARYK pats" Crystal Deimanto Tipo Turėtojas

Nauja

€7.66

/ €13.43

Yra sandėlyje

3 1 360 Laipsnių Cirkonio Automobilinis Telefono Laikiklis, Automobilio prietaisų Skydelio Auto Langai ir Oro Angos su "PASIDARYK pats" Crystal Deimanto Tipo Laikiklio Specifikacija : Medžiaga : Patvarus ABS + Cirkonio Kristalų Spalva: Balta, Juoda, Raudona, Violetinė, mėlyna Paketą Įeina: 1 X Automobilinis Telefono Laikiklis(oro išleidimo įrašą kaip dovana) Savybės: 1. Automobilinis Telefono Laikiklis, universalus tinka daugumai automobilių oro angos, prašome kreiptis į nuotraukas, prieš perkant. 2. Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, viršuje strazdų, stilingas bling dizainas daro jūsų automobilio interjeras gražesnis. 3. Reguliuojamas dydis, tinka dauguma mobiliųjų telefonų, pavyzdžiui, "iPhone" XR/iPhone Xs Max/ "iPhone" / "Samsung" Galaxy S10/S10 Plus ir kt. 4. Prabangus apdailos medžiagų, nėra lengva nukristi. 5. Priima siurbtukas dizainas, kuris gali būti adsorbuoti ant svarstyklių lentelė, ir tuo pačiu metu, tai yra pateikiamas oro išleidimo įrašą, kuris gali būti prispaustas prie oro išleidimo Pastabos: 1.Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis. 2.Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū!APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-35 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 5-7 darbo dienų, dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus apsipirkimas mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: telefono laikiklis lova žemės, automobilio puodelio laikiklį, "linux" windows phone", automobilio prietaisų skydelyje, automobilių įtaisą, turėtojo žyma, britney spears paveikslai, automobilio savininkas telefono, pusės automobilio turėtojas, automobilio savininkas tablet

3 funkcija mobiliųjų telefonų turėtojams
Prekės Pavadinimas STILINGAS WIZ
Spalvos Pavadinimas Balta
Medžiaga ABS + kalnų krištolas
Automobilio stilius Diamond Automobilinis Telefono Laikiklis
Funkcija 1 Oro Angos Mount Automobilinis Telefono Laikiklis
2 funkcija 360 raotation telefono automobilinį laikiklį
Modelio Pavadinimas Universalus Automobilinis Telefono Laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3 1 360 Laipsnių Cirkonio Automobilinis Telefono Laikiklis, Automobilio prietaisų Skydelio Auto Langai ir Oro Angos su

3 1 360 Laipsnių Cirkonio Automobilinis Telefono Laikiklis, Automobilio prietaisų Skydelio Auto Langai ir Oro Angos su "PASIDARYK pats" Crystal Deimanto Tipo Turėtojas

3 1 360 Laipsnių Cirkonio Automobilinis Telefono Laikiklis, Automobilio prietaisų Skydelio Auto Langai ir Oro Angos su PASIDARYK pats Crystal Deimanto Tipo Laikiklio Specifikacija : Medžiaga : Patvarus ABS + Cirkonio Kristalų Spalva: Balta, Juoda, Raudona, Violetinė, mėlyna Paketą Įeina: 1 X Automobilinis Telefono Laikiklis(oro išleidimo įrašą kaip dovana) Savybės: 1.

Panašūs produktai