Gražus 57 cm Reborn Baby Lėlės Naujagimių Princesė 23 Colių Full Silikono Vinilo Kūdikiams Atgimsta Didmeninė Vaikų Dienos Dovanos Žaislas

Nauja

€37.03

/ €67.33

Yra sandėlyje

Kodėl verta Rinktis Reborn Baby Doll?tai yra geriausias vaikystės draugas rinkinių, taip pat Švietimo Žaislas vaikui.tikimės, baby doll, padėti vaikams, kaip rūpintis kitų šeimai ar draugams,net savimi.o taip pat gali padėti vaikams pasirinkti becautiful drabužius,Plėtoti vaikų estetinės koncepcijos.

pastaba:lėlės be vystyklų

1.Medžiaga: Visą silikonas, vinilas, importuotų minkšto vinilo iš Vokietijos, 100% saugus

ir patogiai. 2.Baby dydis: 23 cm apie 57 cm lėlės. 3.Akys: Akrilo akys,ryškios ir aiškios, atrodo taip tikroviškai. 4.Oda: oda yra labiausiai unikalus vieta, ši lėlė , dizaineriai bus išleisti daug

laiko, kad kūdikio oda atrodo realesnis kelių sluoksnis 5.Plaukai: Įterptas peruką.aukštos temperatūros vielos perukas nustatyti. 6.Struktūra: Galvos ir galūnių visi yra pagaminti iš silikono vinilo.Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba,netoksiškas;lėlės galūnes gali būti aktyvus,jis gali sėdėti arba liw žemyn, Pilnas silikono vinilo lėlės gali patekti į vandenį,negali stovėti,kalbėti ar pašarų.

7.Naudojimas: Vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana jūsų

kūdikiai arba savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams.

1.Lėlės dydis: lėlė turi diferent dydis pagal skirtingus priemonė, būdas, aš darau du metodas jums: 1> Mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes, pažvelgti į paveikslėlį: jis yra apie 57 cm. 2> Jei mes ignoruoti kreivų kojų,leidžia išmatuoti tiesiogiai, nuo galvos iki tiptoes.kaip paveikslėlyje: jis yra apie 55cm .

jūs žinojo, lėlės tikslaus dydžio,aš jums pasakyti išsamiai, todėl mes nepripažino skundžiasi dydis, ačiū už jūsų suprasti.( taip, yra ir nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais. )

2.Pakuotė Ir Priedai:

pakuotėje yra puikūs ir saugūs; priedai yra baigtas.visi priedai siųsti atsitiktinai .Šios lėlės priedai visi yra laisvas sklypas, tokių kaip pacifer,pieno butelis,mini pliušinis žaislas,drabužių (lėlės be daiper,ačiū).kartais daugiau aksesuarai gali būti neturi jokių atsargų, todėl mes atsiųsime atsitiktinai (bet mes pridėti kitų žaislas, skirtas jums, kaip kompensacija),mes susisieksime su jumis prieš jį išsiųsti.prašome suprasti.

3.Geriausias kokybės ir Atsiliepimus

nuo žaliavų pirkimo, kad lėlės dažymas, korektūros, gamyba, surinkimas, kiekvieną nuorodą yra geriausias; mes galime išvengti paplitusių defektai : krenta blakstienos, slydimo galūnių , tamsintas kūno, ir nelygaus kietumo.Skirtumas spalva, gali būti sukelti kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas,tai ne defektas.Pažvelkite į šią nuotrauką, kad mūsų klientai kairę.

4.Pristatymas Ir Muitinės

Visi produktai bus išsiųsti per 2-6 dienas po apmokėjimo žemyn.laivybos laikas yra skirtingos, atsižvelgiant į kitą šalį, jei turite suklaidinti, susisiekite su mumis,ok?Mūsų Kaina neapima Muitų Mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią Muitų Mokesčiai.tikimės, kad jūs galite suprasti.

5.Bendrovė & Sertifikatas:

KEIUMI suteiks jums Saugi medžiaga, lėlės,žemiausia kaina,geriausias aptarnavimas, oversea sandėlyje, sao paulo, Dizainas unikalių produktų.taigi, jei norite, kad dovana ar uždirbti daugiau pinigų, kaip dropshipping, renkasi mus.

6.Grįžti: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo,jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.

Žymos: lėlės paola reina, bjd doll, visiškai, 60 cm lėlės, baby doll meilės, bebe atgimsta, triušis atgimsta, pušų balta, beždžionė atgimsta, bjd doll fantazijos, 35 cm lėlės

Saugos Sertifikavimo EN71 (Saugos Minkštas) ES standartus
Tipas Matryoshka Lėlės
BJD/SD Požymis lėlė
Mfg Serijos Numeris Fantazija
Lytis Merginos
plaukai aukštos temperatūros vielos perukas rinkiniai
Modelio Numeris KUM23FS01-WW131
Įspėjimas toli nuo gaisro
Baterija no
Savybės Dıy Žaislas
Matmenys 23 colių-apie 57 cm
Temos Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Amžius > 3 metų
Punktas reborn baby doll
Kilmės KN(Kilmės)
akių spalva Akrilo akis, atrodo kad realus
Įstaiga Importavo Vokietija Silikono vinilo
Prašymas Gimtadienio Dovana,Kalėdų Dovana ,partneris, Vaikai, Rinkti, "PASIDARYK pats" klasėje
sąlyga Akcinė Straipsniai
Neto Svoris 1,6 kg/vnt
Elemento Tipas Lėlės
Medžiaga Visą silikono vinilo
Priedai Lėlės, Drabužiai, žindukas, pieno butelis, žaislų

Parašyti atsiliepimą

Gražus 57 cm Reborn Baby Lėlės Naujagimių Princesė 23 Colių Full Silikono Vinilo Kūdikiams Atgimsta Didmeninė Vaikų Dienos Dovanos Žaislas

Gražus 57 cm Reborn Baby Lėlės Naujagimių Princesė 23 Colių Full Silikono Vinilo Kūdikiams Atgimsta Didmeninė Vaikų Dienos Dovanos Žaislas

Kodėl verta Rinktis Reborn Baby Doll?tai yra geriausias vaikystės draugas rinkinių, taip pat Švietimo Žaislas vaikui.tikimės, baby doll, padėti vaikams, kaip rūpintis kitų šeimai ar draugams,net savimi.o taip pat gali padėti vaikams pasirinkti becautiful drabužius,Plėtoti vaikų estetinės koncepcijos. pastaba:lėlės be vystyklų 1.Medžiaga: Visą silikonas,

Panašūs produktai