Peilis Drožtukas Profesinės Keraminių Peilių Galandimo Sistema, Daugiafunkcinis Kampas Keramikos Lazdele Peilis, Malūnas Virtuvė

Nauja

€19.99

/ €31.73

Yra sandėlyje

1. Suderinti varžto skylę handguard su varžto skylę pagrindiniame kūno.Į handguard yra lygiagretus pagrindinės.Priveržkite varžtą su atsuktuvu.

2. Keramikos lazdele į pagrindinę 18 laipsnių arba 22 laipsnių skylę, jūs galite šlifuoti kitu kampu įrankis.

3.18 laipsnių kampu tinka šlifavimo šiek tiek aštrių aukštojo įrankis, pavyzdžiui, lauko sulankstomas peilis, šefo peilis, procesorius ir t.t. (Priklausomai nuo specifinių aplinkybių priemonę, nuspręsti)

4.22 laipsnių kampu tinka šlifavimo įrankis šiek tiek didesnis kampas, pvz., kaulų supjaustykite peiliu.

1.Kiekvieno sklypo bus kruopščiai supakuoti, apdrausti mūsų klientas gali gauti savo parecel neapgadinta.

2.Prašome comfirm į TAIDEA vieningą prekės ženklą pakuotės.

3.Kai gausite paketą, nustatė, kad pakavimo žalą, prašome susisiekti su mumis.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.Ačiū.

1.Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.

2.Visi mokėjimai atliekami www.sakarmakar.lt yra tvarkomi Alipay.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinimo, jei nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Grįžti laivybos išlaidos yra gimęs tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes atliksime visa grąžinamoji išmoka, kai mes gavome grąžinama prekė.

PASTABA:

1.Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie sekimo svetainėje.

2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, el. paštu, arba prekybos vadybininkas.

3.Patikrinkite pakuotės ir prekės atidžiai.

4. Jūs gausite visą grąžinamosios išmokos, turi būti tokia:Grąžinti Prarastas; Produkto skirtumas; Kokybės aptikti; Žala; Trūkumas.

Taidea Tech.(Zhongshan) Co.,Ltd.įsikūręs vakarų banko gražių Perlų Upės Deltoje, kur yra Zhongshan City, Guangdong Province, gimtajame mieste, Sun Yat-sen.Ji yra greta Sihanukvile Specialios Ekonominės Zonos, kaimyninių honkongą ir Makao.Įkurtas 2006 m., dabar mūsų gamybos ir biuro plotas pasiekti kaip 12000 kvadratinių metrų, mes aukštųjų technologijų įmonių, kurios specializuojasi abrazyvinių medžiagų, civilinių abrazyviniai įrankiai R & D, gamybos, pardavimų ir paslaugų.

Dabar mes savo "V-SAN", "Malūnėlis" ,"Yacoo", "Prosharp" ,"Yoyal" ir "Roysha" šešių ženklų, ir visą produktų asortimentą, įskaitant virtuvės peilis drožtukas, elektrinis peilis drožtukas, galandimo lazdele, whetstone, lauko peilis drožtukas, mados peilis drožtukas, profesionalus peilis drožtukas, virtuvės peiliai ir a serijos produktus, jie gali patenkinti poreikius įvairių naudotojų.

Priklauso viena-iki mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros pajėgumus ir techninių privalumų, mes laikomės nepriklausomų mokslinių tyrimų, plėtros ir technologinių inovacijų.Mes turime daugiau nei 40 produktų patentai ir pirmoji pasaulyje sukūrė keramikos lazdele gamybos procesas, kuris gali padaryti keramikos turėti pačiu intensyvumu, su metalų.Dabar mes turime visą valdymo, ir mes vis dar sukurti nuolatinio valdymo inovacijos, kaip naudotis ISO9001 kokybės valdymo sistema, IS014001 aplinkos apsaugos vadybos sistemos sertifikavimas.Mes ir toliau manome, kad pažangi įranga ir technologija, paremta mūsų visiškai nepriklausomo tiekimo grandinės mes teikiame aukštos kokybės produktus ir paslaugas klientams visame pasaulyje iš daugiau nei 60 šalių ar regionų.

Tikimės, kad ateityje, sekame pasaulio tendencijų, didinti mūsų konkurencingumą ir kūrybiškumą, ir skirti tapti pasaulinio masto lyderė abrazyvinės medžiagos ir civilių abrazyviniais įrankiais, taip pat pasaulinės klasės šlifavimo procesas, sprendimų teikėjas.

Žymos: kėdės tramontina, sharpner, pieštuku peilių galandimas, knive, elektric peilis drožtukas, peilis drožtukas specialistas su galandimo kampas, daugiau, pagaląsti peilį, deimantai drožtukas, spyderco

Sertifikavimo SGS
Modelis T0918C
Kilmės KN(Kilmės)
Size2 Keramikos lazdele
Medžiaga Bambuko bazės/Aviacijos keraminių peilių galandimo lazdele
Svoris 433g
Produkto pavadinimas Keramikos Galandimo Sistema
Metalo Tipas Keramikos
Prekės Pavadinimas TAIDEA
Funkcija Įžuvinti
size1 Bazė
Modelio Numeris T0918C

Parašyti atsiliepimą

Peilis Drožtukas Profesinės Keraminių Peilių Galandimo Sistema, Daugiafunkcinis Kampas Keramikos Lazdele Peilis, Malūnas Virtuvė

Peilis Drožtukas Profesinės Keraminių Peilių Galandimo Sistema, Daugiafunkcinis Kampas Keramikos Lazdele Peilis, Malūnas Virtuvė

1. Suderinti varžto skylę handguard su varžto skylę pagrindiniame kūno.Į handguard yra lygiagretus pagrindinės.Priveržkite varžtą su atsuktuvu. 2. Keramikos lazdele į pagrindinę 18 laipsnių arba 22 laipsnių skylę, jūs galite šlifuoti kitu kampu įrankis. 3.18 laipsnių kampu tinka šlifavimo šiek tiek aštrių aukštojo įrankis, pavyzdžiui, lauko sulankstomas

Panašūs produktai