Anpviz 8MP 4K Dome POE IP Camera IR 30m Lauko CCTV Saugumo Vaizdo Stebėjimo Vandeniui Cam Tinklo Cam ONVIF IP66 P2P H. 265

Nauja

€67.56

/ €87.74

Yra sandėlyje

Pranešimo prieš perkant: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.sakarmakar.lt Premium Pristatymas).Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Ultra HD 8 megapikselių aukštos rezoliucijos

Aukštos rezoliucijos, daug aiškiau nei 1080p ir 720p.Visos kameros pasiūlyti neįtikėtinai aiškios ir ryškios nuotraukos nekilnojamojo spalvų, todėl galite matyti visus objektus labai aiškiai.

Aukštos kokybės naktinio matymo iki 30 metrų

Naktinio matymo atstumas gali pasiekti 30 metrų.Aukštos kokybės infraraudonųjų spindulių naktinio matymo stebėjimo kamerų užfiksuoti aiškius vaizdo įrodymų vagystės ir sabotažo esant silpnam apšvietimui.Stebėti savo namus saugiai, apsaugoti jus ir jūsų šeimą, ir, kad jums jaustis ramiai.

PoE – Paprasta Sąranka, Plug & Play

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu kabeliu prijungus kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

Pažangiausius H. 265 Vaizdo Suspaudimas

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis notonly perduoda aiškesnis ir lygesnis vaizdas, bet taip pat taupo daugiau disko saugojimo vietos, todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

Neperpučiamas metalo atveju,plačiai naudojamas vidaus ir lauko

Kamera Darbinė Temperatūra: -25°C ~ 50°C (Nuo -13 ℉ ~ 122 ℉)

Lengva naudotis per free Mobile Device APP & PC Programinė įranga

Kai jūs einate ne,jums nereikia nerimauti dėl savo nekilnojamojo turto security.By naudojant šį fotoaparatą sistema,jūs galite nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo įrašą tuo pačiu metu, bet kada ir bet kur su wi-fi/Korinio ryšio tinklo smartphone/iPad/VNT.Su nemokama programa "Danale" .Žiūrėti gyvų upelių ir peržiūrėti atkūrimams iš karto, siekiant padėti jums likti pranešė bet kada, bet kur.

Darbo su Hikvision&Dahua&Anpviz NVR

ONVIF Atitikties & Hikvision Suderinama-ONVIF apibrėžia bendrą protokolą, skirtą keistis informacija, kad būtų didesnis sąveikos kelių tiekėjų tinklo vaizdo įrašų sistemų, Pavyzdžiui, Swann, Lorex, Qsee, Dahua, Amcrest NVR, ir Kt.Svarbiausia, kad ji yra Hikvision Suderinama, plug and play) su Hikvision NVR; Lengva nustatyti.Blue Iris, Ispy, Etapas, pritarė, NAS, QNAP,Synology NAS palaiko.

Prašymą prijungti prie Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P Pvz.), be Jokios kitos papildomos veiklos, tiesiogiai sujungti mūsų Anpviz 5MP Saugumo Dome Kamera Hikvision NVR POE prievadų.Hikvision privatus susitarimas bus įsitikinkite, kad ji "Žaisti & Play" iš karto.

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje.

7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.

Greitas pristatymas: Mes pastatė RU, DE, ES, AS, US Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.

Profesionalų Komanda-nuo 2006 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI : Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Nuotolinio pristatymo mokestis: Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia papildomai mokėti pašto išlaidų ar pls duoti mums kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.

Specila rusijos draugai: nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.sakarmakar.lt Premium Pristatymas).Kitaip www.sakarmakar.lt neleidžia mums naudoti šias laivybos metodas, tvarkydami pristatymas.

15 mėnesių garantija, dauguma produktų, nuo pirkimo datos.

Garantinio laikotarpio metu , galima kreiptis į mūsų techninės pagalbos komanda kuriuo metu pranešimą; elektroninis Paštas; Telefono numeris; Skype; Facebook; "Youtube".

Produktai gali būti grąžintas grąžinti pinigus ar pakeisti per 30 dienų nuo pirkimo datos.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , 4k veiksmo kameros, kamera secur, ipcamera, anpviz poe, vaizdo surveil, 4k camera ptz, kamera m12, onvif, vaizdo kamera

Žiūrėjimo Kampas 100°
Saugojimas NĖRA
Technologijos Centrinis
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Kilmės KN(Kilmės)
Megapikselių 8MP
IR Atstumas(m) Iki 40m
Maitinimo Šaltinis Su POE
Įrengimas Lubų
Objektyvo (mm) 2,8 mm
Tipas IP Kameros
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Stilius Dome Kameros
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Sertifikavimo CE
Jutiklis CMOS
Modelio Numeris IPC-D380W-S
spalva Balta
Aukštos Raiškos 8.0 Megapikselių
Sienos Laikiklis Lubų
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Garso Išvesties NĖRA
TF Kortelė NĖRA
Prekės Pavadinimas anpviz

Parašyti atsiliepimą

Anpviz 8MP 4K Dome POE IP Camera IR 30m Lauko CCTV Saugumo Vaizdo Stebėjimo Vandeniui Cam Tinklo Cam ONVIF IP66 P2P H. 265

Anpviz 8MP 4K Dome POE IP Camera IR 30m Lauko CCTV Saugumo Vaizdo Stebėjimo Vandeniui Cam Tinklo Cam ONVIF IP66 P2P H. 265

Pranešimo prieš perkant: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės. Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite,

Panašūs produktai